Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω με τίποτα όχι σε μια καλή σοκολατόπιτα. Καλή σημαίνει σοκολατένια, αφράτη, αλλά όχι σαν μους, cakey, αλλά όχι στεγνή σαν σοκολατένιο κέικ.

Από την άλλη όσο κι αν λατρεύω τα γλυκά, μόνο από αλμυρές γεύσεις αντέχω να καταναλώσω ποσότητα. Τα burgers παραπάνω είναι waaaay out of my league πάντως.

Η εικονιζόμενη είναι μια παλιά μου γνώριμη που μου έχει μείνει αξέχαστη και όποτε (σπανίως πλέον) περνώ από τη γειτονιά του παρασκευαστή της (εκεί κοντά στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης και αυτή), παίρνω μία για το σπίτι. Όχι πάντα το δικό μου. :P  

DSC_0409_zps7fd382d5.jpg

• Like 8
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έπος το φαγητο στο juicy. Μπιφτεκι και πατατες ανώτερες ποιοτικα του Μπαρ μπεε κιου

Πηραμε μια σαλατα - βουνο με μπλου τσιζ & μανιτάρια & εγω πηρα μπεργκερ με μπιφτεκι κοτοπουλου, μοτσαρελα & σοταρισμένα λαχανικα. Το συνοδευσα με mamas fries δηλαδη πατατες με αυγα ματια, παρμεζάνα & σαλτσα κιμα chorizo

Και το μοσχαρίσιο μπιφτεκι ηταν καλο, τουμπανο σε μεγεθος και σωστα ψημένο.

Επισης το ψωμάκι μπριος μέτρησε αρκετα.

classifieds-179314-0-88411600-1461433766_thumb.jpg

classifieds-179314-0-89892000-1461433798_thumb.jpg

classifieds-179314-0-32511100-1461433816_thumb.jpg

Γλυκο δε δοκιμάσαμε, νεξτ ταϊμ

• Like 15
Δημοσ.

Η φραπεδιά πρέπει να πίνεται απ'ευθείας απ'το σέικερ :Ρ

post-119922-0-12363600-1461491116_thumb.png

[ATTACH]1598928[/ATTACH]

Καλημέρα κόσμε! Με ήλιο και χαρά!

• Like 3
Δημοσ.

Η φραπεδιά πρέπει να πίνεται απ'ευθείας απ'το σέικερ :Ρ

attachicon.gif:

[ATTACH]1598928[/ATTACH]

Καλημέρα κόσμε! Με ήλιο και χαρά!

Και λίγο αέρα! :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

τωρα και εγω για μια εβδομαδα δεν θα τρωω ουτε κρεας αλλα ουτε γαλα λογω μεγαλης εβδομαδας, το να μην τρωω για ολοι μου την ζωη απλα το θεωρω αδιανοητο.

Τιμης ενεκεν λοιπον, το παρον thread γι αυτη τη βδομαδα:

tromaktiko.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Ωραία θα ήταν να είχε ήλιο! It's raining cats and dogs.. Σταματάει καμιά φορά για να μας ξεγελάσει και ξαναπιάνει. Έφτιαξα παστίτσιο. 

post-258415-0-96531900-1461492585_thumb.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Ωραία θα ήταν να είχε ήλιο! It's raining cats and dogs.. Σταματάει καμιά φορά για να μας ξεγελάσει και ξαναπιάνει. Έφτιαξα παστίτσιο. 

Τι κορυφαίο φαγητό! Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος να μην το τρώει!

Δημοσ.

Εδώ που είμαστε τα έχουμε ακούσει όλα και τώρα αναμένω κάποιον να πεταχτεί και να πει : Δεν μου αρέσει το παστίτσιο. Ωστόσο πρέπει να πούμε και ότι παίζει μεγάλο ρόλο ποιος και πώς το φτιάχνει γιατί κι εμένα δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα ώσπου το μελέτησα και άρχισα να φτιάχνω μόνη μου. 

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης το παστίτσιο με πένες λέει πολύ! Και η μπεσαμελ πάντα σπιτική, όχι κάτι έτοιμες απ'το σουπερμάρκετ.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης το παστίτσιο με πένες λέει πολύ! Και η μπεσαμελ πάντα σπιτική, όχι κάτι έτοιμες απ'το σουπερμάρκετ.

Εγώ στο παστίτσιο θέλω τα κλασσικά μεγάλα μακαρόνια!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...