Unabomber Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ειπα να δοκιμασω ενα clubaki...... Aλλα δεν ηταν αρκετο.... sooooo.....του εκανε παρεα........ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 1ον την πιτσα αυτη και πολλα που ανεβαζω δεν τα πληρωνω εγω αλλα μια θεια μου που παμε εκει και μας καλει, δευτερον το μαγειρευμα εκτος απο οικονομικο ειναι και ψυχολογικο και 3ον μετα απο 3 χρονια ανεργιας δουλεψα 5 μηνες με 495 ευρω εμειναν 400 ευρω και σωθηκα για την υπολοιπη ζωη μου ? Δεν ξερω για σενα αλλα εγω προσωπικα μετα απο 3 χρονια στην στερηση ειπα να τα γαμησω αυτα τα λιγα λεφτα για να περασω καλα αν πρεπει να με κρινεις για αυτο ειναι αποψη σου και την σεβομαι. Δεν στα λέω με επίθεση, ούτε χρειάζεσαι να απολογείσαι. Ξέρω οτι είσαι και γαμώ τα παιδιά από πρώτο χέρι, απλά επισήμανα πως παλιά έλεγες για το βάρος σου και πόσο θες να το αλλάξεις όλο αυτό, αλλά δεν καταβάλλεις καμία προσπάθεια ρε συ γι'αυτό που θες(?!) να αλλάξεις. Μόνο αυτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 χθες εφαγα μαρονια με κιμα σε μια θεια μου. πολλα που ανεβαζω δεν τα πληρωνω εγω αλλα μια θεια μου που παμε εκει και μας καλει Όλοι αυτή τη θεία ψάχνουμε.. τη θεία χορηγία! Βοήθειά μας 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ειπα να δοκιμασω ενα clubaki...... Aλλα δεν ηταν αρκετο.... sooooo.....του εκανε παρεα........ Ενδιαφέρον club (εκτός που είναι άβολο να το πιάσεις )! Δεν είναι με ψωμί του τοστ αλλά με κανονικό ψωμί ή απλά έτσι φαίνεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 να σας χεσω...τι κανετε τετοια ωρα ρε?? ..δεν εχει τιποτα να φαω στο σπιτι..τελειωσε και το γαλα..ουτε ψωμι εχω ουτε κατι να κανω ενα τοστ!! ουτε κανα τυροπιτακι να ψησω! τιποτα σας λεω!! εχω το ασύρματο μπροστα μου και φλερταρο με το τηλεφωνο της πιτσαριας!! :fear: :fear: :fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ειπα να δοκιμασω ενα clubaki...... Aλλα δεν ηταν αρκετο.... sooooo.....του εκανε παρεα........ μμμ και με κετσαπ απο πανω οτι πρέπει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Θα συμφωνησω με anorymous. Μετα απο 3 χρονια στερησης και ανεργιας γαμησε τα ολα τα λεφτα που εβγαλες. Φαγητα, ποτά, γυναικες, shopping. Μη το σκέφτεσαι καθολου φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ενδιαφέρον club (εκτός που είναι άβολο να το πιάσεις )! Δεν είναι με ψωμί του τοστ αλλά με κανονικό ψωμί ή απλά έτσι φαίνεται; Yeap, κανονικο ψωμι ειναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Zιο πάρ' το like πίσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Zιο πάρ' το like πίσω Ποτέ! Άσε που μπορεί να είναι καλύτερο με τέτοιο ψωμί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ζίο κάτσε καλά, Rule Number One: στο κλαμπ η μισή αρχοντιά είναι η ψωμοτοστιά (η γεύση του ψωμιού του τοστ σε απλά ελληνικά). Οποιαδήποτε άλλη μορφή του κλαμπ κατάσχεται και όποιος την προβάλλει διώκεται ποινικά (επεμβαίνει η νένυ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τρομερος γυρος.. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ^ Ποποποπο γύρος πρωί πρωί, πάλι έτρεξε το σαλάκι! Φαίνεται λαχταριστός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καραγαμάτος ητανε.. Να ναι καλα οποιος ανεβασε κατι τυλιχτα εδω τις προαλλες και ειδα το μαγαζι και πηγα χτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Γενικα στην πολη μου δεν ειμαστε τοσο της πιτσας..Εδω θα ρθεις για να φας κανα κοψιδι.Σκεψου ουτε Μπεργκεραδικο δεν εχουμε,μονο goodys k αυτο μια ζωη αδειο ειναι μπας και μένουμε στο ίδιο νησί;;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις