TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Έχει ήδη μέσα ε πες το ντε, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται
Iris_89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Στην παραδοσιακή καρμποναρα αναμιγνυεις το τριμμενο τυρι μαζι με το υπολοιπα μειγμα. 2
gon1332 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Στην παραδοσιακή καρμποναρα αναμιγνυεις το τριμμενο τυρι μαζι με το υπολοιπα μειγμα. Το οποίο δεν περιέχει κρέμα γάλακτος, αλλά αυγά! 5
Iris_89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Το οποίο δεν περιέχει κρέμα γάλακτος, αλλά αυγά! Yup Το οποίο μόλις αναμειχθεί με τα μακαρόνια δεν τα εχεις στην αναμμενη εστια αλλα τα ανακατευεις να ψηθουν κ σερβιρεις αμεσως. Ρε μη με κολαζεις βραδιατικα! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εδώ που ήρθαμε θα μάθουμε και να μαγειρεύουμε.. nice! 1
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δεν έχετε φάει σοβαρή μακαρονάδα a la creme αν χρειαστήκατε και τυρί έξτρα! Έχει ήδη μέσα, η γεύση του τυριού είναι στην κρέμα και αγκαλιάζει με φινέτσα κάθε μακαρόνι. Το μόνο που θα προσθέσει το τυρί από πάνω είναι μια τραχιά νότα στην αρμονία του πιάτου. Ποίηση, όχι μαγειρική. οσο τυρι και αν εβαλες μεσα θελει και απο πανω μην εισαι τσιγκουνης! Στην παραδοσιακή καρμποναρα αναμιγνυεις το τριμμενο τυρι μαζι με το υπολοιπα μειγμα. ναι αλλα αν θες βαζεις και αλλο απο πανω ακομα και οι ιταλοι το κανουν Το οποίο δεν περιέχει κρέμα γάλακτος, αλλά αυγά! οχι αυγο μονο κροκους Να είχαμε μια τώρα.. μην σου πω δυο 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 οσο τυρι και αν εβαλες μεσα θελει και απο πανω Και συμπλήρωμα φέτα παρακαλώ γιατί ως γνωστόν η φέτα πάει με όλα (σχεδόν)
Toxo <3 lover Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δεν έχεις γαστρονομικές ευαισθησίες, βρε Anorymous. Θα σου έστελνα μια δόση αν είχα τη δυνατότητα μόνο και μόνο για να δεις ότι δεν χρειάζεται. ΥΓ: TriLoBiTe nailed it. I quit.
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δεν έχεις γαστρονομικές ευαισθησίες, η αληθεια ειναι οτι οταν προκειτε για φαγητο ειμαι αμειλικτος χαχα Και συμπλήρωμα φέτα παρακαλώ γιατί ως γνωστόν η φέτα πάει με όλα (σχεδόν) εδω δεν κολαει ρε αν ηταν κοκκινη η σαλτσα θα πηγαινε
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Για φέτα μιλάμε χαλόουυυ, παντού κολλάει Καλά με την κόκκινη δεν κολλάει απλώς, καρακολλάει! αλλά και με την άσπρη θα έπαιρνα τη δόση μου
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Για φέτα μιλάμε χαλόουυυ, παντού κολλάει Καλά με την κόκκινη δεν κολλάει απλώς, καρακολλάει! αλλά και με την άσπρη θα έπαιρνα τη δόση μου σε λευκη με κρεμα γαλακτος φετα δεν εχω φαει μονο σε μπεσαμελ στην μακαρονοπιτα
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ε δεν έχει και μεγάλη διαφορά, την επόμενη φορά θυμήσου να φας και θα με θυμηθείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις