gon1332 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πες μου ό,τι υπάρχει κάποια συνταγή για αυτό;;!! Όχι ότι θα είναι τίποτα δύσκολο. Φτιάχνουμε ένα καστράκι με bueno και το γεμίζουμε με σαντιγύ (για να κολλήσουν όλα μεταξύ τους) και malteesers. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ότι σας χαλάει το bueno δεν περίμενα για κανένα λόγο να το ακούσω... Διαβάσω έστω. Είναι ελαφρύ φλώρικο
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ok, sorry..... Γι' αυτά, μια φορά, εγώ ψάχνω ήδη συνταγή. Είναι ελαφρύ φλώρικο Κοίτα, είναι άλλη ιστορία να σου φαίνεται ελαφρύ κι άλλη να λες ότι είναι μαλακία! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 (εντάξει έφυγε τουλάχιστον από αυτή τη σελίδα γιατί μπήκα πριν και το είδα στο πρώτο ποστ φάτσα κάρτα μπροστά μου ) Κοίτα, είναι άλλη ιστορία να σου φαίνεται ελαφρύ κι άλλη να λες ότι είναι μαλακία! Μη βρίζεις θα κλείσει Mα 50 γραμμάρια πόσο είναι τελοσπάντων και είναι σαν να περιέχει τόση ζάχαρη όσο ενάμισι λίτρο κόκα κόλα, εγώ φταίω μετά;
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δεν βρίζω, εσύ το είπες πρώτος.. Η κόκα κόλα δεν πίνεται και ιδιαίτερα, απορώ πώς τη συγκρίνεις με αυτή τη λιχουδιά. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ντροπή να με δίνεις έτσι στεγνά, η φραμπάλα το είπε πρώτη Το συγκρίνω γιατί περιέχουν την ίδια ποσότητα ζάχαρης Λιχουδιά;;
*nenya* Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ρε σα δε ντρέπεστε, με κάνατε να τρέχω στο σουπερμάρκετ να πάρω μπουένοοοοοοο! 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ντροπή να με δίνεις έτσι στεγνά, η φραμπάλα το είπε πρώτη Το συγκρίνω γιατί περιέχουν την ίδια ποσότητα ζάχαρης Σάκχαρα σε 100ml coca cola -> 10.8g Σάκχαρα σε kinder bueno (21g) -> 9g Πάω να φάω το κοτοπουλάκι μου τώρα με την πρασινάδα για side dish και δε θα πω και κουβέντα. Ποιο bueno.. 1
Grim Ripper Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Στο little kook έχετε πάει για να μας πείτε εντυπώσεις; Το έψησα να πάρω μια κρέπα BUENO με τριμμένο μπισκότο, πουράκια και γκοφρέτα (αλλιώς ίσως καμιά μπανάνα ή φράουλα αντί για γκοφρέτα), όταν πάω κάποια στιγμή. Ωραία ήταν τα σουβλάκια (ή καλαμάκια αν θέλετε) σήμερα, μαζί με πίτες και σπιτικό τζατζίκι.
*nenya* Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πατάτες με συγκλινο και αυγό [δεν κρατήθηκα, το δάγκωσα πριν την φωτο]: [ATTACH]1579880[/ATTACH] Οι άλλοι πήραν κάτι 'τσεπάκια', θα δοκιμάσω την επόμενη φορά. 12
Anubis13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Στο little kook έχετε πάει για να μας πείτε εντυπώσεις; Ωραιο ειναι σαν χωρος και δεν επιτρεπεται και το καπνισμα εντος του μαγαζιου. Ειχα παρει απλη κρεπα αλλα μου αρεσε γενικα. Τωρα αν θα ειναι κατι το εξαιρετικο αυτη που λες δεν το γνωριζω 1
Sellers Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 πανσετουλες με πατατες στο φουρνο Ω μλκ μου θ σκοτων γι υτο. Επεσαν σάλια στο άλφα.. Α νταξει έφτιαξε γρήγορα. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις