Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kαλα κανεις δεν τρωει τα παντα...

Τον μπακλαβα δεν τον λες κ μεγαλη φασαρια παντως

Δεν ξέρω τι μου λες, διάβασα πάρα πολύ για να κάτσω να τον φτιάξω. Μόνο για να κάνω σωστά το βούτυρο κλαριφιέ έφαγα πολλή ώρα. Μετά πάλευα με τα φύλλα Βηρυτού να μην σχιστούν γιατί ήταν υπερβολικά ευαίσθητα. Φύλλο-γέμιση-φύλλο-γέμιση όλη την ώρα. Τον έφτιαξα μερακλίδικο, δεν βαριόμουν να τα πετάξω όλα εκεί να γίνει ανάσταση.  :P

 

Τόξο να σου στείλω καταΐφι να αλλάξεις γνώμη? :P Είσαι και σχετικά κοντά

Χαμένο δεν θα πάει σε καμία περίπτωση, καλοφτιαγμένο θα είναι αν σε έχω ψυχολογήσει σωστά, αλλά και πάλι, δεν μου κάνει αίσθηση σου λέω.  :(

 

ΥΓ: Τόξο από τόξο διαφέρει όντως, χαχα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κλαριφιε γτ να κανεις το βουτυρο ;; Μπακλαβα θα κανεις οχι Ολαντεζ 

Τουλαχιστον εγω δεν το κανω κλαριφιε,ισως ειναι κ λαθος δεν ξερω

Φυλλο κ γεμιση ;;; Πραγματικα μερακλιδικος : P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να γίνουν τα φύλλα ολόχρυσα χωρίς να κινδυνεύσεις να σημαδευτούν από καμένα υπολείμματα γάλακτος και τελικά να ψηθεί και πιο σωστά. Και στο γαλακτομπούρεκο το ίδιο κάνω. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το διαυγες βουτυρο αντεχει σε μεγαλυτερες θερμοκρασιες εχεις δικιο,δεν καιγεται ουτε σκουραινει αλλα για ενα μπακλαβα πιστευω δεν χρειαζεται,τζαμπα κοπος..Τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αληθινή ατάκα:

ρε μάνα ,αφου σου έχω πει την πίτσα να μου την κόβεις σε 16 μικρά κομμάτια και όχι σε 8 μεγάλα για να την φάω,αφου κάνω δίαιτα λέμε!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...