Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη σημερινή συνάντηση Θεσσαλονικιων!

166wy78.jpg

Μπραβο ρε καρντασια τελικα εχουν δικιο που λενε οτι εσεις ξερετε καλητερα απο φαι, οχι σαν τους δικου μας φλωρους που ολο πανε μοναστηρακι :P

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γύρω γύρω, philadelphia ή λουκάνικο μέσα στη ζύμη...

αα , ναι η φιλαδελφια είναι φοβερή , η λουκάνικο δεν μου είχε αρέσει που είχα φάει παλια ... 

11084212_979800475405363_68565684448725111102981_979800478738696_58115754180394710925472_979801455405265_58807104907166011111985_979801508738593_806972286737640

• Like 6

Μπραβο ρε καρντασια τελικα εχουν δικιο που λενε οτι εσεις ξερετε καλητερα απο φαι, οχι σαν τους δικου μας φλωρους που ολο πανε μοναστηρακι :P

Μπαϊρακτάρης κι έτς; :P

Ισχύει πάντως αυτό που λες και το παραδέχονται και οι Αθηναίοι όταν έρχονται προς τα πάνω. Και για να είμαι ontopic και εχθές πιτόγυρο time. :D

• Like 1

Η γουρουνιά της ημέρας: μισό κιλό παγωτό παρφε σοκολάτα.

καλα ρε κοπελα μου ποσα κιλα εισαι πια; μην πεις κανα 58 γτ θα κατεβω εκει και θα σε σφαξω στο γονατο.

καλα ρε κοπελα μου ποσα κιλα εισαι πια; μην πεις κανα 58 γτ θα κατεβω εκει και θα σε σφαξω στο γονατο.

Τα τελευταία 3 χρόνια πήρα 5 κιλά. Πλέον είμαι 54. Οι πολλές γουρουνιές κάναν την δουλειά τους :P but no regrets!!

Μπορεί να πει και 52-3...

Τέτοιες είναι οι συνήθεις ύποπτες. Φίλη που φιλοξενούσα για ένα μήνα σε καθημερινή βάση τρεφόταν με πιτόγυρα, μπιφτέκια, λουκάνικα και οτιδήποτε έχει ένα γυράδικο συν πίτσες γιατί σαν γνήσιο αρσενικό δεν είχα ούτε ένα σκεύος στο σπίτι να μαγειρέψει. Άλλο που δεν ήθελε βέβαια να τρώει τέτοια. Γραμμάριο δεν έβαλε στα 47 κιλά της...

ΕΔΙΤ: κοντά έπεσα :P

• Like 1

Μπορεί να πει και 52-3...

Τέτοιες είναι οι συνήθεις ύποπτες. Φίλη που φιλοξενούσα για ένα μήνα σε καθημερινή βάση τρεφόταν με πιτόγυρα, μπιφτέκια, λουκάνικα και οτιδήποτε έχει ένα γυράδικο συν πίτσες γιατί σαν γνήσιο αρσενικό δεν είχα ούτε ένα σκεύος στο σπίτι να μαγειρέψει. Άλλο που δεν ήθελε βέβαια να τρώει τέτοια. Γραμμάριο δεν έβαλε στα 47 κιλά της...

ΕΔΙΤ: κοντά έπεσα :P

και εγώ είχα φίλο που έτρωγε δυο φορές τη μέρα , δυο πίτες γίγας τούμπανες(η μια κόστιζε όσο δύο σε άλλα μαγαζιά) το μεσημέρι και δύο το βράδυ , στο ενδιάμεσο καφές-τσιγάρο-κοκα κόλα light (όχι για τη θερμίδα , επειδή του άρεσε) και ηταν 60 κιλά - 1,70 ύψος, δεν έπαιρνε γραμμάριο , μερικοί το κάνουν αυτό και αδυνατίζουν κιόλας αν φάνε λιγότερες θερμίδες απόσες καίει ο οργανισμός τους μέσα στη μέρα.

αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας μας , δεν είναι θέμα τροφής τόσο όσο θερμίδας , αν φας τις θερμίδες που σου χρειάζονται ακόμα και αν ειναι απο σοκολάτες δεν θα παχύνεις , ίσα ίσα αν ειναι και λιγότερες απόσες καις θα χάνεις βάρος, αλλα αν το κάνεις αυτό καθημερινά θα αποκτήσεις προβλήματα υγείας κάποια στιγμή. (το νιώθω καλά δεν λέει κάτι , ένα checkup όμως λέει πολλά).

γιατι κάποια δύναμη εκει έξω αποφάσισε πως όλα τα καλά θέλουν μέτρο αλλιώς προκαλούν προβλήματα  :mad: 

δε γαμιέται , κάποια στιγμή θα βρεθεί τρόπος να μας ρυθμίζουν στα κιλά που θέλουμε και έτσι θα τρώμε και αυτά που μας χρειάζονται και τα άλλα που γουστάρουμε (genetic engineering)

καλά ε ο μόνος λόγος που θέλω να υπάρχουν εξωγήινοι , αν είναι όπως τους περιγράφουν κάτι μπινιά έχουν κάνει  :-D

• Like 1

Μπορώ να ζήσω με πατατάκια , παγωτό και φράουλες :(

Σιγά το κατόρθωμα, όλοι μπορούν! :P

Να πας στην άλλη συνάντηση και να διαλέξεις εσύ μέρος!

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...