Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά anorymous, πόσα κιλά είσαι; 

Σήμερα το ένα μου γεύμα θα περιλαμβάνει σαβούρα κλάσης Χ 
πιροσκί (τυρί, πατάτα)- Λουκουμάδες και κορμό (όλα homemade) 

θα δω αν προλάβω να βγάλω φώτο τη σαβουροτροφή μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ομελέτα τι μπορούμε να βάλουμε; Έτσι για κάτι διαφορετικό εκτός από κρέμες γάλακτος, ζάχαρη κτλπ

Δημοσ.

Σε ομελέτα τι μπορούμε να βάλουμε; Έτσι για κάτι διαφορετικό εκτός από κρέμες γάλακτος, ζάχαρη κτλπ

Πιπεριά πράσινη, μανιτάρια, λουκάνικα, τυρί.

• Like 2
Δημοσ.

φρεσκο κρεμμυδι, ξερο κρεμμυδι, μπεικον, σκορδο, βασιλικο, πατατες, μανιταρια, γκουντα και φετα

• Like 2
Δημοσ.

Εμείς στο σπίτι τη φτιάχνουμε και με λαχανικά και την ψήνουμε στο φούρνο. Καρότο, κολοκύθι, ντοματίνια, κρεμμυδάκι. Συγγνώμη, δεν φταίω εγώ που τα λέω αυτά στο anti fitness. 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ για διαφορετικό θα έβαζα κρέμα γάλακτος και ζάχαρη! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ομελέτα! :D

Τυριά, αλλαντικά, λουκάνικα, πιπεριές, ντομάτες, μανιτάρια, κρεμμύδι κλπ, ό,τι θες βάζεις σχεδόν.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά anorymous, πόσα κιλά είσαι; 

αρκετα :P

Εμείς στο σπίτι τη φτιάχνουμε και με λαχανικά και την ψήνουμε στο φούρνο. Καρότο, κολοκύθι, ντοματίνια, κρεμμυδάκι. Συγγνώμη, δεν φταίω εγώ που τα λέω αυτά στο anti fitness. 

με μπολικο βουτιρο για τσιγαρισμα μια χαρα αντιφιτνες ειναι :)

Δημοσ.

Φαγώθηκαν με τα κιλά σου! :P

με ζηλεύουν θα είναι τίποτα κοκαλιάρηδες χάχα

Δεν είμαστε fitness εδώ να μετράμε τα κιλά μας και τις θερμίδες του φαγητού μας!!

Kαι να ήθελα να της μετρήσω αδύνατον, οι θερμίδες που τρώω είναι lim-2x.png  :lol:

• Like 6
Δημοσ.

με ζηλεύουν θα είναι τίποτα κοκαλιάρηδες χάχα

Kαι να ήθελα να της μετρήσω αδύνατον, οι θερμίδες που τρώω είναι lim-2x.png  :lol:

για μια φουλ βιοχημική ανάλυση είσαι  

να τρως δεν είπαμε να μη τρως, αλλά να μην το ξεφτυλίζεις καθημερινώς. Τώρα γελάς, αργότερα δεν ξέρω 

Δημοσ.

για μια φουλ βιοχημική ανάλυση είσαι  

να τρως δεν είπαμε να μη τρως, αλλά να μην το ξεφτυλίζεις καθημερινώς. Τώρα γελάς, αργότερα δεν ξέρω 

φυσικα και ξερω οτι ειμαι χοντρος εως πολυ χοντρος θα ελεγα , εξετασεις εκανα πριν 5 μηνες και ηταν ολες πεντακαθαρες προς το παρον.

το φαγητο μου αρεσει τι να κανουμε ειτε χαρουμενος ειμαι ειτε στενχωρημενος το φαγητο μου φτιαχνει το κεφι, ειναι απο τις λιγες ευχαρηστισης που που μου εχου μεινει.

Δημοσ.

φυσικα και ξερω οτι ειμαι χοντρος εως πολυ χοντρος θα ελεγα , εξετασεις εκανα πριν 5 μηνες και ηταν ολες πεντακαθαρες προς το παρον.

το φαγητο μου αρεσει τι να κανουμε ειτε χαρουμενος ειμαι ειτε στενχωρημενος το φαγητο μου φτιαχνει το κεφι, ειναι απο τις λιγες ευχαρηστισης που που μου εχου μεινει.

δεν θα βάλω ταμπέλα στο τι είσαι και στο τι όχι, απλά μην έχει αντίκτυπο στην υγεία σου. Μόνο αυτό. Ας μη βγούμε off topic όμως. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχουμε καλή διάθεση σ'αυτό το θρεντ, κρίμα να την χαλάμε, ναι;

Η λέξη 'ξεφτυλίζεις' ακούστηκε κάπως βαριά...και στο κάτω κάτω ενήλικα άτομα είμαστε, ο καθένας μας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το κορμί του και την διατροφή του, χωρίς να έχει κάποιος το δικαίωμα να μας λέει μη αυτό, μη το άλλο. [Εκτός κι αν μιλάμε για τον γιατρό τον οποίο εμείς όμως επιλέξαμε να επισκεπτούμε και άρα να μας δώσει την συμβουλή και την καθοδήγησή του.]

Γιατί άμα είναι να μαζευτούμε όλοι εμείς που ποστάρουμε στο αντιφίτνες και να έρθουμε μια βόλτα απ'το φίτνες και να σας λέμε 'Μη γυμνάζεσαι τόσο πολύ, μην τρως όλο αυτά τα ξενέρωτα υγιεινά γεύματα, get a life, δες πέρα απ'τους πόσους κοιλιακούς έχει κάποιος και το τί μυαλά κουβαλά' κλπ.

Καθένας κάνει τις επιλογές του όσον αφορά την υγεία του. Σεβαστόν! Πάμε παρακάτω.

tumblr_nkymh9tGHY1qi711zo1_400.gif

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...