nickarmy Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 χαχα , επιστέυω ναι ετσι όπως φαίνεται αλλα απο το τίποτα καλύτερα 1
j0hnn1e Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Είναι αυτό το σαν πλαστικό που αν δεν το φας το ξαναβάζει ε; Ναι το πλένεις κιολας δεν παθαίνει τίποτα. Νομίζω και όταν το μασουλάς δεν διαλύεται.. 3
nickarmy Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ναι το πλένεις κιολας δεν παθαίνει τίποτα. Νομίζω και όταν το μασουλάς δεν διαλύεται..
Anorymous Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και εκει που λεω να μαζευτω μου τι λεει ο αλλος στραβωνω και ξεσπω χαχαχαχα Αυτο το μεσημερι Αυτα πριν λιγο Και σε λιγο θα παραγγειλω και μια κρεπα σοκολατα μπισκοτο μπανανα 16
nickarmy Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 πολύ μου αρέσουν αυτά τα φτυαράκια , βρε παιδι αρχίζω και σε λυπάμαι , ωραίο το έξω αλλα πολυ βρωμια 3
j0hnn1e Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και εκει που λεω να μαζευτω μου τι λεει ο αλλος στραβωνω και ξεσπω χαχαχαχα Αυτο το μεσημερι Αυτα πριν λιγο Και σε λιγο θα παραγγειλω και μια κρεπα σοκολατα μπισκοτο μπανανα Παραθέτω άμεσα τα σέβη μου γιατί παρακολουθώ την πορεία σου. Ήθελα να δω αν θα ανακάμψεις. Χαίρομαι που πάντα φαίνεσαι άξιος των περιστάσεων! 1
Anorymous Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παραθέτω άμεσα τα σέβη μου γιατί παρακολουθώ την πορεία σου. Ήθελα να δω αν θα ανακάμψεις. Χαίρομαι που πάντα φαίνεσαι άξιος των περιστάσεων! Παρε και την κρεπα να στρωσεις πριν λιγο ηρθε. KNEEL BEFORE YOUR MASTER 5
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εσύ πήρες τα πάνω σου απο τότε, δεν σε φοβάμαι. Κάνε τωρα κάτι για τον anorymous που υποφέρει. Aποφεύγεις εντέχνως την κατηγορία ότι πήγες αλλού φαν κλαμπ. Δεν πειράζει φαν κλαμπ, το ινσόμνια μπορεί να μην είναι μικρό αλλά σε κάποιο θρεντ θα σε ξαναβρώ. Οι δίπλες θεωρούνται αντιφίτνες άραγε; Αν φάω όλο το κουτί που μου έφεραν; Νaaah.. u can do better than that 1
*nenya* Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Άσχετο. Ρε σεις, έχετε φάει πρόσφατα μίνι κρουασανάκια 7 Days; Άνοιξα τώρα μια συσκευασία και θέλω να κλάψω :/ τα έχουν κάνει ακόμα πιο μικρά!! Σαν νά'ναι δείγματα είναι! 3
SOADNICK Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σουτζουκακια με πενες σημεραΓιγας με χοιρινο σουβλακι χθες βραδυ 9
billsnake21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Από που ρε τρελούλη το χτύπησες αυτο το κομμάτι ?
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 *Ανοίγει το θέμα* . . . *Τρέχει στην κουζίνα* Τι κάνετε ρε παιδιά εδώ πέρα!!!
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Άσχετο. Ρε σεις, έχετε φάει πρόσφατα μίνι κρουασανάκια 7 Days; Άνοιξα τώρα μια συσκευασία και θέλω να κλάψω :/ τα έχουν κάνει ακόμα πιο μικρά!! Σαν νά'ναι δείγματα είναι! Συμπάσχω νενάκι. (αυτό θύμισε νενέκοι, και ήρθε για να μείνει :ρ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις