gon1332 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 40 καλαμάκια χοιρινό, 20 πανσέτες (μπριζόλες ήταν αυτές ) 4 θηλιές λουκάνικα 8 νοματαίοι Ένα στιγμιότυπο της όλης διαδικασίας Σε κάποια φάση έβρεξε κιόλας, μας ξεβόλεψε λίγο αλλά εμείς εκεί στο καθήκον μας. 10
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Σε κάποια φάση έβρεξε κιόλας, μας ξεβόλεψε λίγο αλλά εμείς εκεί στο καθήκον μας. Τα καλαμακια δειχνουν ατελειωτα ή φταει η φώτο;;
gon1332 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τα καλαμακια δειχνουν ατελειωτα ή φταει η φώτο;; Αν εννοείς άψητα, τότε ναι. Το πήγαμε με διοχέτευση. Από τα δεξιά προς τα αριστερά (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) έχουμε διαφορετικές διαβαθμίσεις από ψημένα προς άψητα. Όποτε έφευγαν ψημένα, τα μετακινούσαμε όλα προς τα δεξιά (όπως φαίνεται η φωτογραφία πάντα) και προσθέταμε νέα αριστερα. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αν εννοείς άψητα, τότε ναι. Το πήγαμε με διοχέτευση. Από τα δεξιά προς τα αριστερά (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) έχουμε διαφορετικές διαβαθμίσεις από ψημένα προς άψητα. Όποτε έφευγαν ψημένα, τα μετακινούσαμε όλα προς τα δεξιά (όπως φαίνεται η φωτογραφία πάντα) και προσθέταμε νέα αριστερα. Oxι καμια σχεση,απλα μου φανηκαν μεγαλα στο μηκος
gon1332 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ναι, ήταν μεγαλούτσικα. Που να έβλεπες και τις πανσέτες. Για πανέ ήταν αυτές. Αν θυμάμαι καλά όλα αυτά βγήκαν γύρω στα 10 κιλά κρέας. 1
g2econdo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ναι, ήταν μεγαλούτσικα. Που να έβλεπες και τις πανσέτες. Για πανέ ήταν αυτές. Αν θυμάμαι καλά όλα αυτά βγήκαν γύρω στα 10 κιλά κρέας. Ποσά άτομα;
g2econdo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Το γράφω και παραπάνω. 8 ήμασταν. Μπράβο αξιοπρεπέστατη επίδοση.
g2econdo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η κατανάλωση κρέατος είναι σπόρ και μάλιστα ευγενές. Οι επιδόσεις καθενός σε αυτήν μετρούνται ως κιλά που καταναλώθηκαν / άτομο. Μονάδα μέτρησης στο S.I. είναι το mkpp ( meat kilos per person). Έχω φτιάξει ολόκληρη θεωρία καλέ μου άνθρωπε. Θέλω να βρω σπόνσορες και να το κάνω ολυμπιακό σπόρ. 6
gon1332 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Όπα όπα, δηλαδή μου λες πως η επίδοση υπολογίζεται μόνο από την ποσότητα κατανάλωσης σε αόριστο χρόνο. Νομίζω πρέπει να χώσεις ταχύτητα και ρυθμό μεταβολής για τα 100άρια: average_meat_consumption = meat_mass / time average_meat_consumtion_acceleration = Δaverage_meat_consumption / Δtime 3
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ο κορεσμός που νιώθω μετά τα χτεσινά πότε θα φύγει; θέλω να ξαναφάω
g2econdo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ο κορεσμός που νιώθω μετά τα χτεσινά πότε θα φύγει; θέλω να ξαναφάωεγώ λόγο Ολυμπιακού είμαι σε σουβλατσιδικο. Κυριολεκτικά δεν ξέρω τι να πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις