j0hnn1e Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Του δίνουμε άλλη μια ευκαιρία να μεγαλουργήσει. Προτείνω ρολό κρεατικών με γέμιση (για να παίξει μπάλα και με τα τυριά). Θα στείλω σε π.μ. την διεύθυνση για να κρίνουμε σωστά βεβαίως βεβαίως. tip: μπορεί να χρησιμοποιήσει και Sellerι 2
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν περνάω στην επόμενη φάση; Λυπάμαι.. Από μένα, όχι. Λυπάμαι. Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος... Του βγάλατε το μάτι του παιδιού.. Χ Sfaxton; 1
Sellers Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 H γνωμη του κυρίου Θεοφάνους για μενα ειναι η πιο σημαντική.
παπι Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Να βάλεις Ρόκφορντ την επόμενη φορά, και να την πεταξεις στη θάλασσα.
thomasG4 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Να βάλεις Ρόκφορντ την επόμενη φορά, και να την πεταξεις στη θάλασσα. Ρόκφορντ Ρόκφορντ Ρόκφορντ Αμερικάνικη έκδοση του ροκφόρ; 5
billsnake21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αμερικάνικη έκδοση του ροκφόρ; Ροκ έκδοση του Ford. Σπερα συντροφοι Αλήτη...δε σε μπορώ ... 2
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Να βάλεις Ρόκφορντ την επόμενη φορά, και να την πεταξεις στη θάλασσα. Τα ψαράκια δεν τα σκέφτεσαι;
Papakitou Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αμερικάνικη έκδοση του ροκφόρ; XAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAX
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Εδω εισαι λαθος, αλλο λευκο τυρι αλλο φετα, αλλωστε η φετα εχει προστατευομενη ονομασιας προελευσης (ΠΟΠ) μαλλον δεν καταλαβες καλα λεω οτι στην μακεδονια ολα τα λευκα τυρια τα λενε φετα δηλαδη ειτε φετα κανονικη ειναι ειτε μανουρι κλπ και τα κιτρινα γκουντα, ενταμ, τσενταρ κλπ τα λενε κασερια. Τα ψαράκια δεν τα σκέφτεσαι; 4 τυρια με ροκφορ γαμανε φιλε και εγω δεν το ετρωγα γιατι το ειχα φαει ομο αλλα δοκιμασα ψημενο και ειναι αλλη φαση.
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 μαλλον δεν καταλαβες καλα λεω οτι στην μακεδονια ολα τα λευκα τυρια τα λενε φετα δηλαδη ειτε φετα κανονικη ειναι ειτε μανουρι κλπ και τα κιτρινα γκουντα, ενταμ, τσενταρ κλπ τα λενε κασερια. 4 τυρια με ροκφορ γαμανε φιλε και εγω δεν το ετρωγα γιατι το ειχα φαει ομο αλλα δοκιμασα ψημενο και ειναι αλλη φαση. Δεν τα λένε φέτα, καλέ μου ανώριμε, τα λένε ΤΥΡΙ. Για τους βόρειους υπάρχει το τυρί και το κασέρι. 3
evabb Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ροκ έκδοση του Ford. Αλήτη...δε σε μπορώ ... δεν μου κανει καμια εντυπωση μια τετοια βαφλα. αν δοκιμασετε ακομα και βαφλα απο το σουπερμαρκετ εδω θα καταλαβετε ποσο κακες ειναι οι βαφλες στην ελλαδα και γι αυτο χρειαζονται τοση μερεντα και παγωτο απο πανω για να τρωγονται. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 4 τυρια με ροκφορ γαμανε φιλε και εγω δεν το ετρωγα γιατι το ειχα φαει ομο αλλα δοκιμασα ψημενο και ειναι αλλη φαση. Αν εξέφρασα ένα μένος κατά του κίντερ μπουένου στο ροκφόρ πάει x100, καταλαβαίνεις τι γίνεται ε. Ναι οk, ανάμεσα σε άλλα τυριά ψημένο δε γίνεται να είναι τόσο χάλια όσο αν το τρως ωμό μόνο του αλλά και πάλι...
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 δεν μου κανει καμια εντυπωση μια τετοια βαφλα. αν δοκιμασετε ακομα και βαφλα απο το σουπερμαρκετ εδω θα καταλαβετε ποσο κακες ειναι οι βαφλες στην ελλαδα και γι αυτο χρειαζονται τοση μερεντα και παγωτο απο πανω για να τρωγονται. Πολύ πονεμένη ιστορία το θέμα βάφλα, όντως. 1
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν τα λένε φέτα, καλέ μου ανώριμε, τα λένε ΤΥΡΙ. Για τους βόρειους υπάρχει το τυρί και το κασέρι. ναι εχεις δικιο απλα μερικοι καβαλιωτες ελεγαν φετα και κασερι οπως επισης πιτα και λαδοπιτα Αν εξέφρασα ένα μένος κατά του μπουένου στο ροκφόρ πάει x100, καταλαβαίνεις τι γίνεται ε. Ναι οk, ανάμεσα σε άλλα τυριά ψημένο δε γίνεται να είναι τόσο χάλια όσο αν το τρως ωμό μόνο του αλλά και πάλι... φιλε και εχω το συχαινομουν αλλα τωρα μου αρεσει, κανε μια τελευταια δοκιμη με κρεμα γαλακτος και μακαρονια και μετα βαλτα στο φουρνο με γκουντα απο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις