Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 ο συγκεκριμένος που λέω εντομεταξύ πλούτισε στην κυριολεξία με τους φοιτητές , μέχρι και παιδική χαρά έχει στο μαγαζί του για να παρκάρουν οι γονείς τα παιδιά την ώρα που τρώνε και ταυτόχρονα να τα προσέχουν όσο μένουν απασχολημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Πρέπει να πάω μια βόλτα από μια ψησταριά εδώ να βγάλω φωτογραφίες τα σουβλάκια του και τις πίτες. Για να είμαι ειλικρινής εμένα οι πίτες δεν μου αρέσουν γιατί είναι τεράστιες με ένα χοντρό ζυμάρι που δεν το εκτιμώ, αλλά βάζουν πολύ πράμα μέσα και το κρέας είναι νόστιμο και ζουμερό. Μια φορά είχα φάει και μου είχε κάνει εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Βουβαλίσιο κεμπάμπ. Πρωτη φορά εφαγα και ηταν ζουμερο και πεντανόστιμο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κόλαση φαίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κόλαση φαίνεται! Ηταν! Το ετρωγα με διαλλειματα για να το φχαριστηθω ολο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κόλαση φαίνεται! Που το είδες;! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Στη φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Yeap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Γίγαντες για δυο άτομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Σήμερα το μενού έχει Portuguese cuisine, a.k.a Piri piri ( ) chicken. Αρκετά πικάντικο, να δούμε ποιος θα αντέξει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Στη φωτογραφία. Yeap. Οκ αυτό βλέπω εγώ...ψάχνω το κεμπάπ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Zio κεμπάπ είναι το κρέας. Είχα φτιάξει ένα παρόμοιο παλιότερα με σάλτσα τσίλι. Κωλοτούμπες έκανα γιατί έπεσε παραπάνω τσίλι και ήταν πολύ πικάντικο. Ένιωθα τα σωθικά μου να καίγονται. Όμως ομολογώ ήταν νόστιμο. Με πατάτες τηγανιτές το συνόδευσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Zio κεμπάπ είναι το κρέας. Είχα φτιάξει ένα παρόμοιο παλιότερα με σάλτσα τσίλι. Κωλοτούμπες έκανα γιατί έπεσε παραπάνω τσίλι και ήταν πολύ πικάντικο. Ένιωθα τα σωθικά μου να καίγονται. Όμως ομολογώ ήταν νόστιμο. Με πατάτες τηγανιτές το συνόδευσα. Ναι ξέρω τι είναι το κεμπάπ, απλά έψαχνα φωτογραφία από το συγκεκριμένο πιάτο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όχι λέω το κρέας στην φωτο είναι κεμπάπ. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Αν και κάτι φορές τα μπερδεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγώ στη φώτο βλέπω μία κούκλα που κάθεται πάνω σε ένα έπιπλο. Πού είναι το κεμπαπ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις