nickmanak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Homemade σαντουιτς για βραδινο: Μισο σχεδον ψωμι πατημενο στις εσωτερικες πλευρες με μαργαρινη σε τοστιερα (μονο του). Οταν βγηκε καυτο τοποθετησα 3 φετες φετα ηπειρου, 4 φετες ντοματα με ριγανη, 4μιση κεφτεδακια περισσευμα απο το μεσημερι, μια στρωση μουσταρδα και μια στρωση μαγιονεζα. Επειτα καπακωθηκε απο το δευτερο ψωμι και δεν ξαναπατηθηκε στην τοστιερα, φαγωθηκε ετσι με κρυα τα υλικα δηλ. 4
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Homemade σαντουιτς για βραδινο: Μισο σχεδον ψωμι πατημενο στις εσωτερικες πλευρες με μαργαρινη σε τοστιερα (μονο του). Οταν βγηκε καυτο τοποθετησα 3 φετες φετα ηπειρου, 4 φετες ντοματα με ριγανη, 4μιση κεφτεδακια περισσευμα απο το μεσημερι, μια στρωση μουσταρδα και μια στρωση μαγιονεζα. Επειτα καπακωθηκε απο το δευτερο ψωμι και δεν ξαναπατηθηκε στην τοστιερα, φαγωθηκε ετσι με κρυα τα υλικα δηλ. Πως ήταν ο συνδυασμός φέτα - μουστάρδα - μαγιονέζα;;
g2econdo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Αυτό μπορεί να θεωρηθεί anti-fitness; https://www.youtube.com/watch?v=hPwc2fDhuM4 Μπέσα στο λέω είναι αντί fitness αν το κάνει κοντά μου. Γιατί αν αυτό το λεπτοκαμωμένο πλάσμα κατέστρεφε τόσο όμορφο κρέας κοντά μου, θα είχε βάλει την υγεία του σε πολύ μεγάλο κίνδυνο...
nickmanak Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 @zio10 Πολυ καλος, το κανω συχνα. Αν δεν ηταν οι ντοματες μεσα θα εριχνα & κετσαπ. Αν ειχα και τηγαν. πατατες να βαλω θα ηταν σουπερ. 1
Anorymous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 χθες δεν βγηκαμε εξω γιατι γινοταν της πουτανας οποτε καναμε τσικνοπαρασκευη Αυτος ειναι ο πρωτος γυρος ακολουθησαν και αλλοι 10
gon1332 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Homemade σαντουιτς για βραδινο: Μισο σχεδον ψωμι πατημενο στις εσωτερικες πλευρες με μαργαρινη σε τοστιερα (μονο του). Οταν βγηκε καυτο τοποθετησα 3 φετες φετα ηπειρου, 4 φετες ντοματα με ριγανη, 4μιση κεφτεδακια περισσευμα απο το μεσημερι, μια στρωση μουσταρδα και μια στρωση μαγιονεζα. Επειτα καπακωθηκε απο το δευτερο ψωμι και δεν ξαναπατηθηκε στην τοστιερα, φαγωθηκε ετσι με κρυα τα υλικα δηλ. Πολύ σωστός.
Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 χθες δεν βγηκαμε εξω γιατι γινοταν της πουτανας οποτε καναμε τσικνοπαρασκευη Αυτος ειναι ο πρωτος γυρος ακολουθησαν και αλλοι σουβλάκια σφηνάκια είναι αυτά? ή είναι η φωτογραφία ?
Anorymous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 σουβλάκια σφηνάκια είναι αυτά? ή είναι η φωτογραφία ? οχι ρε κανονικα ειναι
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 σουβλάκια σφηνάκια είναι αυτά? ή είναι η φωτογραφία ? Εμένα μ'αρέσει αυτό το μέγεθος, αρκεί να είναι καλά! Τρώω και κάτι διπλάσια που είναι άνοστα, τι να το κάνω 1
Anorymous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εμένα μ'αρέσει αυτό το μέγεθος, αρκεί να είναι καλά! Τρώω και κάτι διπλάσια που είναι άνοστα, τι να το κάνω ειναι κλασικα αθηναικα σουβλακια μπορει ο φιλος να ειναι απο μακεδονια εκει τα κανουν πιο τουμπανο, οσο για την ποιοτητα ειναι αρκετα καλα το εν λογο μαγαζι το επισκεφτομαστε τακτικα.
Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 οχι ρε κανονικα ειναι ε τότε μου φάνηκε γιατι κ εμείς εδώ έχουμε τέτοιο μέγεθος απλά τις είδα κ νόμιζα οτι ήταν μικρότερες απο τα πιρούνια λολ Εμένα μ'αρέσει αυτό το μέγεθος, αρκεί να είναι καλά! Τρώω και κάτι διπλάσια που είναι άνοστα, τι να το κάνω όχι εγώ έχω βρει κ παίρνω 3πλάσιο μέγεθος και μπόμπα απο γεύση. Στο θέμα γεύση έχει να κάνει καθαρά το υλικό που βάζουν, πχ εδώ το μαγαζί που προτιμώ χρησιμοποιεί κρέατα απο δική του παραγωγή (έχει κ χασάπικα) και γενικά έχει προσεγμένα υλικά. αλλα καταλαβαίνω τι εννοείς , ποιότητα > ποσότητα , αν τα βρεις και τα δυο βέβαια έκανες την τύχη σου ειναι κλασικα αθηναικα σουβλακια μπορει ο φιλος να ειναι απο μακεδονια εκει τα κανουν πιο τουμπανο, οσο για την ποιοτητα ειναι αρκετα καλα το εν λογο μαγαζι το επισκεφτομαστε τακτικα. Πάτρα είμαι , αλλα μεριά που έχω συνηθίσει απο ένα μαγαζί με τρελή δουλειά εδώ που φτιάχνει γίγας , μεριά που όποτε φτιάχνει η μάνα μου που δούλευε για χρόνια σε τέτοιο μαζί τις κάνει τέρατα , ε λογικό είναι να τις βλέπω με άλλο μάτι. Πάντως και μικρές να είναι αν είναι ωραίες κλαιν τρως παραπάνω αν κερνάει άλλος αχααχ, απλά είναι το οικονομικό στη μέση , έχει διαφορά να φάω 3 γίγας κ να δώσω 6 euro με το να θέλω 6-7 μικρές και να σκάσω 12-14 euro μόνο για τις πίτες βέβαια όπως είπε ο zio υπάρχουν κ περιπτώσεις που είναι λες κ τρως ψωμί με ψωμί , αλλα εδώ στην Πάτρα τέτοια μαγαζιά ή βάλανε λουκέτο ή βαράνε μύγες 1
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 ειναι κλασικα αθηναικα σουβλακια μπορει ο φιλος να ειναι απο μακεδονια εκει τα κανουν πιο τουμπανο, οσο για την ποιοτητα ειναι αρκετα καλα το εν λογο μαγαζι το επισκεφτομαστε τακτικα. ε τότε μου φάνηκε γιατι κ εμείς εδώ έχουμε τέτοιο μέγεθος απλά τις είδα κ νόμιζα οτι ήταν μικρότερες απο τα πιρούνια λολ όχι εγώ έχω βρει κ παίρνω 3πλάσιο μέγεθος και μπόμπα απο γεύση. Στο θέμα γεύση έχει να κάνει καθαρά το υλικό που βάζουν, πχ εδώ το μαγαζί που προτιμώ χρησιμοποιεί κρέατα απο δική του παραγωγή (έχει κ χασάπικα) και γενικά έχει προσεγμένα υλικά. αλλα καταλαβαίνω τι εννοείς , ποιότητα > ποσότητα , αν τα βρεις και τα δυο βέβαια έκανες την τύχη σου Πάτρα είμαι , αλλα μεριά που έχω συνηθίσει απο ένα μαγαζί με τρελή δουλειά εδώ που φτιάχνει γίγας , μεριά που όποτε φτιάχνει η μάνα μου που δούλευε για χρόνια σε τέτοιο μαζί τις κάνει τέρατα , ε λογικό είναι να τις βλέπω με άλλο μάτι. Πάντως και μικρές να είναι αν είναι ωραίες κλαιν τρως παραπάνω αν κερνάει άλλος αχααχ, απλά είναι το οικονομικό στη μέση , έχει διαφορά να φάω 3 γίγας κ να δώσω 6 euro με το να θέλω 6-7 μικρές και να σκάσω 12-14 euro μόνο για τις πίτες βέβαια όπως είπε ο zio υπάρχουν κ περιπτώσεις που είναι λες κ τρως ψωμί με ψωμί , αλλα εδώ στην Πάτρα τέτοια μαγαζιά ή βάλανε λουκέτο ή βαράνε μύγες H Θεσσαλονίκη με έχει απογοητεύσει είναι η αλήθεια. Ποσότητα ναι αλλά γεύση όχι! 2
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 H Θεσσαλονίκη με έχει απογοητεύσει είναι η αλήθεια. Ποσότητα ναι αλλά γεύση όχι! Ισχυει αυτό για την πλειοψηφία των καλαμακατζιδικων. Το καλό φαί το κανεις, για μενα, σε επαρχιακά στη Μακεδονια κλπ Αθηνες και Θεσσαλονικες και πολεις που δουλευουν με φοιτητες ή φαντάρους ειναι Β' εθνικη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις