ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Απο τα καλυτερα γλυκα για εμενα Πολυ καλα γλυκα αλλα δεν ειναι για να φας πολλα(λογω κρουστας) Και παντα απο πανω φυστικι !! 1
mylo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλημερα συντροφοι, τσιμπησα κατι χτες. για να το φας αυτό πρέπει να έχεις κολλητό καρδιολόγο χαχαχαχαχαχαχαχα 2
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Απο τα καλυτερα γλυκα για εμενα πολυ καλο οντως δυστηχως αν και περναγα απο θεσσαλονικη οταν ημουν φοιτητης δεν δοκιμασα ποτε τριγωνα απο τον Ελενιδη που εχω ακουσει οτι εχει το καλυτερο στην Ελλαδα
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Είναι υποκειμενικό αυτό "το καλύτερο" θεωρώ. Καθένας έχει τα γούστα του και δεν μπορεί να υπάρξει μια ενιαία γνώμη για το καλύτερο. Δεν μου αρέσουν τα τρίγωνα βέβαια, αλλά μικρή τα έτρωγα. 1
gon1332 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Trilobite σου δίνω πάσα. Πεϊνιρλί κοτόπουλο με σως μουστάρδας, ντομάτα και πατάτες από Ανώτερον. ...για να πνίξω τη στεναχώρια μου μετά το Batman vs Superman. 12
splashboogie Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Trilobite σου δίνω πάσα. Πεϊνιρλί κοτόπουλο με σως μουστάρδας, ντομάτα και πατάτες από Ανώτερον. Photo0207.jpg Photo0208.jpg ...για να πνίξω τη στεναχώρια μου μετά το Batman vs Superman. Που είναι το μαγαζί;
gon1332 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 αυτή είναι η παταούγκα που λένε; Όχι. Η παταούγκα καθιερώθηκε από το Rainbow. Είναι κλασσικό πεϊνιρλι με κόκκινη σάλτσα κλπ (όχι κοτόπουλο που πήρα) και βάζεις πατάτες-ουγγαρέζα. Εξού και το συντομευμένο όνομα. Που είναι το μαγαζί; Δημητριάδος-Ογλ. Έχει κι ένα στα παλιά του Βόλου στο συντριβάνι, αλλά δε σου εγγυόμαι ότι θα βρεις κοτόπουλο. Προσωπικά, το πεϊνιρλί του Ανώτερον μου αρέσει περισσότερο γιατί έχει άπιαστο ψωμί. Φαίνεται και από την εικόνα. Το πεϊνιρλί του Rainbow μόνο όταν με πιάνει νοσταλγία, αλλά με τυροσαλάτα πλέον. Είχα δοκιμάσει μία φορά και με μπιφτέκι και ήταν απίστευτο, αλλά κομμένα αυτά. 1
nickmanak Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τοσο χαλια ηταν η ταινια; Δεν την ειδα ακομα.
nickarmy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 (φυσικα την σαλάτα δεν την άγγιξα εγώ ...) (+ αλλα δυο ποντικάκια και δυο κομμάτια τουρτα και κατι σφολιατοειδή ) 9
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Trilobite σου δίνω πάσα. Πεϊνιρλί κοτόπουλο με σως μουστάρδας, ντομάτα και πατάτες από Ανώτερον. Photo0207.jpg Photo0208.jpg ...για να πνίξω τη στεναχώρια μου μετά το Batman vs Superman. Παίρνω την πάσα και σε ανακηρύσσω Γενική Διευθυντή Αντιφίτνες Κεντρικής Ελλάδος. Κέρδισες τη θέση με το σπαθί σου (με τα λεφτά σου βασικά αφού απ' ό,τι φαίνεται έχεις ρίξει ένα σεβαστό ποσό στο βολιώτικο αντιφίτνες..) 3
gon1332 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Βαρύς τίτλος μπορώ να πω. Δε μπορώ να το δεχτώ ακόμη μέχρι να τιμήσω και πιτσόγυρο. Όλο το αναβάλλω. See you soon. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 μωρ' εγώ πρόεδρο θα σ' έκανα αλλά τέτοιες αποφάσεις καταλαβαίνεις.. Μόνο με την έγκριση της νένης.. Θα τα καταφέρεις. Εδώ που έφτασες μέχρι και πιτσόγυρο θα φας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις