Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα που λες σου μεγαλο υπαρχει ?

Δυστυχώς όχι.. ή τoυλάχιστον δεν έχει πέσει ποτέ κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

– Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε γυμναστήριο, πείτε μου, τι πρέπει να κάνω?

– Καταρχήν, καταπιείτε και αφήστε κάτω το διπλό πιτόγυρο!

• Like 3
Δημοσ.

επειδη χρωστούσα απο τη πέμπτη τα ανεβάζω τώρα

12795502_1128362667215809_16413303298149

το μεσημέρι είχαν προηγηθεί λουκάνικα (δεν ειχα την κάμερα)

και εχθές πιτσούλα 

• Like 7
Δημοσ.

Φάγαμε πριν μια pizza ολα τα λεφτά. Ξέχασα να βγάλω φωτο. Ενα κάρο υλικά είχαμε βάλει μέσα.

Δημοσ.

Και εγω χτυπησα μια πιτσα το απογευμα πολυ τουμπανο , κοτοπουλο με σαλτσα μπαρπεκιου και στα πλαγια τυρι Φιλαδέλφεια :wub: 

2u4q5cp.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Και εγω χτυπησα μια πιτσα το απογευμα πολυ τουμπανο , κοτοπουλο με σαλτσα μπαρπεκιου και στα πλαγια τυρι Φιλαδέλφεια :wub:

2u4q5cp.jpg

Κοτόπουλο ? ντροπή :)

Δημοσ.

φυσικα ειχε και μπεικον το θεωρησα αυτονοητο για αυτο δεν το ειπα :P

Θα γίνω κακιά. Με τόσα λεφτά που δίνεις σε σαβούρες ξέρεις οτι με τα μισά θα έτρωγες λίγο πιο σωστά και σπιτικά? Μην γκρινιάζεις μετά mate...

• Like 1
Δημοσ.

φυσικα ειχε και μπεικον το θεωρησα αυτονοητο για αυτο δεν το ειπα :P

Μερακλιδικη πιτσα !!! Αγαπαω BBQ αλλα σε πιτσα δεν την εχω δοκιμασει

• Like 1
Δημοσ.

Θα γίνω κακιά. Με τόσα λεφτά που δίνεις σε σαβούρες ξέρεις οτι με τα μισά θα έτρωγες λίγο πιο σωστά και σπιτικά? Μην γκρινιάζεις μετά mate...

1ον την πιτσα αυτη και πολλα που ανεβαζω δεν τα πληρωνω εγω αλλα μια θεια μου που παμε εκει και μας καλει, δευτερον το μαγειρευμα εκτος απο οικονομικο ειναι και ψυχολογικο και 3ον μετα απο 3 χρονια ανεργιας δουλεψα 5 μηνες με 495 ευρω εμειναν 400 ευρω και σωθηκα για την υπολοιπη ζωη μου ? Δεν ξερω για σενα αλλα εγω προσωπικα μετα απο 3 χρονια στην στερηση ειπα να τα γαμησω αυτα τα λιγα λεφτα για να περασω καλα αν πρεπει να με κρινεις για αυτο ειναι αποψη σου και την σεβομαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...