Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Plus το τυρί είναι παραψημένο γμτ, αν δεν τεντώνει πάνω στην pizza μου κακοφαίνεται... 1
j0hnn1e Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Θέλει mozzarella για να βγεί σωστά η pizza. 2
Liverpool89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ενταξει αυτο που λετε τα κιτρινα τυρια κασερια και τα ασπρα φετες με ξεπερναει, την πρωτη φορα που ακουσα ζαμπονοκασεροπιτα με επιασε σπαστικο Ωραια η πιτσα αλλα σκετο τυρι δεν λεει εκτος αν εχεις κανει γαματη σαλτσα. Εδω εισαι λαθος, αλλο λευκο τυρι αλλο φετα, αλλωστε η φετα εχει προστατευομενη ονομασιας προελευσης (ΠΟΠ)
παπι Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν περνάω στην επόμενη φάση; Από μένα, όχι. Λυπάμαι.
adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν δεν εχει Philadelphia στη ζυμη γυρω γυρω τρωω μονο το μεσα
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Τα ben&jerrys ελλάδας είναι κατεψυγμένα άπειρο καιρό και αλλοιώνονται. Άσε που δεν έχει και ποικιλία στις γεύσεις. Εξωτερικό μόνο. Δεν έχω φάει στο εξωτερικό αλλά δύσκολο μου φαίνεται να αλλάζει η γεύση...το ίδιο προϊόν δεν είναι; Πηγαίνετε σε κανένα ζαχαροπλαστείο για παγωτό, καλύτερα θα φάτε και θα στηρίξετε και την τοπική αγορά. Από ψυγεία μόνο όσα έχουν κατανάλωση και ποτέ τα πρώτα που κυκλοφορούν, εκτός κι αν είναι νέα γεύση. Τα υπόλοιπα είναι, συνήθως, περσινά και αυτό το καταλαβαίνεις εύκολα στα χωνάκια που η βάφλα δεν είναι καθόλου τραγανή. Αυτό μας το λέγανε όταν ήμασταν στο δημοτικό για να μη πάρουμε παγωτό! ενταξει αυτο που λετε τα κιτρινα τυρια κασερια και τα ασπρα φετες με ξεπερναει, την πρωτη φορα που ακουσα ζαμπονοκασεροπιτα με επιασε σπαστικο Ωραια η πιτσα αλλα σκετο τυρι δεν λεει εκτος αν εχεις κανει γαματη σαλτσα. Είναι ακόμα χειρότερα, τη φέτα τη λένε απλά τυρί!
j0hnn1e Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν έχω φάει στο εξωτερικό αλλά δύσκολο μου φαίνεται να αλλάζει η γεύση...το ίδιο προϊόν δεν είναι; Στην ελλάδα δεν τα αγοράζει κανείς γιατί είναι πανάκριβα. Επίσης τα περισσότερα ψυγεία που έχουν μαζεύουν πάγο γύρω απο τα παγωτά με αποτέλεσμα να κρυσταλώνει το παγωτό μέσα και να χάνει την κανονική του σύσταση και ως συνέπεια γεύση. Το οτι δεν τα αγοράζει κανείς, σημαίνει οτι είναι εκεί για μήνες (ίσως και χρόνο) οπότε "μπαγιατεύουν". Πίστεψε με, έχω δοκιμάσει cookie dough στην ελλάδα και ήταν άγευστο. Μέχρι που ξανα δοκίμασα απο εξωτερικό και κατάλαβα οτι δεν είχε καμία σχέση αυτό που είχα φάει. 1
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Στην ελλάδα δεν τα αγοράζει κανείς γιατί είναι πανάκριβα. Επίσης τα περισσότερα ψυγεία που έχουν μαζεύουν πάγο γύρω απο τα παγωτά με αποτέλεσμα να κρυσταλώνει το παγωτό μέσα και να χάνει την κανονική του σύσταση και ως συνέπεια γεύση. Το οτι δεν τα αγοράζει κανείς, σημαίνει οτι είναι εκεί για μήνες (ίσως και χρόνο) οπότε "μπαγιατεύουν". Πίστεψε με, έχω δοκιμάσει cookie dough στην ελλάδα και ήταν άγευστο. Μέχρι που ξανα δοκίμασα απο εξωτερικό και κατάλαβα οτι δεν είχε καμία σχέση αυτό που είχα φάει. Οκ δεν επιμένω! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν περνάω στην επόμενη φάση; Λυπάμαι.. Από μένα, όχι. Λυπάμαι. Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος... 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αυτό μας το λέγανε όταν ήμασταν στο δημοτικό για να μη πάρουμε παγωτό! Μπορεί να το έλεγαν γι' αυτό το λόγο, αλλά δεν είχαν άδικο. Όσοι έχουν/είχαν δουλέψει ποτέ με τυποποιημένο παγωτό οποιασδήποτε εταιρείας, ξέρουν ότι είναι αλήθεια. Στην ελλάδα δεν τα αγοράζει κανείς γιατί είναι πανάκριβα. Επίσης τα περισσότερα ψυγεία που έχουν μαζεύουν πάγο γύρω απο τα παγωτά με αποτέλεσμα να κρυσταλώνει το παγωτό μέσα και να χάνει την κανονική του σύσταση και ως συνέπεια γεύση. Το οτι δεν τα αγοράζει κανείς, σημαίνει οτι είναι εκεί για μήνες (ίσως και χρόνο) οπότε "μπαγιατεύουν". Πίστεψε με, έχω δοκιμάσει cookie dough στην ελλάδα και ήταν άγευστο. Μέχρι που ξανα δοκίμασα απο εξωτερικό και κατάλαβα οτι δεν είχε καμία σχέση αυτό που είχα φάει. Συν τις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας του ψυγείου... Βοηθά να δημιουργηθούν οι κρύσταλλοι. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν περνάω στην επόμενη φάση; Λυπάμαι.. Από μένα, όχι. Λυπάμαι. Εγω νομιζω πως εχει ακομα πραγματα να δωσει σε αυτο το νημα και θα ηθελα να δω πως θα χειριζοταν μια κρεατοκατασταση αυτην τη φορα. Προτεινω να του δωσουμε αλλη μια ευκαιρια. Ναι απο μενα. 2
deesnider Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 θα ηθελα να δω πως θα χειριζοταν μια κρεατοκατασταση αυτην τη φορα. Προτεινω να του δωσουμε αλλη μια ευκαιρια. Ναι απο μενα. ...και ν' αρχίσει, λέει, να βγάζει το λίπος απ' τα κοψίδια, να φτιάχνει χωριάτικα λουκάνικα στον ατμό και άλλα τέτοια μαγικά... ...ναι, να τού τη δώσουμε! Μπορεί να έχει γέλιο η φάση... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις