TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Είσαι και σχετικά κοντά Mήπως μπέρδεψες τα τόξα; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Kαλα κανεις δεν τρωει τα παντα... Τον μπακλαβα δεν τον λες κ μεγαλη φασαρια παντως Δεν ξέρω τι μου λες, διάβασα πάρα πολύ για να κάτσω να τον φτιάξω. Μόνο για να κάνω σωστά το βούτυρο κλαριφιέ έφαγα πολλή ώρα. Μετά πάλευα με τα φύλλα Βηρυτού να μην σχιστούν γιατί ήταν υπερβολικά ευαίσθητα. Φύλλο-γέμιση-φύλλο-γέμιση όλη την ώρα. Τον έφτιαξα μερακλίδικο, δεν βαριόμουν να τα πετάξω όλα εκεί να γίνει ανάσταση. Τόξο να σου στείλω καταΐφι να αλλάξεις γνώμη? Είσαι και σχετικά κοντά Χαμένο δεν θα πάει σε καμία περίπτωση, καλοφτιαγμένο θα είναι αν σε έχω ψυχολογήσει σωστά, αλλά και πάλι, δεν μου κάνει αίσθηση σου λέω. ΥΓ: Τόξο από τόξο διαφέρει όντως, χαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Κλαριφιε γτ να κανεις το βουτυρο ;; Μπακλαβα θα κανεις οχι Ολαντεζ Τουλαχιστον εγω δεν το κανω κλαριφιε,ισως ειναι κ λαθος δεν ξερω Φυλλο κ γεμιση ;;; Πραγματικα μερακλιδικος : P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Για να γίνουν τα φύλλα ολόχρυσα χωρίς να κινδυνεύσεις να σημαδευτούν από καμένα υπολείμματα γάλακτος και τελικά να ψηθεί και πιο σωστά. Και στο γαλακτομπούρεκο το ίδιο κάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το διαυγες βουτυρο αντεχει σε μεγαλυτερες θερμοκρασιες εχεις δικιο,δεν καιγεται ουτε σκουραινει αλλα για ενα μπακλαβα πιστευω δεν χρειαζεται,τζαμπα κοπος..Τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 https://www.instagram.com/p/BC6C7Fhu92pR4ywvAubiyqgJYWVbFg-y_4Okbc0/ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Αληθινή ατάκα: ρε μάνα ,αφου σου έχω πει την πίτσα να μου την κόβεις σε 16 μικρά κομμάτια και όχι σε 8 μεγάλα για να την φάω,αφου κάνω δίαιτα λέμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 https://www.instagram.com/p/BC6C7Fhu92pR4ywvAubiyqgJYWVbFg-y_4Okbc0/ Αυτά τα πλαστικά στο κέντρο της πίτσας τι ρόλο παίζουν ποτέ δεν κατάλαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Για να μην κολλάει το καπάκι πάνω στη πίτσα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Για να μην κολλάει το καπάκι πάνω στη πίτσα. Έλα ρε συ! Ποτέ δε μου πήγε το μυαλό! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ΣΚΑΩ Εφαγα πολλα και διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ^Νηστήσιμα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeboo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Καλη σαρακοστη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Για να μην κολλάει το καπάκι πάνω στη πίτσα. Εγω ηξερα για να κεντραρεις και να κοπουν σωστα τα κομματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις