Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλευα εκει για πολυ καιρό. Και ετρωγα για ακομη περισσότερο.  :-D

πότε ρε φίλε δούλευες εκεί δηλαδής; Και για πολύ καιρό κιολας; Γιατί εγώ συχνάζω κειπέρα κάπου 15 χρόνια πλέον ε.

Στην έχω πει την φάση κειπέρα με τον Λούσιφερ; Στην έχω πει. Κάτσε να σε πώ μια άλλη:

πάμε ένα βράδυ, καλοκαιράκι, καθόμαστε έξω στο πεζοδρόμιο, εκεί μπροστά στο πεθαμενατζίδικο, μέσα ο παππούς και η γιαγιά που διανυκτερεύουν κοιτάνε τηλεόραση, έξω εγώ και η γνιέκα, ο γιός ήταν σε φάση κάτω από έτους, αραχτός στο καροτσάκι του. Σκάει εκτάκτως ο κουμπαράκος, πλακωνόμαστε στις μπύρες. Μπύρες και παντσέτες, μπύρες και κοκκαλάκια, μπύρες και τζουμαγιάς, μπύρες και μπύρες. Ζητάμε λογαριασμό. Τον φέρνει ο Βασίλης, αυτός με το ζγουρό μαλλάκι. " εβδομήντατόσα ευρώ είναι", λέει αφήνοντας το χαρτί στο τραπέζι, και αμέσως συνειδητοποιεί το μέγεθος και του φαίνεται μεγάλο για 3 άτομα, σε φάση "μήπως κάναμε λάθος στον λογαριασμό και τους χρεώσαμε ότι νάναι τους αθρώπους", ξαναπαίρνει το χαρτί από το τραπέζι, το κοιτάει, γουρλώνει τα μάτια του και λέει "καλά, πόσες μπύρες ήπιατε ρε μαλάκες; " :-D :-D 

• Like 5
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...είσαι τρελός!!! Αυτά είναι ίσα με μια μύγα το καθένα. Θες ένα καράβι από δαύτα για να φτιάξεις πίτσα...

λάθος θέμα μήπως ?

Το μόνο που έχω να πω είναι να κατουρατε που και που παιδιά. Δεν κάνει κακό.
Δημοσ.

Για αύριο είμαστε όλοι έτοιμοι;

Ναι ναι εννοείται ότι δεν περιμένουμε την Τσικνοπέμπτη για να φάμε τα ψητά της σχάρας, αλλά αύριο είναι ευκαίρια-δικαιολογία για μεγαλύτερες δόσεις ;)

Πανετοιμη :-)

Παρηγγειλα ζαρκαδι

Ζητησα και κρι-κρι μου παν ειναι προστατευομενο, ξενερωσα

• Like 1
Δημοσ.

ούτε εγώ ξεχνώ :)

Έχεις επίγνωση πόσοι είμαστε στην οικογένεια ε; :)

εμείς αύριο θα βολευτούμε με τηγανιές και φούρνους μόνο, δυστυχώς. Φουφού γιοκ...

Δημοσ.

ούτε εγώ ξεχνώ :)

Έχεις επίγνωση πόσοι είμαστε στην οικογένεια ε; :)

εμείς αύριο θα βολευτούμε με τηγανιές και φούρνους μόνο, δυστυχώς. Φουφού γιοκ...

5 δν ειστε?
Δημοσ.

Αύριο να πέφτουν τα φωτορεπορτάζ ε.

Μην ξεχαστειτε όλοι και πέσετε με τα μούτρα στα κοψίδια και τα εξαφανισετε πριν τα δούμε κι εμείς!

Δημοσ.

σε λίγες ώρες θα πέσει καλό φαί 

καλά ήταν 

θέλω να πάω να την πέσω για ύπνο αλλα απ την άλλη δεν μπορώ να ξαπλώσω γιατι θα ξεράσω , οπότε θα αράξω λίγο στην αναπαυτική καρέκλα του γραφείου μου να χαζέψω κανα paranormal video αν δεν με πάρει ο ύπνος , γιατι νυστάζω τρελλαα

αγκαλιά με μια μπουκάλα pepsi zero γιατι ήταν το μόνο που είχε μείνει 

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι είναι αυτά τα κόκκινα εκεί? Ανεπίτρεπτα μέρα που είναι...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...