Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε και εχω το συχαινομουν αλλα τωρα μου αρεσει, κανε μια τελευταια δοκιμη με κρεμα γαλακτος και μακαρονια και μετα βαλτα στο φουρνο με γκουντα απο πανω.

Επειδή ΕΣΥ το είπες  κάποια στιγμή θα το τιμήσω (όταν μεθύσω :ρ )

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εξέφρασα ένα μένος κατά του κίντερ μπουένου στο ροκφόρ πάει x100, καταλαβαίνεις τι γίνεται ε. Ναι οk, ανάμεσα σε άλλα τυριά ψημένο δε γίνεται να είναι τόσο χάλια όσο αν το τρως ωμό μόνο του αλλά και πάλι...

Είμαστε φτιαγμένοι για να διαφωνούμε τέλος.

Μύθος (σουβλακερί στα Βόρεια της αθήνας) : Πατάτες τηγανητές με σως ροκφόρ και τα μυαλά στα κάγκελα κύριοι και κυρίες.

Δημοσ.

Μύθος (σουβλακερί στα Βόρεια της αθήνας) : Πατάτες τηγανητές με σως ροκφόρ και τα μυαλά στα κάγκελα κύριοι και κυρίες.

Αν οι τηγανητές πατάτες <3 είναι η μεγάλη σου αδυναμία βρήκαμε το κοινό μας σημείο. Αν τώρα μου πεις ότι λατρεύεις συκώτια και μπάμιες (για να τελειώνουμε και με τα μένη) το ξαναχάσαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν οι τηγανητές πατάτες <3 είναι η μεγάλη σου αδυναμία βρήκαμε το κοινό μας σημείο. Αν μου πεις ότι λατρεύεις συκώτια και μπάμιες (για να τελειώνουμε και με τα μένη) το ξαναχάσαμε.

ρε φιλε τι λες εκτίθεσαι χαχα , μοσχαρισιο συκωτι τηγανιτο με λεμονι ριγανι απλα γαμαει, και οι μπαμιες με κοτοπουλο στο φουρνο μαζι φετα ειναι λουκουμι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν οι τηγανητές πατάτες <3 είναι η μεγάλη σου αδυναμία βρήκαμε το κοινό μας σημείο. Αν τώρα μου πεις ότι λατρεύεις συκώτια και μπάμιες (για να τελειώνουμε και με τα μένη) το ξαναχάσαμε.

Μοσχαρίσιο συκωτάκι και κοκκινιστές μπάμιες με κοτόπουλο..

Δυστυχώς δεν υπάρχει γυρισμός για εμάς, είμαστε σε αντιπαλα στρατόπεδα.

• Like 1
Δημοσ.

λεω να κανουμε ενα τελευταιο γιουρογκρουπ χαχα

Ποιο γιούρογκρουπ.. την κατάσταση δεν τη σώζει πλέον ούτε το περίφημο Συμβούλιο Ινσομνίακς

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως είναι μπλου τσιζ; Για Ρόκφορντ, δύσκολα το κόβω.
Δημοσ.

Ρόκφορντ σίγουρα όχι, για ροκφόρ δεν παίρνω όρκο. Πιθανώς να είναι και blue cheese. Λιωμένο πάνω στις πατάτες μαζί με την λαδίλα, στον (μη) εκλεπτισμένο ουρανίσκο μου δεν κάνει διαφορά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...