j0hnn1e Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 ειπα να κουλαρω γιατι πριν λιγες μερες εφαγα δυο πιαταρες μακαρονια με κιμα στις 5 τα ξημερωματα και επαθα overload:p Με τις πιτες που εμειναν απο προχθες εκανα σημερα μινι πιτσακια, σαλτσα ντοματα βασιλικο, μπεικον και gouda. Πολυ ευκολο αλλα πεντανοστιμο. Φιλε άκου να δεις. Επειδή βλεπω οτι σε εχει πάρει η κάτω βόλτα για κάποιο λόγο, δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικός, σωματικός η οικονομικός, το fan club σου θα κανονίσει να σου στειλει 2-3 club πίτες παππού να στρώσεις. Ανησυχώ πολυ μετά απο αυτό. Μονο 3 πιτάκια; Αυτό δεν ειναι ούτε πρόγευμα..
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Φιλε άκου να δεις. Επειδή βλεπω οτι σε εχει πάρει η κάτω βόλτα για κάποιο λόγο, δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικός, σωματικός η οικονομικός, το fan club σου θα κανονίσει να σου στειλει 2-3 club πίτες παππού να στρώσεις. Ανησυχώ πολυ μετά απο αυτό. Μονο 3 πιτάκια; Αυτό δεν ειναι ούτε πρόγευμα.. χαχα μην με πρηζωνεις θα κανω ζημια
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Επειδή βλεπω οτι σε εχει πάρει η κάτω βόλτα για κάποιο λόγο, δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικός, σωματικός η οικονομικός, το fan club σου Τα ίδια έλεγες και σε μένα και τώρα βλέπω άλλου να είσαι φαν, πήγες αλλού fan club! 1
nickarmy Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Φιλε άκου να δεις. Επειδή βλεπω οτι σε εχει πάρει η κάτω βόλτα για κάποιο λόγο, δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικός, σωματικός η οικονομικός, το fan club σου θα κανονίσει να σου στειλει 2-3 club πίτες παππού να στρώσεις. Ανησυχώ πολυ μετά απο αυτό. Μονο 3 πιτάκια; Αυτό δεν ειναι ούτε πρόγευμα.. πάντως είναι πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος , εγώ βάζω ψωμάκια (κατα προτίμηση μπαγιάτικο) λάδι ρίγανι , κετσαπ , μουστραδα , οτι αλλαντικό μπορει να έχω τυρί και μετά φούρνο και χορταίνει αρκετά ! 1
ask Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 εμαθα χτες quiche loren και δεν περιμενα οτι είναι τοσο ευκολο.οποιος θελει πολυ λιπος μεσα σε 45' ας το δοκιμασει..
j0hnn1e Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Τα ίδια έλεγες και σε μένα και τώρα βλέπω άλλου να είσαι φαν, πήγες αλλού fan club! Εσύ πήρες τα πάνω σου απο τότε, δεν σε φοβάμαι. Κάνε τωρα κάτι για τον anorymous που υποφέρει.
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σωστο σε βρισκω!!! Σαν να αργησανε φετος τα παγωτα..Ο ΑΒ ακομα να φερει κ καποια περιπτερα που κοιταξα ουτε αυτα εφεραν ακομα Σωστή ρε συ! Δεν το είδες το χέρι; Μόνο το παγωτό; 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εξαπατήθηκε γιατί ήταν μικρό το πυραυλάκι. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εισαι ωραιος!!! Δεν προσεξα καθολου το νυχακι και ζητω συγγνωμη : P 1
*nenya* Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Οι δίπλες θεωρούνται αντιφίτνες άραγε; Αν φάω όλο το κουτί που μου έφεραν; 3
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Οι δίπλες θεωρούνται αντιφίτνες άραγε; Αν φάω όλο το κουτί που μου έφεραν; Κανένα μελομακάρονο δεν σου φέρανε; 1
*nenya* Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Έφαγα 4, έχω σκάσει. [ATTACH]1557445[/ATTACH] 4
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μα να μην μου αρέσουν καθόλου οι δίπλες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις