Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1ον την πιτσα αυτη και πολλα που ανεβαζω δεν τα πληρωνω εγω αλλα μια θεια μου που παμε εκει και μας καλει, δευτερον το μαγειρευμα εκτος απο οικονομικο ειναι και ψυχολογικο και 3ον μετα απο 3 χρονια ανεργιας δουλεψα 5 μηνες με 495 ευρω εμειναν 400 ευρω και σωθηκα για την υπολοιπη ζωη μου ? Δεν ξερω για σενα αλλα εγω προσωπικα μετα απο 3 χρονια στην στερηση ειπα να τα γαμησω αυτα τα λιγα λεφτα για να περασω καλα αν πρεπει να με κρινεις για αυτο ειναι αποψη σου και την σεβομαι.

Δεν στα λέω με επίθεση, ούτε χρειάζεσαι να απολογείσαι. Ξέρω οτι είσαι και γαμώ τα παιδιά από πρώτο χέρι, απλά επισήμανα πως παλιά έλεγες για το βάρος σου και πόσο θες να το αλλάξεις όλο αυτό, αλλά δεν καταβάλλεις καμία προσπάθεια ρε συ γι'αυτό που θες(?!) να αλλάξεις. Μόνο αυτό.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χθες εφαγα μαρονια με κιμα σε μια θεια μου.

πολλα που ανεβαζω δεν τα πληρωνω εγω αλλα μια θεια μου που παμε εκει και μας καλει

Όλοι αυτή τη θεία ψάχνουμε.. τη θεία χορηγία! latest?cb=20130822153204 Βοήθειά μας

• Like 6

Ειπα να δοκιμασω ενα clubaki...... :P

Aλλα δεν ηταν αρκετο.... sooooo.....του εκανε παρεα........

Ενδιαφέρον club (εκτός που είναι άβολο να το πιάσεις :P )! Δεν είναι με ψωμί του τοστ αλλά με κανονικό ψωμί ή απλά έτσι φαίνεται;

• Like 1

να σας χεσω...τι κανετε τετοια ωρα ρε??

..δεν εχει τιποτα να φαω στο σπιτι..τελειωσε και το γαλα..ουτε ψωμι εχω ουτε κατι να κανω ενα τοστ!!

ουτε κανα τυροπιτακι να ψησω! τιποτα σας λεω!!

εχω το ασύρματο μπροστα μου και φλερταρο με το τηλεφωνο της πιτσαριας!!

:fear: :fear: :fear: :fear: :fear: :fear:

Θα συμφωνησω με anorymous.

Μετα απο 3 χρονια στερησης και ανεργιας γαμησε τα ολα τα λεφτα που εβγαλες. Φαγητα, ποτά, γυναικες, shopping. Μη το σκέφτεσαι καθολου φίλε.

Ενδιαφέρον club (εκτός που είναι άβολο να το πιάσεις :P )! Δεν είναι με ψωμί του τοστ αλλά με κανονικό ψωμί ή απλά έτσι φαίνεται;

Yeap, κανονικο ψωμι ειναι...  :-)

• Like 1

Ζίο κάτσε καλά, Rule Number One: στο κλαμπ η μισή αρχοντιά είναι η ψωμοτοστιά (η γεύση του ψωμιού του τοστ σε απλά ελληνικά). Οποιαδήποτε άλλη μορφή του κλαμπ κατάσχεται και όποιος την προβάλλει διώκεται ποινικά (επεμβαίνει η νένυ).

• Like 1

Γενικα στην πολη μου δεν ειμαστε τοσο της πιτσας..Εδω θα ρθεις για να φας κανα κοψιδι.Σκεψου ουτε Μπεργκεραδικο δεν εχουμε,μονο goodys k αυτο μια ζωη αδειο ειναι 

μπας και μένουμε στο ίδιο νησί;;!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...