zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Θα το περιέγραφα σαν κάτι πολύ κοντά σε μηλόπιτα αλλά με πολλή ζάχαρη. Αν δεν ήταν antifitness εδώ μπορεί να έλεγα και υπερβολικά πολλή. Τα μπέρδεψα με ένα γλυκό που φτιάχνουν από quark αν δεν κάνω λάθος; Που οκ δεν είναι και τόσο γλυκό.
Anorymous Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Επειδη τα τριγωνα απο Χατζη δεν εκλασαν τιποτα πηγα για νεα προμηθεια Κάποια στιγμή πρέπει να πάω από κει για να αποφανθώ προσωπικώς για το προσωπικό.. Καρυδοπιτα σοκολατα ζητησα γαλακτομπουρεκο μου εβαλαν nuff said 7
Papakitou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Όταν κάνετε μακαρόνια με κιμά ή παστίτσιο βάζετε δαφνόφυλλο στη σάλτσα του κιμά; Ναι εννοειται..! Ήταν νόστιμα αυτά τα πιάτα; Γιατί εμφανισιακά δεν θα έλεγα ότι μου αρέσουν! Ναι φιλε ηταν! 1
g2econdo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Παιδιά λέω για Τσικνοπέμπτη να πάρω μοσχαρισιες σιτεμενες, μου είπα κρεαταγορα Ρέντη; Ξέρει τίποτα πιο συγκεκριμένο;
sndev Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 απο κρεαταγορα ρεντη αν ξερουμε συγκεκριμένο? δε ξερω τη περιοχη σου.. εγω εχω στη γειτονιά (νεα σμυρνη) ενα κρεοπολειο που το χουν κανει επιστήμη το θεμα. και εχουν τα παντα . αν εισαι σχετικα κοντα θα σου ελεγα να παρεις εκει τηλεφωνο και θα σου ετοιμασουν οτι ζητησεις. οτι εχω παρει ηταν αψογο απο εκει και πιοτικα και γευστικα. μαλιστα αν θες κατι εξεζητημένο το ζητας και στο ετοιμαζουν. εχουν και delivery (?!) αν θες ινφο pm μη πουνε για διαφήμιση.
l337 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Όταν κάνετε μακαρόνια με κιμά ή παστίτσιο βάζετε δαφνόφυλλο στη σάλτσα του κιμά; Στα μακαρόνια με κιμά, όχι. Στον κιμά, αν θέλεις να φτιάξεις παστίτσιο, το να βάλεις δάφνη το θεωρώ έγκλημα.
frozex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ναι εννοειται..! Στα μακαρόνια με κιμά, όχι. Στον κιμά, αν θέλεις να φτιάξεις παστίτσιο, το να βάλεις δάφνη το θεωρώ έγκλημα. έβαλα σήμερα και δεν μου άρεσε καθόλου
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Κάποια στιγμή πρέπει να πάω από κει για να αποφανθώ προσωπικώς για το προσωπικό.. Ό,τι και να πεις είναι λίγο, ανεκδιήγητος πραγματικά.. μη κοιτάς που δε λέω πολλά υπό το φόβο του μπαν.. Επειδη τα τριγωνα απο Χατζη δεν εκλασαν τιποτα πηγα για νεα προμηθεια Καρυδοπιτα σοκολατα ζητησα γαλακτομπουρεκο μου εβαλαν nuff said Γκουχ γκουχ επρεπε να διευκρινησω μαλλον πως αναφερομουν στο οπτικο κομματι...
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 εγώ το έπιασα πάντως, κάτι τέτοια δεν μου ξεφεύγουν 1
Glikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μπιφτέκια κοτόπουλο και παϊδάκια κοτόπουλο. Λουκούμι γίνανε. Για μένα μόνο εννοείται. 8
tsakonas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 έβαλα σήμερα και δεν μου άρεσε καθόλου Κανέλα και ζάχαρη επίσης και γίνεται τέλεια
nickmanak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 O glikos με nickarmy και anorymous πρεπει να συναντηθουν οι τρεις τους για mega-φαγοποτι και ποσταρισμα epic φωτογραφιων. 2
frozex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Κανέλα και ζάχαρη επίσης και γίνεται τέλεια έβαλα από αυτά αλλά με τη δάφνη ήταν λες και τρώω μαγειρευτή σουπιά ή κοκκινιστό, άλλαξε όλη τη γεύση του κιμά
Προτεινόμενες αναρτήσεις