Demetra_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 είναι κανείς άλλος εδώ νηστικός να παρηγορηθώ και να γελάσω μαζί του; ετοίμασα κατάσταση με πίτσες και με το που έρχεται ο deliveras σκάνε μούρη 4 συγγενείς, ΟΝΑΤΟΥΣΓΑΜ..... από εκεί που ήταν να φάω μιάμιση με δύο πίτσες έφαγα 4 κομμάτια και ακόμα κλαίω. έχω να φάω πίτσα από τον Οκτώβρη, αν αυτό σε παρηγορεί
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν σου έφαγαν την πίτσα, φίλη, Demetra_, το διάλεξες. Πονάει ο άνθρωπος. 3
nickarmy Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 κάτσε έφτασαν μαζι με το ντελιβερα αν ναι εντάξει τότε αλλιώς κουζίνα και κρύψιμο (ααχχ και εγω άρχισα μικρή διαιτούλα γιατι έρχονται δυσκολότερες διαδρομες στα βουνά και πρέπει να προετοιμαστώ πολύ ..) αλλα επειδη παραμένω καλοφαγάς θα συμμετέχω έστω και παθητικα στο threat
Demetra_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν σου έφαγαν την πίτσα, φίλη, Demetra_, το διάλεξες. Πονάει ο άνθρωπος. αμάν και συ, να τον παρηγορήσουμε πρέπει. https://www.dropbox.com/s/fdmcrzj8yepubpo/Photo%2031-3-16%2C%207%2017%2028%20%CE%BC%CE%BC.jpg?dl=0 αυτό το πολυόροφο με έκανε ζΕμιά ... θα συμβιβαστώ την 11η με πιροσκί και λουκουμάδες 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Το αντι-φιτνες ειναι θρεντ με αναμεικτα συναισθηματα ..Η θα φας καλα και θα εισαι happy η θα σου φανε το φαγητο και θα πεσεις σε καταθλιψη Εγω παντως εφαγα κατι μπριζολες εξω και τωρα εχω ξαπλωσει και ειμαι καπως ετσι 6
Anorymous Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Κατι ελαφρυ πριν παω για υπνο ετσι να μην ειναι αδειο το στομαχι 3
j0hnn1e Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Κατι ελαφρυ πριν παω για υπνο ετσι να μην ειναι αδειο το στομαχι Περίμενα πολλά παραπάνω απο εσένα. Το χθεσινοβραδινό ήταν απογοήτευση για τους φανς σου. 1
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Περίμενα πολλά παραπάνω απο εσένα. Το χθεσινοβραδινό ήταν απογοήτευση για τους φανς σου. ειπα να κουλαρω γιατι πριν λιγες μερες εφαγα δυο πιαταρες μακαρονια με κιμα στις 5 τα ξημερωματα και επαθα overload:p Με τις πιτες που εμειναν απο προχθες εκανα σημερα μινι πιτσακια, σαλτσα ντοματα βασιλικο, μπεικον και gouda. Πολυ ευκολο αλλα πεντανοστιμο. 8
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το παγωτό στις 2 και κάτι τα μεσάνυχτα έχει άλλη χάρη... 6
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το παγωτό στις 2 και κάτι τα μεσάνυχτα έχει άλλη χάρη... Σωστο σε βρισκω!!! Σαν να αργησανε φετος τα παγωτα..Ο ΑΒ ακομα να φερει κ καποια περιπτερα που κοιταξα ουτε αυτα εφεραν ακομα
frozex Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 ρε σεις τι είναι αυτά τα ψεύτικα; ειπα να κουλαρω γιατι πριν λιγες μερες εφαγα δυο πιαταρες μακαρονια με κιμα στις 5 τα ξημερωματα και επαθα overload:p Με τις πιτες που εμειναν απο προχθες εκανα σημερα μινι πιτσακια, σαλτσα ντοματα βασιλικο, μπεικον και gouda. Πολυ ευκολο αλλα πεντανοστιμο. που είναι τα λουκάνικα; τα αυγά; έστω η μπύρα Το παγωτό στις 2 και κάτι τα μεσάνυχτα έχει άλλη χάρη... Που είναι το σιρόπι; η merenda; τα πατατάκια;
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Λίγο για τη γεύση ήθελα μωρέ.. Το πιο δυνατό το άφησα να το γευτώ αύριο με την ησυχία μου. 1
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 ρε σεις τι είναι αυτά τα ψεύτικα; που είναι τα λουκάνικα; τα αυγά; έστω η μπύρα ηταν με οτι εχει μεινει , μπυρα δεν πινω οταν τρωω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις