Glikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Από συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο παίρνω μόνο κάποια γλυκά. Πχ κανταΐφι. Το πετυχαίνει κάργα. Γαλακτομπούρεκο μου έκατσε να φαω τώρα.
JimasGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Και κάτι ελαφρύ. (2 μπιφτέκια, γκούντα, ψητό μπέικον, ντομάτα, κρεμμύδι ψητό, μαρούλι, αγγουρομαγιονεζα) [ATTACH]1508671[/ATTACH] [ATTACH]1508672[/ATTACH] Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App 9
φραμπάλα Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν το ξέρω το κοσμικόν..μάλλον στην Αθήνα είναι;
dimitris21gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Επειδή όπως σωστά λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, μετά από καιρό που ανέβασα μελιτζανόπιτα και κατακρίθηκα, επανέρχομαι δριμύτερος με burger από 4 μπιφτέκια, 1 αβγό, μπέικον, τυριά και extra cheddar στις πατάτες. Ομολογώ στο τέλος ζορίστηκα λίγο αλλά δεν έμεινε ούτε μια πατάτα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2016 από dimitris21gr 21
Tenshi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ποσο πηγε το μαλλι για το κτήνος? Η σωστή ερώτηση είναι πόσο περίμενε για να βρει τραπέζι 1
dimitris21gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ποσο πηγε το μαλλι για το κτήνος? 16,5 15 κάνει κανονικά, το 1.5 ήταν για το extra cheddar στις πατάτες. Η σωστή ερώτηση είναι πόσο περίμενε για να βρει τραπέζι Παρέα 7 ατόμων καθίσαμε αμέσως σήμερα στις 8 το απόγευμα. Το λες και λίγο τυχεροί! XD
Tenshi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παρέα 7 ατόμων καθίσαμε αμέσως σήμερα στις 8 το απόγευμα. Το λες και λίγο τυχεροί! XD Ελαφρώς Μετά την ταλαιπωρία που έφαγα πέρυσι με 45΄αναμονή στους 2 ºC (6 άτομα παρέα),απλά δέν... Εχω καημό όμως που δέν κατάφερα να φάω τον "Πατέρα του γενναίου",γιατί ένας κόπανος στην παρέα έδωσε λάθος παραγγελία. 1
dimitris21gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παρά το γεγονός ότι τον Γενναίο των έχω τιμήσει αρκετές φορές χωρίς ιδιαίτερο κόπο ο πατέρας του μου έκατσε αρκετά! Το τελευταίο μπιφτέκι πήρε κάνα 10 λεπτό μέχρι να κατέβει. Ήταν όμως ζήτημα τιμής να καθαρίσει το πιάτο. 2 άλλοι που προσπάθησαν το ίδιο πιάτο πέσανε σαν γενναίοι! (φάγανε περί τα 2/3 και το υπόλοιπο πακέτο) 2
j0hnn1e Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Τελευταία φορά που ειχα παει έφαγα το 4πλο και λιγο περίσσευμα απο πατάτες των διπλανών, γιατι το τσιμπολόγημα ποτε δεν ειναι αρκετό. Πρέπει να εχει minimum requirement τον πατέρα του γενναίου για να γράψεις εδω
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Κι εγώ ένα κρουασάν πήγα να πάρω σήμερα μετά από καιρό, αλλά έκανα το λάθος να μην διαβάσω συστατικά καθώς το διάλεγα κι έμεινα με τη χαρά. Είχε trans fats και το πέταξα. Σε πάω αλλά δεν είσαι για αντιφίτνες
defacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Επειδή όπως σωστά λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, μετά από καιρό που ανέβασα μελιτζανόπιτα και κατακρίθηκα, επανέρχομαι δριμύτερος με burger από 4 μπιφτέκια, 1 αβγό, μπέικον, τυριά και extra cheddar στις πατάτες. Ομολογώ στο τέλος ζορίστηκα λίγο αλλά δεν έμεινε ούτε μια πατάτα. Να κλειδωθεί το thread, προφανώς δε θα υπάρξει ποτέ καλύτερη επίδοση απ' αυτή. Άσχετο, είναι κανένας αρκετά γέρος για να θυμάται τις χρυσές εποχές "Ο Γίγας" στην αρχή της Κασσάνδρου πάνω από το τουρκικό προξενείο; Θεσσαλονίκη ε. Για όσους δεν είχαν την τιμή, ο τύπος έπαιρνε κάτι ανάμεσα σε λαγάνα και φρατζόλα ψωμί, το άνοιγε στη μέση και το γέμιζε με 3 μπιφτέκια, πατάτες και αλοιφή (πρασινάδες και άλλα τέτοια όποιος θέλει να πάει σε κανα γκουρμέ). Για τους λιγότερο ικανούς έκοβε το ψωμί σε 2 άνισα κομμάτια και σέρβιρε το μικρό με 1 μπιφτέκι μέσα ή το μεγάλο με 2.
Toxo <3 lover Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Σε πάω αλλά δεν είσαι για αντιφίτνες Να 'σαι καλά! Κοίτα, ο Mr. Chocolate της Νέας Υόρκης, Jacques Torres, έχει πει ένα ωραίο αναφερόμενος στο ρόφημα σοκολάτας: "Δεν θέλω να ξοδεύω θερμίδες για να παχαίνω και να μην το απολαμβάνω." Ισχύει λίγο πολύ για όλα. Θα καταπιείς και τα τρανς, δε λέω, αλλά όχι για ένα τυποποιημένο κρουασάν εμπορίου. Δεν το αξίζει. Ανήκω στο anti fitness γιατί το μεσημεριανό μου για σήμερα π.χ. είναι αυτό στην εικόνα. Δεν κάνει αίσθηση στο άπειρο μάτι, αλλά ένας έμπειρος μπορεί να καταλάβει ότι είναι ένα πολύ αφράτο κέικ που κρατά υγρασία. Τέλειο απλώς. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις