Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα με διέβαλε ο φίλος kothemel μετά από 2 μέρες ψηστήρι και δοκίμασα επιτέλους το Burger Bar. Το μοναδικό κατεξοχήν (σοβαρό) μαγαζί για burgers στο Βόλο (είμαστε και χωριό). Είμαι σίγουρος πως είναι το νοστημότερο burger που έχω φάει μεχρι στιγμής. Και υπόψιν, δε δοκίμασα καν το διαφημισμένο μοσχάρι. Κοτοπουλάκι spicy κιόλας για να προσέχουμε και την υγεία μας :D

Οπότε και του κάνω πάσα να ποστάρει φωτο.

• Like 4
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα με διέβαλε ο φίλος kothemel μετά από 2 μέρες ψηστήρι και δοκίμασα επιτέλους το Burger Bar. Το μοναδικό κατεξοχήν (σοβαρό) μαγαζί για burgers στο Βόλο (είμαστε και χωριό). Είμαι σίγουρος πως είναι το νοστημότερο burger που έχω φάει μεχρι στιγμής. Και υπόψιν, δε δοκίμασα καν το διαφημισμένο μοσχάρι. Κοτοπουλάκι spicy κιόλας για να προσέχουμε και την υγεία μας :D

Οπότε και του κάνω πάσα να ποστάρει φωτο.

Τα τουμπανιάρικα burgerkia που ξέσκισα με τον gon1332

click για καλο display  B)

post-261609-0-47421400-1460159708_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Ξεπεσα και ντρεπομαι πεινασα και τρωω ενα ταπεινο σαντουιτς μαγιονεζα παριζα γκουντα, συγνωμη κοινο μου αν σε απογοητεψα :P

• Like 2
Δημοσ.

Ο j0hnn1e μόλις το δει θα κλάψει με μαύρο δάκρυ, δεν έπρεπε να του το κάνεις αυτό...

δικιο εχεις πως ξεπεσα ετσι, αυριο πρεπει να παρω τουλαχιστον μια jumpo πιτσα να επανορθώσω :P

Αν αυτό απαλύνει τον πόνο σου πριν λίγο έφαγα και μια πάστα σοκολάτα χάχα 

• Like 1
Δημοσ.

Αν αυτό απαλύνει τον πόνο σου 

Koίτα, κι εγώ πονάω -ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ από τέτοιες δηλώσεις που πλήττουν βάναυσα το γόητρο του αντιφίτνες και μάλιστα από επίτιμα μέλη- αλλά σαν τον πόνο του τζόνι δεν έχει... Ο τζόνι είναι που τραβάει όλο το ζόρι

• Like 2
Δημοσ.

Koίτα, κι εγώ πονάω -ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ από τέτοιες δηλώσεις που πλήττουν βάναυσα το γόητρο του αντιφίτνες και μάλιστα από επίτιμα μέλη- αλλά σαν τον πόνο του τζόνι δεν έχει... Ο τζόνι είναι που τραβάει όλο το ζόρι

Συμφωνω απλα το πα γιατι θελω να ειμαι ειλικρινής με το κινημα δεν θελω να υπαρχει ψεμα αναμεσα αν πχ δεν το ελεγα και επεφτε στην αντιληψη καποιου στο φιτνες και το λεγε τοτε θα ηταν μεγαλο χτυπημα για μας, τωρα πια δεν μπορουν να με εκβιασουν με τιποτα :P

Οσο για τον τζονι θα κανω κατι σπεσιαλ τις επομενες μερες για να ερθει ξανα το χαμογελο στο προσωπο του χαχα.

• Like 2
Δημοσ.

Το σουβλάκι είναι με γουρουνοπούλα.σε μεγάλη πίτα.Για δοκιμή πήγα.Γι'αυτό και το ένα.

Και πίσω απο το σουβλάκι, πινακιδα ¨Βασίλειο Διατροφής" :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Σουβλάκι με γουρνοπούλα;! Πού;;;;

Το θέλω, το ονειρεύομαι, το ποθώ.

Από το τηλέφωνο που γράφει (ανάποδα)

Γουρουνοπουλα Αγίου Ελευθερίου 52 Καμινια

Δημοσ.

Με χτυπάς επειδή στηρίζω τον κόσμο στις δύσκολες στιγμές του. Εγω σε αγαπάω και σε εκτιμώ, και κακίες δεν κρατώ όμως.

Έφαγα ενα γ@μημενο μπέργκερ σήμερα. Τι το ήθελα, στεγνό μπιφτέκι δίχως αίμα, ξεραμένο τυρί, λυσα στο αλάτι. Κάποιος εδω μέσα με γλωσσοφαγε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...