frozex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ε και η αγοραστή έχει την δική της δεν μπορείς να πεις 9
nickarmy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Να σας την γράψω εδώ ή να την βάλω στο νήμα της μαγειρικής καλύτερα; εδω Επιτέλους , να κάποιος που φτιάχνει μόνος του πίτσα! Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος και εγω φτιάχνω , όπως και αλλη εδω μεσα εχω την εντύπωση 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Oreότουρτα - Η συνταγή Βάση μπισκότου 120g βούτυρο γάλακτος 250g μπισκότα oreo φιστίκια Αιγίνης (όσα είχα, καμιά χούφτα ίσως) Λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς. Θρυμματίζουμε τα oreo και τα φιστίκια στο multi και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε σε μια στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενη βάση ή τσέρκι (το ρύθμισα στα 22cm) ή ό,τι σας βολεύει εσάς και το βάζουμε στο ψυγείο (ή κατάψυξη αν βιαζόμαστε) να σταθεί. Ganache 200g σοκολάτα τουλάχιστον 50% κακάο (πήρα Nestle Dessert) 200ml κρέμα γάλακτος πλήρης 1 κουταλάκι μέλι Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη βάζουμε σε ένα μπωλ μαζί με το μέλι. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και όταν ξεκινήσει να φουσκώνει τη ρίχνουμε πάνω στη σοκολάτα, την αφήνουμε έτσι για 1-2 λεπτά και έπειτα την ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Βγάζουμε από το ψυγείο την μπισκοτένια βάση, ρίχνουμε την ganache και την βάζουμε πάλι στο ψυγείο. Mousse λευκής σοκολάτας 1 φύλλο ζελατίνης 170g σοκολάτα λευκή (πήρα επίσης Nestle Dessert) 350ml κρέμα γάλακτος πλήρης 4-5 μπισκότα oreo θρυμματισμένα Μουλιάζουμε σε κρύο νερό το φύλλο ζελατίνης για 10 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσει. Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη βάζουμε σε ένα δοχείο. Ζεσταίνουμε 120ml από την κρέμα χωρίς να την αφήσουμε να βράσει και ρίχνουμε μέσα το φύλλο ζελατίνης ανακατεύοντας ελαφρώς ώστε να διαλυθεί. Περιλούζουμε με την κρέμα τη σοκολάτα και σε 1-2 λεπτά ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Χτυπάμε τα υπόλοιπα 230ml κρέμας ώσπου να έχουμε μια αφράτη σαντιγύ. Χρησιμοποιώντας ένα σύρμα, διπλώνουμε το 1/3 της σαντιγύ στο μείγμα της λευκής σοκολάτας με απαλές κινήσεις για να μην χάσουμε τον αέρα και όταν ενσωματωθεί κάνουμε το ίδιο και με το υπόλοιπο.Τέλος, προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, ανακατεύουμε απαλά και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από την στρώση της ganache εφόσον έχει παγώσει. Αφήνουμε στο ψυγείο για 30' με 45' και τη στολίζουμε όπως μας αρέσει. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2016 από Toxo <3 lover 18
nickarmy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 πο τεράστια είναι ... θα την φτιάξω κάποια στιγμή όταν εχω χρόνο ! χορταίνει καθόλου 2 άτομα ή να φτιάξω δύο ?
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Για κυρίως γεύμα θα τη φάτε; Είναι ωραία, πλούσια και δροσερή. Δεν σε λιγώνει καθόλου. Αν δεν έχετε ιερό και όσιο, την τρώτε άνετα και τη δεύτερη. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Oreότουρτα - Η συνταγή Ευκολη κ νοστιμη φαινεται !! Με την ζελατινη δεν τα παω καλα κ νομιζω γινεται κ χωρις αυτη..Ωραιο που εβαλες κ φυστικι Κανε κ μια ferrero τουρτα
nickarmy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 εγώ δεν θα βάλω φιστίκι χααχ -> απλός τρώμε πολύ
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ευκολη κ νοστιμη φαινεται !! Με την ζελατινη δεν τα παω καλα κ νομιζω γινεται κ χωρις αυτη..Ωραιο που εβαλες κ φυστικι Κανε κ μια ferrero τουρτα Δεν ξέρω αν γίνεται χωρίς τη ζελατίνη καθόλου. Μια συνταγή που είχα για mousse λευκής σοκολάτας την οποία ενσωμάτωσα στην τούρτα είχε και έλεγε ότι τη βάζουμε γιατί η λευκή σοκολάτα δεν έχει αρκετά λιπαρά ώστε να σταθεί σωστά. Όπως είπα, περίμενα επισκέψεις και δεν με έπαιρνε να πειραματιστώ με κίνδυνο να βγει υδαρής. Τώρα που το λες όμως, μπορεί να δοκιμαστεί και χωρίς. Ferrero.. Πώς θα μπορούσε να γίνει άραγε; Έχεις καμιά έμπνευση; εγώ δεν θα βάλω φιστίκι χααχ -> απλός τρώμε πολύ Κοίτα, να σκάσω με φαγητό μπορώ, αλλά το γλυκό το θέλω σε νορμάλ δόση. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω αν γίνεται χωρίς τη ζελατίνη καθόλου. Μια συνταγή που είχα για mousse λευκής σοκολάτας την οποία ενσωμάτωσα στην τούρτα είχε και έλεγε ότι τη βάζουμε γιατί η λευκή σοκολάτα δεν έχει αρκετά λιπαρά ώστε να σταθεί σωστά. Όπως είπα, περίμενα επισκέψεις και δεν με έπαιρνε να πειραματιστώ με κίνδυνο να βγει υδαρής. Τώρα που το λες όμως, μπορεί να δοκιμαστεί και χωρίς. Ferrero.. Πώς θα μπορούσε να γίνει άραγε; Έχεις καμιά έμπνευση; Δεν εχω ιδεα!! Παντως σιγουρα θα ειναι με παντεσπανι η μπορεις να το κανεις οπως εκανες την ορεο τουρτα κ αντι για λευκη μους με θρυμματισμενα ορεο θα μπορουσες να κανεις μια μους με nestle desert πραλινας κ θρυμματισμενα ferrero και στην βαση αντι για φυστικι να εβαζες φουντουκι κ καποιο αλλο μπισκοτο,οχι ορεο ..Τωρα τι θα εβγαινε δεν ξερω 1
evabb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ευκολη κ νοστιμη φαινεται !! Με την ζελατινη δεν τα παω καλα κ νομιζω γινεται κ χωρις αυτη..Ωραιο που εβαλες κ φυστικι Κανε κ μια ferrero τουρτα αμφιβαλω αν γινεται χωρις ζελατινη αλλιως ισως με λεμονι να σταθει.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Oreότουρτα - Η συνταγή A εσύ είσαι που έφτασες στο top ten του master chef.. τώωρα σε θυμήθηκα
Anorymous Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ολες οι πιτσες ντομινος ανεξαρτητου μεγεθους 8.95 με το κουπονι DP895 το γραφω και εδω εγω θα χτυπησω μια τσαμπο γιατι δεν πειναω πολυ χαχα 1
skipperas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δε παίζει νοςτιμότερη πίτσα από Domino's Pepperoni Classic με φιλαδέλφεια.. Κλαίω απο συγκίνηση όποτε παραγγέλνω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Έτσι, κάτι ελαφρύ για μεταμεσονύκτιο φαΐ photos plz 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις