Iris_89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μωρέ όλα τα τρώει το παιδί, ειδικά στα γλυκά δεν έχει θέμα. Όρεξη και χρόνο να έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Για φτιάξτα να σε δω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αμα ειναι μερακλης εκμεκακι θα θελει : P Kι άμα είναι ο αχόρταγος μερακλής και εκμεκάκι και ροξάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μερακλή σίγουρα δεν τον λες, βασικά δεν μπορώ να τον ταμπελιάσω. Στο φαγητό έχει ιδιαιτερότητες, στα γλυκά είναι οκ. Τα σιροπιαστά δεν του άρεσαν μέχρι που έφαγε σπιτικό γαλακτομπούρεκο και άλλαξε γνώμη. Men... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω κανέναν να μην του αρέσουν τα σιροπιαστά, δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο! Δεν είναι και σοκολάτα να πεις ότι είναι γούστα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Kι άμα είναι ο αχόρταγος μερακλής και εκμεκάκι και ροξάκι Αμα εχεις καλο εκμεκ τι να κλ@σει το ροξακι ;;; Εκλεισε, εκμεκ θα κανει η κοπελα κ περιμενουμε φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω κανέναν να μην του αρέσουν τα σιροπιαστά, δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο! Δεν είναι και σοκολάτα να πεις ότι είναι γούστα! Κι έτσι άρχισε ο καβγάς.. Δικό σας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω κανέναν να μην του αρέσουν τα σιροπιαστά, δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο! Δεν είναι και σοκολάτα να πεις ότι είναι γούστα! Ζιο μην τα λες αυτα κ εγω την αλλη φορα ειπα πως αποκλειεται να υπαρχει ατομο να μην τρωει μερεντα κ μαζευτηκαν 5-6 Παντα θα υπαρχουν τετοιοι : P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Αμα εχεις καλο εκμεκ τι να κλ@σει το ροξακι ;;; Μη το λες αυτό άμα πετύχει το ροξάκι τύφλα να 'χει το πάλι δικό σας! εγώ δε μιλάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μήπως να σας στείλω και κάνα ταπερακι παιδιά? Καταΐφι θα κάνω, βρήκα ένα ολόκληρο μαγαζί που έχει κ φύλλο... -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω κανέναν να μην του αρέσουν τα σιροπιαστά, δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο! Δεν είναι και σοκολάτα να πεις ότι είναι γούστα! Δεν μου αρέσουν τα σιροπιαστά. Μια φορά στη γιορτή μου έκανα έναν μπακλαβά να φάει η οικογένεια κι εγώ έκοψα ένα κομμάτι μόνο για να τον τσεκάρω κι έφαγα ίσως το μισό. Πεντανόστιμος πάντως, μεγάλη επιτυχία, αλλά μεγάλη φασαρία επίσης.. Το γαλακτομπούρεκο το φτιάχνω σε ατομικές μερίδες-μπουρεκάκια τυλιχτά και παίρνω ένα πριν ρίξω σιρόπι και το τρώω ζεστό. Ρεβανί (ή ραβανί) ούτε να το δω, δεν μου κάνει καμιάν αίσθηση. Κανταΐφι επίσης δεν με συγκινεί. Κανένα ατομικό μπακλαβαδάκι σε μεγάλες υπογλυκαιμίες με αρκετή ποσότητα ξηρού καρπού με δελεάζει μόνο. Και τα ροξάκια συμπαθητικά είναι. Αλλά τίποτε άλλο. Ξέρω κι άλλους που δεν τα προτιμούν πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ^ Ε καλά, μια χαρά τα τρως τα περισσότερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν μου αρέσουν τα σιροπιαστά. Μια φορά στη γιορτή μου έκανα έναν μπακλαβά να φάει η οικογένεια κι εγώ έκοψα ένα κομμάτι μόνο για να τον τσεκάρω κι έφαγα ίσως το μισό. Πεντανόστιμος πάντως, μεγάλη επιτυχία, αλλά μεγάλη φασαρία επίσης.. Kαλα κανεις δεν τρωει τα παντα... Τον μπακλαβα δεν τον λες κ μεγαλη φασαρια παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν μου αρέσουν τα σιροπιαστά. Μια φορά στη γιορτή μου έκανα έναν μπακλαβά να φάει η οικογένεια κι εγώ έκοψα ένα κομμάτι μόνο για να τον τσεκάρω κι έφαγα ίσως το μισό. Πεντανόστιμος πάντως, μεγάλη επιτυχία, αλλά μεγάλη φασαρία επίσης.. Το γαλακτομπούρεκο το φτιάχνω σε ατομικές μερίδες-μπουρεκάκια τυλιχτά και παίρνω ένα πριν ρίξω σιρόπι και το τρώω ζεστό. Ρεβανί (ή ραβανί) ούτε να το δω, δεν μου κάνει καμιάν αίσθηση. Κανταΐφι επίσης δεν με συγκινεί. Κανένα ατομικό μπακλαβαδάκι σε μεγάλες υπογλυκαιμίες με αρκετή ποσότητα ξηρού καρπού με δελεάζει μόνο. Και τα ροξάκια συμπαθητικά είναι. Αλλά τίποτε άλλο. Ξέρω κι άλλους που δεν τα προτιμούν πάντως. Τόξο να σου στείλω καταΐφι να αλλάξεις γνώμη? Είσαι και σχετικά κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις