livefreeordie Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Σε ομελέτα τι μπορούμε να βάλουμε; Έτσι για κάτι διαφορετικό εκτός από κρέμες γάλακτος, ζάχαρη κτλπ μελιτζανες,κολοκυθακια,κασερι και τυρι ασπρο και βουρ στο φουρνο το αλλο κλασσικο , με λουκανικα και πατατες βεβαιως βεβαιως...
Demetra_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Έχουμε καλή διάθεση σ'αυτό το θρεντ, κρίμα να την χαλάμε, ναι; Η λέξη 'ξεφτυλίζεις' ακούστηκε κάπως βαριά...και στο κάτω κάτω ενήλικα άτομα είμαστε, ο καθένας μας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το κορμί του και την διατροφή του, χωρίς να έχει κάποιος το δικαίωμα να μας λέει μη αυτό, μη το άλλο. [Εκτός κι αν μιλάμε για τον γιατρό τον οποίο εμείς όμως επιλέξαμε να επισκεπτούμε και άρα να μας δώσει την συμβουλή και την καθοδήγησή του.] Γιατί άμα είναι να μαζευτούμε όλοι εμείς που ποστάρουμε στο αντιφίτνες και να έρθουμε μια βόλτα απ'το φίτνες και να σας λέμε 'Μη γυμνάζεσαι τόσο πολύ, μην τρως όλο αυτά τα ξενέρωτα υγιεινά γεύματα, get a life, δες πέρα απ'τους πόσους κοιλιακούς έχει κάποιος και το τί μυαλά κουβαλά' κλπ. Καθένας κάνει τις επιλογές του όσον αφορά την υγεία του. Σεβαστόν! Πάμε παρακάτω. τα είπες εδώ, δεν χρειάζεται να πας στο αντίστοιχο νήμα να τα πεις. τουλ δεν ικανοποιείται κανένας λαός, εκεί ενίσταμαι παρόλα αυτά με μέλι κανέλα καρύδια ή μερέντα; 5
ariannaki85 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 μελιτζανες,κολοκυθακια,κασερι και τυρι ασπρο και βουρ στο φουρνο το αλλο κλασσικο , με λουκανικα και πατατες βεβαιως βεβαιως... στην ομελέτα φαντασία να χεις βασικά, τα πάντα πάνε. Μ αρεσει πολύ με κρεμμύδι, ντοματίνια ολόκληρα και γραβιέρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 έχουμε και topic μαγειρικής 1
gon1332 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 τα είπες εδώ, δεν χρειάζεται να πας στο αντίστοιχο νήμα να τα πεις. τουλ δεν ικανοποιείται κανένας λαός, εκεί ενίσταμαι παρόλα αυτά με μέλι κανέλα καρύδια ή μερέντα; Μέλι βεβαίως βεβαίως!
livefreeordie Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 στην ομελέτα φαντασία να χεις βασικά, τα πάντα πάνε. Μ αρεσει πολύ με κρεμμύδι, ντοματίνια ολόκληρα και γραβιέρα οντως!! αλλα τα λαχανικα πανε παρα πολυ στην ομελετα. το κρεμμυδι δε το μπορω καθολου τηγανητο και ψητο , δε μου αρεσει οποτε δε το προτιμαω!
Demetra_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 θα βάλω στο ένα μέλι και κανέλα και στο άλλο λιωμένη/ζεστή νουτέλα να ικανοποιήσω και τους δύο οργασμούς μου. να ξεφτυλίσω τα πιροσκί να τα σβήσω με λουκουμάδες και να φάω για επιδόρπιο τον κορμόάντε τα προ τελευταία σαβουράκια μου, μετά μόνο παγωτό, πίτσα και burger :/ 1
*nenya* Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 τα είπες εδώ, δεν χρειάζεται να πας στο αντίστοιχο νήμα να τα πεις. τουλ δεν ικανοποιείται κανένας λαός, εκεί ενίσταμαι Έλα, κατάλαβες, υποθετικές φράσεις πέταξα που θα μπορούσε κάποιος να πει στο φίτνες για να σας τσιτώσει. Προφανώς δεν θα τις έλεγα εγώ, χέστηκα πόσο γυμνάζεται ή πόσο τρώει ο καθένας. Λαχταριστοί οι λουκουμάδες, νά'χα τώρα!
Demetra_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 μαργαριτόνιιιιιιιιιιι, αυτό το μπαρ μπεε κιου με έχει καταστρέψει τα όνειρά μου!!! Λαχταριστοί οι λουκουμάδες, νά'χα τώρα! σπιτικοί από τα χεράκια μου 3
frozex Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ρε παιδιά μόνο λόγια και από πράξεις τίποτα, 2 σελίδες έχουμε να δούμε κανά φαγητό... Λαζάνια με λουκάνικο και μανιτάρια (το χορταρικό υπάρχει μόνο για την φωτογραφία, μετά πέταμα) 9
nickarmy Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 για πείτε αύριο που θα εχει δωρεάν παγωτο ben & jerry Αρχίζω εγώ (ετσι τουλάχιστον γαρφει γιατι στην επίσιμη σελίδα δεν το δείχνει)-> Iceberg Frozen Yogurt Κύπρου 98, 12133 Peristéri, Attiki, Greece ( απο τις 2 και μετά) Κατάστημα Ben & Jerry’s Golden Hall, 16:00 - 20:00• Πλατεία Εσπερίδων - Γλυφάδα, 10:00 - 13:00• Πλατεία Κοραή, Αθήνα (στάση μετρό Πανεπιστήμιο) 17:00 - 20:00 1
livefreeordie Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καμια καλη μαρκα λουκανικα εχετε να προτεινετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 για πείτε αύριο που θα εχει δωρεάν παγωτο ben & jerry Αρχίζω εγώ (ετσι τουλάχιστον γαρφει γιατι στην επίσιμη σελίδα δεν το δείχνει)-> Iceberg Frozen Yogurt Κύπρου 98, 12133 Peristéri, Attiki, Greece ( απο τις 2 και μετά) Κατάστημα Ben & Jerry’s Golden Hall, 16:00 - 20:00 • Πλατεία Εσπερίδων - Γλυφάδα, 10:00 - 13:00 • Πλατεία Κοραή, Αθήνα (στάση μετρό Πανεπιστήμιο) 17:00 - 20:00 Το δείχνει, clickable κιόλας για να βρεις καταστήματα... http://www.ben-jerry.gr/scoop-shops/free-cone-day
Προτεινόμενες αναρτήσεις