Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Trilo...

black-and-white-gif-girl-gun-Favim.com-2

Τέτοιο μένος ούτε τη θρυλική εκείνη μέρα που είχα κόψει από το νένυα το α! Οk αφού δε σ' αρέσει θα το σεβαστώ και δεν θα το χρησιμοποιώ  -_-  πολλές φορές :ρ

Ον τόπι, άφησα για λίγo την έδρα μου τον Τρίλοφο και βρέθηκα στον προσφιλή Βόλο για να δοκιμάσω την τοπική σπεσιαλιτέ κατά τον gon, το πεϊνιρλί από το Ανώτερον. Ανώτερον vs Rainbow: Πού καταλήγει η αιώνια μάχη; υπάρχει τελικά νικητής? ιδού τ' αποτελέσματα. Λοιπόν gon, όντως το ψωμάκι του Ανώτερον είναι ανώτερο. Δε θα έλεγα όμως το ίδιο και για τη γέμιση η οποία μου έβγαλε μια διάχυτη πιπερίλα.. Συμπέρασμα, το ιδανικό πεϊνιρλί κατ' εμέ αποτελείται από το ψωμάκι του Ανώτερον και τη γέμιση του Rainbow.

Διατριβή και στο πεϊνιρλί.

• Like 3
Δημοσ.

Τέτοιο μένος ούτε τη θρυλική εκείνη μέρα που είχα κόψει από το νένυα το α! Οk αφού δε σ' αρέσει θα το σεβαστώ και δεν θα το χρησιμοποιώ  -_-  πολλές φορές :ρ

Ον τόπι, άφησα για λίγo την έδρα μου τον Τρίλοφο και βρέθηκα στον προσφιλή Βόλο για να δοκιμάσω την τοπική σπεσιαλιτέ κατά τον gon, το πεϊνιρλί από το Ανώτερον. Ανώτερον vs Rainbow: Πού καταλήγει η αιώνια μάχη; υπάρχει τελικά νικητής? ιδού τ' αποτελέσματα. Λοιπόν gon, όντως το ψωμάκι του Ανώτερον είναι ανώτερο. Δε θα έλεγα όμως το ίδιο και για τη γέμιση η οποία μου έβγαλε μια διάχυτη πιπερίλα.. Συμπέρασμα, το ιδανικό πεϊνιρλί κατ' εμέ αποτελείται από το ψωμάκι του Ανώτερον και τη γέμιση του Rainbow.

Διατριβή και στο πεϊνιρλί.

Όντως η γέμιση του Rainbow είναι πιο ζουμερή (κάνει αισθητή την παρουσία της η σάλτσα ντομάτας). Τι έβαλες μέσα στο Ανώτερον; Πήρες κοτόπουλο ή απλό; Σκέτο δεν τρώγεται. Είναι στεγνό.

Δημοσ.

Όντως η γέμιση του Rainbow είναι πιο ζουμερή (κάνει αισθητή την παρουσία της η σάλτσα ντομάτας). Τι έβαλες μέσα στο Ανώτερον; Πήρες κοτόπουλο ή απλό; Σκέτο δεν τρώγεται. Είναι στεγνό.

σκαω βολο σημερα, εχω καιρο να φαω πεινερλι. και δεν θέλω παλι πιτσα γυρο ουγγαρεζα.

πως να το παρω; απο ανώτερον θα το παρω. του rainbow δεν μαρεσει καθολου. 

Δημοσ.

Πού στο καλό τη βρήκες αυτή, δεν ήξερα καν οτι υπάρχει.

παντου υπαρχει οπου εχει σοκολάτες δεν ειναι καθολου δυσεύρετη! τουλαχιστον αθηνα ..

και ειναι εξαιρετική !!! 

Δημοσ.

σκαω βολο σημερα, εχω καιρο να φαω πεινερλι. και δεν θέλω παλι πιτσα γυρο ουγγαρεζα.

πως να το παρω; απο ανώτερον θα το παρω. του rainbow δεν μαρεσει καθολου. 

Πήγαινε Δημητριάδος-Ογλ και ζήτα πεϊνιρλί κοτόπουλο (σε αυτό λογικά θα έχει) με σως μουστάρδας, πατάτες και ντομάτα.

Αν θες απλό εγώ θα έβαζα τυροκαφτερή-πατάτες και αν θες βάλε και κανένα μπιφτέκι. Ρώτα τους κιόλας εκεί για συμβουλές. Εμπιστεύσου τους.

Αν τελικά δεν το ψήνεις για πεϊνιρλί, ζήτα σάντουιτς κοτόπουλο και βάλε ντομάτα, πατάτες μαρούλι και αυγό.

Μετά έχει ωραίο σάντουιτς μπριζόλα και ένα αλλαντικών (είναι λίγο βαρύ).

Βγάλε φώτο με ό,τι και να πάρεις να χορτάσει το μάτι μου :D

Δημοσ.

Πού στο καλό τη βρήκες αυτή, δεν ήξερα καν οτι υπάρχει.

στο σουπερ, πως δεν την ειχες δει ? Σε σχεση με την μπρεικ με φουντουκια αυτη ειναι πιο καλη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...