Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κι εγώ ένα κρουασάν πήγα να πάρω σήμερα μετά από καιρό, αλλά έκανα το λάθος να μην διαβάσω συστατικά καθώς το διάλεγα κι έμεινα με τη χαρά. Είχε trans fats και το πέταξα.  :(

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Κι εγώ ένα κρουασάν πήγα να πάρω σήμερα μετά από καιρό, αλλά έκανα το λάθος να μην διαβάσω συστατικά καθώς το διάλεγα κι έμεινα με τη χαρά. Είχε trans fats και το πέταξα. :(

Ποιό τζανκ φουντ Δεν έχει;

• Like 1

Κι εγώ ένα κρουασάν πήγα να πάρω σήμερα μετά από καιρό, αλλά έκανα το λάθος να μην διαβάσω συστατικά καθώς το διάλεγα κι έμεινα με τη χαρά. Είχε trans fats και το πέταξα.  :(

Ε καλά, με μια φορά δεν θα πάθεις τίποτα.

Ασε που ομίζω όλα έχουν.

Επιτέλους!  Το Molto άλλαξε πάλι την μερέντα του!

Την είχε χαλάσει ένα διάστημα.Δεν έχει αυτή που είχε πριν βέβαια, αλλά πάλι είναι καλύτερο το κρουασάν!

Ε τι περίμενες να έχει ρε συ; :)

εισαι υπερβολικα υπερβολικος  :P τα παντα εχουν trans fats 

Όλοι αυτή τη θεία ψάχνουμε.. τη θεία χορηγία! latest?cb=20130822153204 Βοήθειά μας

Η θεια ειναι πολυ καλη και μου εχει φερθει με το παραπανω αλλα θα προτιμουσα να ειχα μια δουλιτσα και να ημουν ανεξαρτητος ποσο μαλλον να ζουσε η μητερα μου και να ετρωγα φαγητο απο τα χερακια της.

Προμήθειες

λιγα πηρες χαχαχα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...