Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

kανελες κ δαφνοφυλλα στον κιμα δεν βαζω,ουτε ζαχαρη χρειαζεται για εμενα κ αν εχω καλο κρασι θα το σβησω αλλιως ουτε κρασι θα βαλω..Μπολικο πιπερι κ αν εχω θα ριξω λιγο BBQ 

• Like 1
Δημοσ.

κανέλα ελάχιστη, όσο για το πιπέρι, μου αρέσει και εμένα πολύ αλλά δεν βάζω γιατί ενοχλεί κάποια μέλη της οικογένειας 

Δημοσ.

Ναι. Λαδοκολλα Κορδελιο. Το ανακαλυψαμε τελειως στην τυχη. Θαμώνας; :P

Δουλευα εκει για πολυ καιρό. Και ετρωγα για ακομη περισσότερο.  :-D

• Like 2
Δημοσ.

για κιμα εγω κάνω αυτην τη συνταγή ειναι η μοναδικη που τεριαζει στα γούστα μου και εχει καπως ιδιαίτερη γεύση 

Link.png Site: κιμας

Δημοσ.

kανελες κ δαφνοφυλλα στον κιμα δεν βαζω,ουτε ζαχαρη χρειαζεται για εμενα κ αν εχω καλο κρασι θα το σβησω αλλιως ουτε κρασι θα βαλω..Μπολικο πιπερι κ αν εχω θα ριξω λιγο BBQ 

Η κανέλλα είναι για το ρυζόγαλο! :D 

Δημοσ.

Η κανέλλα είναι για το ρυζόγαλο! :D

Και στην κρεμα γιωτης!! Ειπαμε μονο πιπερακι κ για γευση BBQ η ζωμο απο κοτοπουλο ,ο οποιος για εμενα παει σχεδον παντου κ δινει γευση..Σε ενα μαγειρειο που δουλευα εριχνε στα μακαρονια φουρνου σαλτσα/ζουμι απο κοτοπουλο φουρνου κ τα μακαρονια ηταν απαιχτα !!! 

Δημοσ.

Για αύριο είμαστε όλοι έτοιμοι;

Ναι ναι εννοείται ότι δεν περιμένουμε την Τσικνοπέμπτη για να φάμε τα ψητά της σχάρας, αλλά αύριο είναι ευκαίρια-δικαιολογία για μεγαλύτερες δόσεις ;)

• Like 4
Δημοσ.

για κιμα εγω κάνω αυτην τη συνταγή ειναι η μοναδικη που τεριαζει στα γούστα μου και εχει καπως ιδιαίτερη γεύση 

Link.png Site: κιμας

πολλά μπαχαρικά ρε φίλε

• Like 1
Δημοσ.

Και πίτσα από κολιμπρί. Λατρεμένο.

...είσαι τρελός!!! Αυτά είναι ίσα με μια μύγα το καθένα. Θες ένα καράβι από δαύτα για να φτιάξεις πίτσα...

• Like 1
Δημοσ.

...είσαι τρελός!!! Αυτά είναι ίσα με μια μύγα το καθένα. Θες ένα καράβι από δαύτα για να φτιάξεις πίτσα...

Εδώ άλλοι τρώνε μυρμήγκια που πρέπει να φας εκατομμύρια για να χορτάσεις! :P :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...