Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένα "χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα" σε όσους δούλευαν σήμερα σε ταβέρνες και σέρβιραν σε άλλους αυτά που ήθελαν να φάνε αυτοί!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά δεν υπάρχει φωτορεπορτάζ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν ξέρω αννθα τηννβγαλω καθαρή. Φαγαμε τα πάντα. Είναι το σημείο που δεν σταματας διότι χορτασες, ούτε διότι φουσκωσες αλλά διότι μισείς τον εαυτό σου. Πάω να πεθάνω.

• Like 2

Εδώ δεν κάναμε Τσικνοπέμπτη, λόγω εργασίας και κούρασης, κρέας φάγαμε όμως, απλά μετά το γαμ*σαμε με κάτι περίεργα γλυκά και ήμασταν σε σημείο "έχω φάει τούβλα πάω να ψοφήσω".

Γυρνωντας βραδυ στο σπιτι την τσικνοπεμπτη 

attachicon.gifcat_fun_gif9.gif

Σε περίπτωση που όντως είσαι γάτα έχει φτιαχτεί ειδικό γατοθρέντ, πέρνα να πεις ένα νιαρ

• Like 2

Αυτή τη φορά πήγα στο πατρικό για οικογενειακό τσίκνισμα. Το παράκανα με το ψαρονέφρι, τις πανσέτες και τις πίτες και τα ψωμιά με λαδορίγανη. Τούμπανο η κοιλιά, ούτε νερό δεν κατέβαινε μετά.

Και στο τέλος να έχω και τον πατέρα μου πριν φύγω να μου προσφέρει κάτι μπισκότα με κουάκερ και άλλες υγιεινές μαλακιούλες πάνω τους :') μάλλον μετά τις βουτιές στα λάδια ένιωθε τύψεις και είπε να προσπαθήσει να μας βάλει και τους δύο στον ίσιο δρόμο.

Φωτορεπορτάζ γιοκ, έχω κάτι θεματάκια με το κινητό.

Η σόδα είναι περισσότερο ένα εργαλείο πάρα αναψυκτικό. :P

BTW χθες όταν επέστρεφα σπίτι είδα ασθενοφόρο έξω από ταβέρνα. Μακάρι να μην έφτασε κανείς στο σημείο να έσκασε από το φαΐ κυριολεκτικά.

• Like 6

Ας πω κ εγώ μιας κ χθες δεν άντεχα να γράψω κ ήμουν λες κ τρίπαρα 
με ένα μπακαλίστικο υπολογισμό χθες βάρεσα άνετα 5 χιλιάδες θερμίδες το μεσημέρι σε ένα γεύμα(μόνο οι πίτες οι σπιτικές που τα ψωμάκια ήταν 150γρ το ένα γίγας κ έφαγα 4 ήταν 1500-2000 θερμίδες, βάλε πατάτες , βάλε ένα μπολ πανσέτες που γέμισα τις πίτες ... και είχα φάει μέχρι τότε 1500 θερμίδες ήδη, τις 1000 μια ώρα πριν το μεσημεριανό και καπάκια ένα ανώμαλο γλυκό , περίεργο αλλα εθιστικό. ήταν παρέα και γλυκό και αλμυρό ... λες κ έτρωγες πατατάκια με σοκολάτα ένα πράγμα  
του γάμησα  αλλα μετά ένιωθα σαν βασιλιάς , μεγάλη ευχαρίστηση κ σήμερα πήγα για προπόνηση κ ήμουν πρησμένος full και δυνατότερος απο ποτέ. Έσπασα κ ρεκόρ 

Φαγητό ρε ... δύναμη.

Για βράδυ μετά έφαγα μισό κιλό γιαούρτι με βανίλια και κακάο στο mixer και μετά στην κατάψυξη , δεν ήθελα τίποτα αλλα το συγκεκριμένο μ αρέσει πολύ, με το που το τελειώνω ..με πιάνει πάλι μια αηδία.. το μετάνιωσα που το έφαγα κ είναι κάτι που τρώω κάθε βράδυ μετά το βραδυνό μου καθαρά για λόγους ευχαρίστησης επειδή να φάω γιαούρτι δεν τρώω , το βρίσκω βαρετό 

καλή φάση 

Τσικνοπέμπτη δεν σημαίνει κατάχρηση μωρέ... Εμείς ανέκαθεν με μεζέδες την βγάζαμε. Φάγαμε κάτι λουκάνικα και μερικά παϊδάκια από αρνάκι γάλακτος ψημένα στο τζάκι για τη γεύση, εννοείται ψωμάκι ψημένο, σαλάτα (ντροπή μας), γελάσαμε και δεν παραπονέθηκε κανείς για το στομάχι του. Ούτε ότι ήταν άδειο, ούτε ότι έσκασε. 

Αυτό είναι το πιο χαριτωμένο παϊδάκι που είδα και το έβγαλα φωτογραφία.  :P

post-258415-0-92397000-1457094611_thumb.jpg

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...