Mau-Maus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Νόμιζα ότι προσέχεις.... Βασικά άλλοι τα τσάκισαν όλα , εγω λιγο απο το τσουρέκι έφαγα και ένα κομματάκι χαλβά για να τον δοκιμάσω ! την ξέρουμε; χαχαχαχαχαχα κλαίω ρε φίλε χαχαχααχα 3
gon1332 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Τα άλλα δεν τα είδες; Άσε που νομίζω ότι ο χαλβάς πρέπει να έχει κάμποσες θερμίδες και κάμποση ζάχαρη συνήθως! Αλλά είναι νηστίσιμο. 2
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δεν ξερω αν ειναι αντιφτνες σιγουρα ειναι πολυ παχυντικο και πολυ απολαυστικο επισης. Μελι με καρυδια και προβιο γιαουρτι 5
Sellers Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αυτο το τοπικ μου θυμιζει τα παιδικά μου χρόνια όταν έπαιζε θριλερ αργα στην τηλεόραση και ελεγα στον εαυτο μου: ''τι το βλέπεις, αφου θα εχεις προβλημα το βραδυ;'' Εδιτ: Ανακαλυψα γυραδικο στην γειτονια που κανει σαντουιτς με γυρο... Ολα τα γυραδικα κανουν σαντουιτς με γυρο : P αθηνα οχι Αυτο ειναι καινουργιο τώρα; Και γιατι αποκαλείτε γυράδικο ενα μαγαζι το οποίο δεν φτιάχνει γύρους; 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δεν ξερω αν ειναι αντιφτνες σιγουρα ειναι πολυ παχυντικο και πολυ απολαυστικο επισης. Μελι με καρυδια και προβιο γιαουρτι \ Πόσες κουταλιές ζάχαρη και μέλι έβαλες (όχι ένα από τα 2 ΚΑΙ τα 2)?
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αυτο το τοπικ μου θυμιζει τα παιδικά μου χρόνια όταν έπαιζε θριλερ αργα στην τηλεόραση και ελεγα στον εαυτο μου: ''τι το βλέπεις, αφου θα εχεις προβλημα το βραδυ;'' Εδιτ: Αυτο ειναι καινουργιο τώρα; Και γιατι αποκαλείτε γυράδικο ενα μαγαζι το οποίο δεν φτιάχνει γύρους; αθηνα ρε εχουν μονο πιτα ενω μακεδονια πιτα και ψωμακι \ Πόσες κουταλιές ζάχαρη και μέλι έβαλες (όχι ένα από τα 2 ΚΑΙ τα 2)? δεν εβαλα ζαχαρη ρε μονο μελι, 4 γεματες του γλυκου 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Του γλυκού κιόλας? I'm disappoint...
zio10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 αθηνα ρε εχουν μονο πιτα ενω μακεδονια πιτα και ψωμακι Αν την πίτα τη λένε σάντουιτς το ψωμάκι πως το λένε;; 2
j0hnn1e Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Του γλυκού κιόλας? I'm disappoint... Φήμες λένε οτι τα κουτάλια του anorymous έχουν άλλη κλίμακα απο τα συμβατικά. ΚΓ = συμβατικό ΚΣ ΚΣ = κουτάλα κατσαρόλας 1
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αν την πίτα τη λένε σάντουιτς το ψωμάκι πως το λένε;; σαντουιτς λεγετε οτι μπαινε σε ψωμακι ρε , πιτα ειναι η κλασικη πιτα βεβαια καβαλα την ελεγαν λαδοπιτα Του γλυκού κιόλας? I'm disappoint... ε ναι ρε αφου το υπολοιπο το εφαγα πριν σκετο δεν κρατήθηκα. Φήμες λένε οτι τα κουτάλια του anorymous έχουν άλλη κλίμακα απο τα συμβατικά. ΚΓ = συμβατικό ΚΣ ΚΣ = κουτάλα κατσαρόλας μονο εσυ με καταλαβαινεις 1
zio10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 σαντουιτς λεγετε οτι μπαινε σε ψωμακι ρε , πιτα ειναι η κλασικη πιτα βεβαια καβαλα την ελεγαν λαδοπιτα Καλά, ζήτα πάνω σάντουιτς να δούμε τι θα σου δώσουν... 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μου θυμίσατε τα παιδικά μου χρόνια, όταν χρειάστηκε να επισκεφθώ την Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά και άκουσα να ζητούν σε ψητοπωλείο "σάντουϊτς με πίτα". Τόσο με μπέρδεψε αυτή η φράση που σκεφτόμουν: "Τι παράξενοι οι Θεσσαλονικείς να βάζουν ψωμί και πίτα μαζί". Genius! 2
gon1332 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλώς τα μας. Μην ανάβεις λαμπάκια.. BTW έχεις δοκιμάσει πεϊνιρλί κοτόπουλο από Ανώτερον; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις