Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να πω με τίποτα όχι σε μια καλή σοκολατόπιτα. Καλή σημαίνει σοκολατένια, αφράτη, αλλά όχι σαν μους, cakey, αλλά όχι στεγνή σαν σοκολατένιο κέικ. Από την άλλη όσο κι αν λατρεύω τα γλυκά, μόνο από αλμυρές γεύσεις αντέχω να καταναλώσω ποσότητα. Τα burgers παραπάνω είναι waaaay out of my league πάντως. Η εικονιζόμενη είναι μια παλιά μου γνώριμη που μου έχει μείνει αξέχαστη και όποτε (σπανίως πλέον) περνώ από τη γειτονιά του παρασκευαστή της (εκεί κοντά στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης και αυτή), παίρνω μία για το σπίτι. Όχι πάντα το δικό μου. 8
volos27 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 μαζι με το αρνι εκτος αν παρεις μονο κεφαλακι για σουπιτσα ,οποτε εχει κ την γλωσσα μεσα
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 ^ Σε κατάστημα την βρίσκουμε την κυρία ; Τη σοκολατόπιτα; Ναι. Στον Τζήκα. 1
volos27 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 σοκολατοπιτα με γλωσσα αρνιου απο πανω ,τελειο
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Έπος το φαγητο στο juicy. Μπιφτεκι και πατατες ανώτερες ποιοτικα του Μπαρ μπεε κιου Πηραμε μια σαλατα - βουνο με μπλου τσιζ & μανιτάρια & εγω πηρα μπεργκερ με μπιφτεκι κοτοπουλου, μοτσαρελα & σοταρισμένα λαχανικα. Το συνοδευσα με mamas fries δηλαδη πατατες με αυγα ματια, παρμεζάνα & σαλτσα κιμα chorizo Και το μοσχαρίσιο μπιφτεκι ηταν καλο, τουμπανο σε μεγεθος και σωστα ψημένο. Επισης το ψωμάκι μπριος μέτρησε αρκετα. Γλυκο δε δοκιμάσαμε, νεξτ ταϊμ 15
*nenya* Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Η φραπεδιά πρέπει να πίνεται απ'ευθείας απ'το σέικερ :Ρ [ATTACH]1598928[/ATTACH] Καλημέρα κόσμε! Με ήλιο και χαρά! 3
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Η φραπεδιά πρέπει να πίνεται απ'ευθείας απ'το σέικερ :Ρ : [ATTACH]1598928[/ATTACH] Καλημέρα κόσμε! Με ήλιο και χαρά! Και λίγο αέρα! 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 τωρα και εγω για μια εβδομαδα δεν θα τρωω ουτε κρεας αλλα ουτε γαλα λογω μεγαλης εβδομαδας, το να μην τρωω για ολοι μου την ζωη απλα το θεωρω αδιανοητο. Τιμης ενεκεν λοιπον, το παρον thread γι αυτη τη βδομαδα: 5
Toxo <3 lover Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ωραία θα ήταν να είχε ήλιο! It's raining cats and dogs.. Σταματάει καμιά φορά για να μας ξεγελάσει και ξαναπιάνει. Έφτιαξα παστίτσιο. 9
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ωραία θα ήταν να είχε ήλιο! It's raining cats and dogs.. Σταματάει καμιά φορά για να μας ξεγελάσει και ξαναπιάνει. Έφτιαξα παστίτσιο. Τι κορυφαίο φαγητό! Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος να μην το τρώει!
Toxo <3 lover Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εδώ που είμαστε τα έχουμε ακούσει όλα και τώρα αναμένω κάποιον να πεταχτεί και να πει : Δεν μου αρέσει το παστίτσιο. Ωστόσο πρέπει να πούμε και ότι παίζει μεγάλο ρόλο ποιος και πώς το φτιάχνει γιατί κι εμένα δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα ώσπου το μελέτησα και άρχισα να φτιάχνω μόνη μου. 3
*nenya* Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Επίσης το παστίτσιο με πένες λέει πολύ! Και η μπεσαμελ πάντα σπιτική, όχι κάτι έτοιμες απ'το σουπερμάρκετ. 2
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Επίσης το παστίτσιο με πένες λέει πολύ! Και η μπεσαμελ πάντα σπιτική, όχι κάτι έτοιμες απ'το σουπερμάρκετ. Εγώ στο παστίτσιο θέλω τα κλασσικά μεγάλα μακαρόνια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις