Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators
Δημοσ.

Plus το τυρί είναι παραψημένο γμτ, αν δεν τεντώνει πάνω στην pizza μου κακοφαίνεται...

  • Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενταξει αυτο που λετε τα κιτρινα τυρια κασερια και τα ασπρα φετες με ξεπερναει, την πρωτη φορα που ακουσα ζαμπονοκασεροπιτα με επιασε σπαστικο :P

 

Ωραια η πιτσα αλλα σκετο τυρι δεν λεει εκτος αν εχεις κανει γαματη σαλτσα.

Εδω εισαι λαθος, αλλο λευκο τυρι αλλο φετα, αλλωστε η φετα εχει προστατευομενη ονομασιας προελευσης (ΠΟΠ)

Δημοσ.

Τα ben&jerrys ελλάδας είναι κατεψυγμένα άπειρο καιρό και αλλοιώνονται. Άσε που δεν έχει και ποικιλία στις γεύσεις.

Εξωτερικό μόνο.

Δεν έχω φάει στο εξωτερικό αλλά δύσκολο μου φαίνεται να αλλάζει η γεύση...το ίδιο προϊόν δεν είναι;

 

Πηγαίνετε σε κανένα ζαχαροπλαστείο για παγωτό, καλύτερα θα φάτε και θα στηρίξετε και την τοπική αγορά.

 

Από ψυγεία μόνο όσα έχουν κατανάλωση και ποτέ τα πρώτα που κυκλοφορούν, εκτός κι αν είναι νέα γεύση. Τα υπόλοιπα είναι, συνήθως, περσινά και αυτό το καταλαβαίνεις εύκολα στα χωνάκια που η βάφλα δεν είναι καθόλου τραγανή. 

Αυτό μας το λέγανε όταν ήμασταν στο δημοτικό για να μη πάρουμε παγωτό! :P :D

 

ενταξει αυτο που λετε τα κιτρινα τυρια κασερια και τα ασπρα φετες με ξεπερναει, την πρωτη φορα που ακουσα ζαμπονοκασεροπιτα με επιασε σπαστικο :P

 

Ωραια η πιτσα αλλα σκετο τυρι δεν λεει εκτος αν εχεις κανει γαματη σαλτσα.

Είναι ακόμα χειρότερα, τη φέτα τη λένε απλά τυρί! :P

Δημοσ.

Δεν έχω φάει στο εξωτερικό αλλά δύσκολο μου φαίνεται να αλλάζει η γεύση...το ίδιο προϊόν δεν είναι;

 

 

 

Στην ελλάδα δεν τα αγοράζει κανείς γιατί είναι πανάκριβα. Επίσης τα περισσότερα ψυγεία που έχουν μαζεύουν πάγο γύρω απο τα παγωτά με αποτέλεσμα να κρυσταλώνει το παγωτό μέσα και να χάνει την κανονική του σύσταση και ως συνέπεια γεύση. Το οτι δεν τα αγοράζει κανείς, σημαίνει οτι είναι εκεί για μήνες (ίσως και χρόνο) οπότε "μπαγιατεύουν".

 

Πίστεψε με, έχω δοκιμάσει cookie dough στην ελλάδα και ήταν άγευστο. Μέχρι που ξανα δοκίμασα απο εξωτερικό και κατάλαβα οτι δεν είχε καμία σχέση αυτό που είχα φάει.

  • Like 1
Δημοσ.

Στην ελλάδα δεν τα αγοράζει κανείς γιατί είναι πανάκριβα. Επίσης τα περισσότερα ψυγεία που έχουν μαζεύουν πάγο γύρω απο τα παγωτά με αποτέλεσμα να κρυσταλώνει το παγωτό μέσα και να χάνει την κανονική του σύσταση και ως συνέπεια γεύση. Το οτι δεν τα αγοράζει κανείς, σημαίνει οτι είναι εκεί για μήνες (ίσως και χρόνο) οπότε "μπαγιατεύουν".

 

Πίστεψε με, έχω δοκιμάσει cookie dough στην ελλάδα και ήταν άγευστο. Μέχρι που ξανα δοκίμασα απο εξωτερικό και κατάλαβα οτι δεν είχε καμία σχέση αυτό που είχα φάει.

Οκ δεν επιμένω! :)

  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν περνάω στην επόμενη φάση;

 

 

Λυπάμαι..

 

 

Από μένα, όχι. Λυπάμαι.

Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος...

  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό μας το λέγανε όταν ήμασταν στο δημοτικό για να μη πάρουμε παγωτό! :P :D

Μπορεί να το έλεγαν γι' αυτό το λόγο, αλλά δεν είχαν άδικο. Όσοι έχουν/είχαν δουλέψει ποτέ με τυποποιημένο παγωτό οποιασδήποτε εταιρείας, ξέρουν ότι είναι αλήθεια. 

 

Στην ελλάδα δεν τα αγοράζει κανείς γιατί είναι πανάκριβα. Επίσης τα περισσότερα ψυγεία που έχουν μαζεύουν πάγο γύρω απο τα παγωτά με αποτέλεσμα να κρυσταλώνει το παγωτό μέσα και να χάνει την κανονική του σύσταση και ως συνέπεια γεύση. Το οτι δεν τα αγοράζει κανείς, σημαίνει οτι είναι εκεί για μήνες (ίσως και χρόνο) οπότε "μπαγιατεύουν".

 

Πίστεψε με, έχω δοκιμάσει cookie dough στην ελλάδα και ήταν άγευστο. Μέχρι που ξανα δοκίμασα απο εξωτερικό και κατάλαβα οτι δεν είχε καμία σχέση αυτό που είχα φάει.

Συν τις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας του ψυγείου... Βοηθά να δημιουργηθούν οι κρύσταλλοι.

  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν περνάω στην επόμενη φάση;

 

 

Λυπάμαι..

 

 

Από μένα, όχι. Λυπάμαι.

Εγω νομιζω πως εχει ακομα πραγματα να δωσει σε αυτο το νημα και θα ηθελα να δω πως θα χειριζοταν μια κρεατοκατασταση αυτην τη φορα.

 

Προτεινω να του δωσουμε αλλη μια ευκαιρια.

 

Ναι απο μενα.

  • Like 2
Δημοσ.

θα ηθελα να δω πως θα χειριζοταν μια κρεατοκατασταση αυτην τη φορα.

 

Προτεινω να του δωσουμε αλλη μια ευκαιρια.

 

Ναι απο μενα.

 

...και ν' αρχίσει, λέει, να βγάζει το λίπος απ' τα κοψίδια, να φτιάχνει χωριάτικα λουκάνικα στον ατμό και άλλα τέτοια μαγικά...

 

...ναι, να τού τη δώσουμε! Μπορεί να έχει γέλιο η φάση...

  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...