TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 τωρα που λες σου μεγαλο υπαρχει ? Δυστυχώς όχι.. ή τoυλάχιστον δεν έχει πέσει ποτέ κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 – Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε γυμναστήριο, πείτε μου, τι πρέπει να κάνω? – Καταρχήν, καταπιείτε και αφήστε κάτω το διπλό πιτόγυρο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Λάθος νήμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Όχι αν είναι true story... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 επειδη χρωστούσα απο τη πέμπτη τα ανεβάζω τώρα το μεσημέρι είχαν προηγηθεί λουκάνικα (δεν ειχα την κάμερα) και εχθές πιτσούλα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Φάγαμε πριν μια pizza ολα τα λεφτά. Ξέχασα να βγάλω φωτο. Ενα κάρο υλικά είχαμε βάλει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeboo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Φτωχη απο υλικα αλλα ετσι μου αρεσει..ουτε ενα κομματι δεν αφησα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Και εγω χτυπησα μια πιτσα το απογευμα πολυ τουμπανο , κοτοπουλο με σαλτσα μπαρπεκιου και στα πλαγια τυρι Φιλαδέλφεια 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εφαγες και τα 3 ασπρα πλαστικα καπακια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εφαγες και τα 3 ασπρα πλαστικα καπακια; και το κουτι της πιτσας μαζι χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Και εγω χτυπησα μια πιτσα το απογευμα πολυ τουμπανο , κοτοπουλο με σαλτσα μπαρπεκιου και στα πλαγια τυρι Φιλαδέλφεια Κοτόπουλο ? ντροπή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Κοτόπουλο ? ντροπή φυσικα ειχε και μπεικον το θεωρησα αυτονοητο για αυτο δεν το ειπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 φυσικα ειχε και μπεικον το θεωρησα αυτονοητο για αυτο δεν το ειπα Θα γίνω κακιά. Με τόσα λεφτά που δίνεις σε σαβούρες ξέρεις οτι με τα μισά θα έτρωγες λίγο πιο σωστά και σπιτικά? Μην γκρινιάζεις μετά mate... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 φυσικα ειχε και μπεικον το θεωρησα αυτονοητο για αυτο δεν το ειπα Μερακλιδικη πιτσα !!! Αγαπαω BBQ αλλα σε πιτσα δεν την εχω δοκιμασει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Θα γίνω κακιά. Με τόσα λεφτά που δίνεις σε σαβούρες ξέρεις οτι με τα μισά θα έτρωγες λίγο πιο σωστά και σπιτικά? Μην γκρινιάζεις μετά mate... 1ον την πιτσα αυτη και πολλα που ανεβαζω δεν τα πληρωνω εγω αλλα μια θεια μου που παμε εκει και μας καλει, δευτερον το μαγειρευμα εκτος απο οικονομικο ειναι και ψυχολογικο και 3ον μετα απο 3 χρονια ανεργιας δουλεψα 5 μηνες με 495 ευρω εμειναν 400 ευρω και σωθηκα για την υπολοιπη ζωη μου ? Δεν ξερω για σενα αλλα εγω προσωπικα μετα απο 3 χρονια στην στερηση ειπα να τα γαμησω αυτα τα λιγα λεφτα για να περασω καλα αν πρεπει να με κρινεις για αυτο ειναι αποψη σου και την σεβομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις