ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν περιμενα τετοια αγαπη για την ταρτα λεμονιου με μαρεγκα Παντως απο εμφανιση ειναι σουπερ,απο γευση δεν εχω δοκιμασει ποτε
Toxo <3 lover Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ούτε κι εγώ έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά την έφτιαξε η evabb so... I trust her. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ούτε κι εγώ έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά την έφτιαξε η evabb so... I trust her. Δεν διαφωνω,αλλωστε ειναι ο αρχιμαγειρας εδω μεσα!!! Παντως ξανα λεω απο εμφανιση με πειθει αλλα στην γευση ξερω δεν θα ειναι του γουστου μου!! 1
evabb Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Σε δίνει η μάνα σου;; Και την συνταγή να δώσεις είμαι οκ Η μάνα δεν ξέρει να μαγειρεύει τίποτα πέρα από τα βασικά. Θα γράψω αύριο την συνταγή. Όσο για την γεύση που ρωτάτε,προφανώς και βγήκε ωραία απλά νομίζω την επόμενη φορά ίσως να έβαζα περισσότερη ζάχαρη στην κρέμα λεμονιού. Δεν διαφωνω,αλλωστε ειναι ο αρχιμαγειρας εδω μεσα!!! Παντως ξανα λεω απο εμφανιση με πειθει αλλα στην γευση ξερω δεν θα ειναι του γουστου μου!! Κοίτα είναι ταρτα με λεμόνι οπότε όσο να ναι έχει μία ξινιλα που σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι. Αν τα εσπεριδοειδή δεν είναι του γουστου σου τότε μάλλον δεν θα σου αρέσει. Πάντως είναι πολύ ελαφριά για το στομάχι έχοντας παράλληλα πλούσια γεύση. 3
j0hnn1e Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ...and the day starts with..... Its lunch time..... (fucking tooooo hooooot sauce) Damn, Mexicans.... Its dinner time (almost). σε κανα 4ωρακι περιπου. to be continued..... Αν είσαι UK και είναι αυτά απο tesco-asda κλπ, μιλάμε για χάλι μαύρο δυστυχώς. Στο Murica δεν ξερω τι γίνεται. 1
Unabomber Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Αν είσαι UK και είναι αυτά απο tesco-asda κλπ, μιλάμε για χάλι μαύρο δυστυχώς. Στο Murica δεν ξερω τι γίνεται. NY mate... M&M's Store... παντως δεν ηταν και κατι fancy.... εχω δοκιμασει και καλυτερα.
Mau-Maus Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 την εφτιαξα σημερα, ταρτα λεμονι με μαρενγκα Ενα κομμάτι χωρίς αυτήν την αηδία την μαρέγκα παρακαλώ .. Ευχαριστώ 1
Demetra_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 βάλτε κάνα μπέργκερ μιας και αργεί η ώρα μου ... ας κάνω κάνα οφθαλμόλουτρο απορίας άξιο πως δεν έχετε βάλει κάνα χύμα παγωτάκι 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Mάου πρωτεΐνη ρε συ :ρ πλάκα πλάκα θα μπορούσε να παίξει και στο ντας φίτνες αυτή η τάρτα 1
frozex Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Σοκολατένια μπισκότα, ήθελα να βγάλω μια καλύτερη φωτογραφία αλλά δεν πρόλαβα, τα φάγανε. 4
j0hnn1e Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Tα μπιφτέκια; σαν κουράδες είναι αλλά φαίνεται δυνατό
Anorymous Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Tα μπιφτέκια; σαν κουράδες είναι αλλά φαίνεται δυνατό ηταν ετοιμα κατεψυγμενα, ηταν πολυ καλο και μαγιονεζα με την μπαρμπεκιου πηγαινε πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις