leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δουλευα εκει για πολυ καιρό. Και ετρωγα για ακομη περισσότερο. πότε ρε φίλε δούλευες εκεί δηλαδής; Και για πολύ καιρό κιολας; Γιατί εγώ συχνάζω κειπέρα κάπου 15 χρόνια πλέον ε. Στην έχω πει την φάση κειπέρα με τον Λούσιφερ; Στην έχω πει. Κάτσε να σε πώ μια άλλη: πάμε ένα βράδυ, καλοκαιράκι, καθόμαστε έξω στο πεζοδρόμιο, εκεί μπροστά στο πεθαμενατζίδικο, μέσα ο παππούς και η γιαγιά που διανυκτερεύουν κοιτάνε τηλεόραση, έξω εγώ και η γνιέκα, ο γιός ήταν σε φάση κάτω από έτους, αραχτός στο καροτσάκι του. Σκάει εκτάκτως ο κουμπαράκος, πλακωνόμαστε στις μπύρες. Μπύρες και παντσέτες, μπύρες και κοκκαλάκια, μπύρες και τζουμαγιάς, μπύρες και μπύρες. Ζητάμε λογαριασμό. Τον φέρνει ο Βασίλης, αυτός με το ζγουρό μαλλάκι. " εβδομήντατόσα ευρώ είναι", λέει αφήνοντας το χαρτί στο τραπέζι, και αμέσως συνειδητοποιεί το μέγεθος και του φαίνεται μεγάλο για 3 άτομα, σε φάση "μήπως κάναμε λάθος στον λογαριασμό και τους χρεώσαμε ότι νάναι τους αθρώπους", ξαναπαίρνει το χαρτί από το τραπέζι, το κοιτάει, γουρλώνει τα μάτια του και λέει "καλά, πόσες μπύρες ήπιατε ρε μαλάκες; " :-D 5
g2econdo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ...είσαι τρελός!!! Αυτά είναι ίσα με μια μύγα το καθένα. Θες ένα καράβι από δαύτα για να φτιάξεις πίτσα... λάθος θέμα μήπως ? Το μόνο που έχω να πω είναι να κατουρατε που και που παιδιά. Δεν κάνει κακό.
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Για αύριο είμαστε όλοι έτοιμοι; Ναι ναι εννοείται ότι δεν περιμένουμε την Τσικνοπέμπτη για να φάμε τα ψητά της σχάρας, αλλά αύριο είναι ευκαίρια-δικαιολογία για μεγαλύτερες δόσεις Πανετοιμη Παρηγγειλα ζαρκαδι Ζητησα και κρι-κρι μου παν ειναι προστατευομενο, ξενερωσα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ένα κουνέλι χρωστάς εσύ ε.ενα για καθε κεφαλι οικογενειας, δν ξεχνω!
leftermann Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ούτε εγώ ξεχνώ Έχεις επίγνωση πόσοι είμαστε στην οικογένεια ε; εμείς αύριο θα βολευτούμε με τηγανιές και φούρνους μόνο, δυστυχώς. Φουφού γιοκ...
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ούτε εγώ ξεχνώ Έχεις επίγνωση πόσοι είμαστε στην οικογένεια ε; εμείς αύριο θα βολευτούμε με τηγανιές και φούρνους μόνο, δυστυχώς. Φουφού γιοκ... 5 δν ειστε?
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αύριο να πέφτουν τα φωτορεπορτάζ ε. Μην ξεχαστειτε όλοι και πέσετε με τα μούτρα στα κοψίδια και τα εξαφανισετε πριν τα δούμε κι εμείς!
Vapir Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 σε λίγες ώρες θα πέσει καλό φαί καλά ήταν θέλω να πάω να την πέσω για ύπνο αλλα απ την άλλη δεν μπορώ να ξαπλώσω γιατι θα ξεράσω , οπότε θα αράξω λίγο στην αναπαυτική καρέκλα του γραφείου μου να χαζέψω κανα paranormal video αν δεν με πάρει ο ύπνος , γιατι νυστάζω τρελλαα αγκαλιά με μια μπουκάλα pepsi zero γιατι ήταν το μόνο που είχε μείνει
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Διάβαζα αυτό http://longreads.oneman.gr/bbq-bible?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_article&utm_campaign=24MediaWidget την ώρα που ζέσταινα αρακά με αγκινάρες και έβαλα τα κλάματα. Το βράδυ θα επανορθώσω. 2
gon1332 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δε μας παίρνει για γκουρμεδιές μέρα που είναι. Σε λίγες ώρες θα πέσει πολύ φαΐ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τι είναι αυτά τα κόκκινα εκεί? Ανεπίτρεπτα μέρα που είναι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις