Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με λενε βλαση κ ειμαι εθισμενος στο παγωτο,το καλοκαιρι ,χωρις πλακα,καθε δευτερη μερα παιρνω οικογενειακο

• Like 3
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μ'αρέσουν τέτοιες δηλώσεις :) εύγε!

Με λένε Νενυ [βλαμμένα με κολλήσατε] και είμαι εθισμένη στην σοκολάτα. Μέσα σε μπισκότα δεν με τρελαίνει αλλά την λατρεύω μέσα σε πάστες, τούρτες, προφιτερόλ, κορμό. Και φυσικά τσακίζω και τις Milka, ΙΟΝ αμυγδάλου, Serano, Bounty, Derby, Crunch..

Αχ πρωί πρωί! Τώρα θέλω και παγωτό συνδυασμό γεύση Bounty και φερερο.

• Like 3
Δημοσ.

Μ'αρέσουν τέτοιες δηλώσεις :) εύγε!

Με λένε Νενυ [βλαμμένα με κολλήσατε] και είμαι εθισμένη στην σοκολάτα. Μέσα σε μπισκότα δεν με τρελαίνει αλλά την λατρεύω μέσα σε πάστες, τούρτες, προφιτερόλ, κορμό. Και φυσικά τσακίζω και τις Milka, ΙΟΝ αμυγδάλου, Serano, Bounty, Derby, Crunch..

Αχ πρωί πρωί! Τώρα θέλω και παγωτό συνδυασμό γεύση Bounty και φερερο.

πω να σου μαμήσω ζημια μου έκανες.......

τρέχω να πάρω 2 κιλά* από το Spar

*δυο κιλά πάνω μου ε; μη μας πούνε και τίποτα ξενέρωτους

Δημοσ.

Το χοντραίνεις :Ρ κυλήσου μόνος σου σαν γουρούνι στην λάσπη κ βγάλε βίντεο να τ'ανεβάσεις στο YT.

Δημοσ.

Αφού πέφτουν εξομολογήσεις ας πω και εγώ. Με λένε Γλυκό και είμαι εθισμένος στις γυναίκες που είναι εθισμένες στην σοκολάτα.

• Like 3
Δημοσ.

Το χοντραίνεις :Ρ κυλήσου μόνος σου σαν γουρούνι στην λάσπη κ βγάλε βίντεο να τ'ανεβάσεις στο YT.

αθωα ειπα,μην εισαι κακια

@nenya Deal with it :D

εισαι τυχερος που εχω χασει το σπαθι

• Like 1
Δημοσ.

εγω προτιμω τα γλυκα που ειναι βασισμενα σε ζυμες δλδ  μπισκοτα, κουλουρακια, κρουασαν, κρουασανοειδη με διαφορα γεμισματα (σοκολατα, μαρμελαδες κρεμες), εκλερ, μιλφειλ, κεικ, τσουρεκια κτλ

• Like 9
Δημοσ.

εγω προτιμω τα γλυκα που ειναι βασισμενα σε ζυμες δλδ  μπισκοτα, κουλουρακια, κρουασαν, κρουασανοειδη με διαφορα γεμισματα (σοκολατα, μαρμελαδες κρεμες), εκλερ, μιλφειλ, κεικ, τσουρεκια κτλ

:-)

15996756.jpg

• Like 1
Δημοσ.

νενυ θες να γεμισουμε λιωμενη σοκολατα παντου κ να κυλιστουμε γυμνοι πανω της?εντελως αθωα παντα

Εγώ με αυτά που έγραψε και μόνος μου θα κυλιόμουν με άπειρες γεύσεις ή συνδιασμούς. Και φωτογραφίες, και youtube.

Ύστερα θα τα ανέβαζα κάπου για να τα δει σα να της λέω "πάρτα μωρή άρρωστη" και να πάρω εκδίκηση που "με ανάγκασε να πάω να αγοράσω σοκολάτες"

επίσης θα την έκανα block να μην βλέπω τα μηνύματα της ενώ (εξ'αιτίας του υλικού πιο πάνω) θα λιγουρεύεται σοκολάτες και γλυκά. Το αποτέλεσμα αυτή να παχύνει σε βάθος χρόνου!

Μετά η nenya θα πρέπει να κάνει αυτό που της είπε ο gon1332

Δημοσ.

Θ ακολουθησει υλικο απο juicy grill....

Μη τυχόν και κάνει κανείς τη μαλακία να ανεβάσει φωτογραφίες από grill....

Εδώ πάνω τη βγάζουμε με φις εντ τσιπς και ντομινος

Δημοσ.

εγώ είμαι εθισμένη στις πίτες και στα πιτι φουρ και στο προφιτερόλ και στο chesse cake 
πλέον τα φτιάχνω και τα τρώνε οι λοιποί 

• Like 3
Δημοσ.

P1000876_zpslfuo3xi7.jpg

ένας από τους καλύτερους μεζέδες που είχα ποτέ για το ούζο μου, by "της σούβλας το κάγκελο", maiandrou kai megalou alexandrou gonia, Evosmos. Είναι συκωτάκια από κοτόπουλο, τα οποία ο μάγκας τα έχει βάλει με πιπεριά και κρεμμύδι και μπούκουβο και δεν ξέρω τι άλλο, τα έχει τυλίξει πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο, και μετά τα πέρασε στην σούβλα. Εξαιρετικό!

• Like 13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...