Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με χτυπάς επειδή στηρίζω τον κόσμο στις δύσκολες στιγμές του. Εγω σε αγαπάω και σε εκτιμώ, και κακίες δεν κρατώ όμως.

Έφαγα ενα γ@μημενο μπέργκερ σήμερα. Τι το ήθελα, στεγνό μπιφτέκι δίχως αίμα, ξεραμένο τυρί, λυσα στο αλάτι. Κάποιος εδω μέσα με γλωσσοφαγε.

Καταλαβαίνω και μένα μου αρέσει το μπεργκερ και δυστυχώς έχω φάει πολλές φολες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πού είναι η τζαμπόπιτσα και η σοκολατόπιτσα;

τι αξια εχει ενα πιατο κορν φλεικσ, 2 τυροπιτακια και ενα τοστ για πρωινο..

εδω θελουμε μπουγατσες και μιλκομπουκαλα

Δημοσ.

Δεν χωρούσαν στο ταψί προχθές και τα είχα στην κατάψυξη. Τα έβαλα σήμερα στο φούρνο.. Νομίζω ότι θα είναι από τα τελευταία μου ζαχαρούχα γεύματα.  :cry:

post-258415-0-22050300-1460299677_thumb.jpg

• Like 16
Δημοσ.

Δεν χωρούσαν στο ταψί προχθές και τα είχα στην κατάψυξη. Τα έβαλα σήμερα στο φούρνο.. Νομίζω ότι θα είναι από τα τελευταία μου ζαχαρούχα γεύματα.  :cry:

attachicon.gif20160410_150734.jpg

qrkx5messu0hweahnzr6.png

• Like 3
Δημοσ.

attachicon.gif20160410_150734.jpg

Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό  :cry:  :cry:  :cry:

Μας πήραν όλους τα ζουμιά  :cry:  :cry:  :cry:  

Δημοσ.

Δεν είναι κοροϊδία.. Το ότι όλα μαζί δεν χωρούσαν στο ταψί και αναγκάστηκες να τα διαχωρίσεις ήταν αναμενόμενο να σκορπίσει συγκινήσεις

• Like 4
Δημοσ.

και για μετα το πρωτο παγωτο για φετος 

15qbzmw.jpg

Κοίταξε να δείς, μόνο οι ερασιτέχνες σταματάνε το παγωτό το χειμώνα.

Το παγωτό είναι για all year round. Αυτό το χειμώνα πρέπει να τίμησα ένα 10κιλο άνετα.

Θα βάλω το λιθαράκι μου σε αυτό το τόπικ την τετάρτη.

• Like 3
Δημοσ.

Κοίταξε να δείς, μόνο οι ερασιτέχνες σταματάνε το παγωτό το χειμώνα.

Το παγωτό είναι για all year round. Αυτό το χειμώνα πρέπει να τίμησα ένα 10κιλο άνετα.

Θα βάλω το λιθαράκι μου σε αυτό το τόπικ την τετάρτη.

φιλε οταν λεω για φετος εννοω 2016 τα χριστουγεννα ειχα φαει ξανα απλα ειχα αρρωστησει 2-3 φορες φετος και το αποφευγω.

περιμενω να δω τι θα ανεβασεις εχω μεγαλες απαιτησεις απο εσενα εισαι το πουλεν μου :P

Δημοσ.

Μια κρατα μικρό καλάθι. Πριν απο μερικά χρόνια ισως. Τωρα εχω μπει στον ίσιο δρόμο και βολεύομαι με λίγα και απλά πραγματα

Δημοσ.

Μια κρατα μικρό καλάθι. Πριν απο μερικά χρόνια ισως. Τωρα εχω μπει στον ίσιο δρόμο και βολεύομαι με λίγα και απλά πραγματα

• Like 3
Δημοσ.

εχω μεγαλες απαιτησεις απο εσενα εισαι το πουλεν μου :P

Νομίζω κάπου μπέρδεψες τους ρόλους :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...