Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολλα αλλα δεν φταιω εγω απο μικρο μου ελεγαν να τρωω ολο το φαι μου χαχα :P

εφαγα 1 απο ολα ξεκινησα με ταρτα τελικα συνεχισα με εκλερ τωρα τρρω το κοκακι και αφησα για το τελος το σου :)

ε αυτα ειναι για το καφε :P τωρα που λες σου μεγαλο υπαρχει ? Εχω φαει μεγαλο εκλερ και κοκ και ταρτα αλλα σου δεν νομιζω να εχω φαι ποτε.

Έλα ντε! Δεν ξέρω, δεν μπορώ να θυμηθώ!

Zio σοβαρά? Βλέπεις αυτό?

What kind of sorcery is this?

Ναι σοβαρά! Δεν ξέρω πως γίνεται...

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ντε! Δεν ξέρω, δεν μπορώ να θυμηθώ!

Ναι σοβαρά! Δεν ξέρω πως γίνεται...

δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλο σου.

για την ιστορια και εγω κεμπαπ βλεπω.

Δημοσ.

μου θυμίζει εκείνο το φόρεμα που άλλοι το έβλεπαν μπλε-μαύρο κι άλλοι άσπρο-χρυσό

εγώ ασπροχρυσό το έβλεπα

Ναι αλλά βλέπανε όλοι φόρεμα!

• Like 5
Δημοσ.

Γενικότερα τυχαίνει στο "Ποιο τραγούδι ακούτε τώρα" να μπερδεύονται τα posts. Ένα reload το διορθώνει. Κάτι τέτοιο παίζει να παίχτηκε κι εδώ. Αν δε διορθώνεται τότε, τεχνικά, κάποιος troll-άρει.

Δημοσ.

Γενικότερα τυχαίνει στο "Ποιο τραγούδι ακούτε τώρα" να μπερδεύονται τα posts. Ένα reload το διορθώνει. Κάτι τέτοιο παίζει να παίχτηκε κι εδώ. Αν δε διορθώνεται τότε, τεχνικά, κάποιος troll-άρει.

Θα πρέπει όμως να έχει ποσταριστεί και η 2η εικόνα για να μπερδευτούνε; Δεν τρολάρει κανείς, είναι ξεκάθαρο νομίζω πως οι μισοί βλέπουμε άλλη εικόνα!

Εγώ ακόμα και στην παράθεση βλέπω την κούκλα, μόνο στο μήνυμα του Sarandi που ήταν screenshot είδα το φαγητό!

• Like 1
Δημοσ.

Η κουκλα ειναι το κεμπαπ, απλα εχει στοιχειωσει το ινσομνια μετα απο αυτο που της κανανε :P

• Like 2
Δημοσ.

Θα πρέπει όμως να έχει ποσταριστεί και η 2η εικόνα για να μπερδευτούνε; Δεν τρολάρει κανείς, είναι ξεκάθαρο νομίζω πως οι μισοί βλέπουμε άλλη εικόνα!

Εγώ ακόμα και στην παράθεση βλέπω την κούκλα, μόνο στο μήνυμα του Sarandi που ήταν screenshot είδα το φαγητό!

Τι βλέπεις σε αυτό το post;

Το πρόβλημα λύθηκε. Χρησιμοποιείς IE. :D

Δημοσ.

*android + dolphin browser

Μολις εσβησα cookies, history, cache αποσυνδεθηκα και ξανασυνδεθηκα στο insomnia. Τωρα το δειχνει κεμπαπ. Δοκιμαστε το.

*Edit & epic fail μαζι!

Σκατα. Μονο μια φορα εδειξε κεμπαπ. Στις επομενες φορτωσεις εφαγα τη νυφη του τσακι στη μαπα.

Εχει πεσει μεγαλη χακερια, ισως με ip.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...