TriLoBiTe Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 φιλε και εχω το συχαινομουν αλλα τωρα μου αρεσει, κανε μια τελευταια δοκιμη με κρεμα γαλακτος και μακαρονια και μετα βαλτα στο φουρνο με γκουντα απο πανω. Επειδή ΕΣΥ το είπες κάποια στιγμή θα το τιμήσω (όταν μεθύσω :ρ )
j0hnn1e Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν εξέφρασα ένα μένος κατά του κίντερ μπουένου στο ροκφόρ πάει x100, καταλαβαίνεις τι γίνεται ε. Ναι οk, ανάμεσα σε άλλα τυριά ψημένο δε γίνεται να είναι τόσο χάλια όσο αν το τρως ωμό μόνο του αλλά και πάλι... Είμαστε φτιαγμένοι για να διαφωνούμε τέλος. Μύθος (σουβλακερί στα Βόρεια της αθήνας) : Πατάτες τηγανητές με σως ροκφόρ και τα μυαλά στα κάγκελα κύριοι και κυρίες.
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Είμαστε φτιαγμένοι για να διαφωνούμε τέλος. Μύθος (σουβλακερί στα Βόρεια της αθήνας) : Πατάτες τηγανητές με σως ροκφόρ και τα μυαλά στα κάγκελα κύριοι και κυρίες. Αν οι τηγανητές πατάτες <3 είναι η μεγάλη σου αδυναμία βρήκαμε το κοινό μας σημείο. Αν τώρα μου πεις ότι λατρεύεις συκώτια και μπάμιες (για να τελειώνουμε και με τα μένη) το ξαναχάσαμε. 1
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν οι τηγανητές πατάτες <3 είναι η μεγάλη σου αδυναμία βρήκαμε το κοινό μας σημείο. Αν μου πεις ότι λατρεύεις συκώτια και μπάμιες (για να τελειώνουμε και με τα μένη) το ξαναχάσαμε. ρε φιλε τι λες εκτίθεσαι χαχα , μοσχαρισιο συκωτι τηγανιτο με λεμονι ριγανι απλα γαμαει, και οι μπαμιες με κοτοπουλο στο φουρνο μαζι φετα ειναι λουκουμι. 1
Demetra_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Σπερα συντροφοι 7.9.15 - 5μπάλες σε βἀφλα κοντά 10€ ... χαλάλι (για μια φορά τον χρόνο) 9
j0hnn1e Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν οι τηγανητές πατάτες <3 είναι η μεγάλη σου αδυναμία βρήκαμε το κοινό μας σημείο. Αν τώρα μου πεις ότι λατρεύεις συκώτια και μπάμιες (για να τελειώνουμε και με τα μένη) το ξαναχάσαμε. Μοσχαρίσιο συκωτάκι και κοκκινιστές μπάμιες με κοτόπουλο.. Δυστυχώς δεν υπάρχει γυρισμός για εμάς, είμαστε σε αντιπαλα στρατόπεδα. 1
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Το χάσμα μοιάζει πλέον αγεφύρωτο λεω να κανουμε ενα τελευταιο γιουρογκρουπ χαχα
Demetra_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 άντε και τη λαμπάδα για το πάσχα να πάρετε ... 4
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 λεω να κανουμε ενα τελευταιο γιουρογκρουπ χαχα Ποιο γιούρογκρουπ.. την κατάσταση δεν τη σώζει πλέον ούτε το περίφημο Συμβούλιο Ινσομνίακς 1
παπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Είμαστε φτιαγμένοι για να διαφωνούμε τέλος. Μύθος (σουβλακερί στα Βόρεια της αθήνας) : Πατάτες τηγανητές με σως ροκφόρ και τα μυαλά στα κάγκελα κύριοι και κυρίες. Μήπως είναι μπλου τσιζ; Για Ρόκφορντ, δύσκολα το κόβω.
j0hnn1e Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ρόκφορντ σίγουρα όχι, για ροκφόρ δεν παίρνω όρκο. Πιθανώς να είναι και blue cheese. Λιωμένο πάνω στις πατάτες μαζί με την λαδίλα, στον (μη) εκλεπτισμένο ουρανίσκο μου δεν κάνει διαφορά.
jmirko15 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 7.9.15 - 5μπάλες σε βἀφλα κοντά 10€ ... χαλάλι (για μια φορά τον χρόνο) Ζήλια.. Κακό πράγμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις