defacer Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Off topic, my new kitchen accessory Αν βάλεις φωτό με αυτή την ποδιά και τριγύρω splatter σκηνικό θα βάλω φωτό εμένα να προσκυνώ. Πάρε ιδέες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πηρα γλυκακια πρωτη φορα απο τον Χατζη στο Συνταγμα ακριβουτσικα αλλα αξιζε . Τριγωνα και γαλακτομπουρεκο O Xατζης εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γλυκα. Επισης εχει απιστευτο ροφημα σοκολατα. Τελος εχει απιστευτο προσωπικο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αν βάλεις φωτό με αυτή την ποδιά και τριγύρω splatter σκηνικό θα βάλω φωτό εμένα να προσκυνώ. Πάρε ιδέες! Challenge accepted 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 O Xατζης εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γλυκα. Επισης εχει απιστευτο ροφημα σοκολατα. Τελος εχει απιστευτο προσωπικο... οντως πολυ ωραια γλυκα και οι τιμες απιστευτες ειναι χαχαχα , το προσωπικο μου φανηκε οτι νανε αλλα ζητησα και αλλα μου εδωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καταργηθηκαν αυτα μετα το περας του ww2 χουαχουαχουαχουα Οntopic: Χθες τσακισα 3 κομματια μπακλαβα, γλυκο που γενικα δεν εχω σε πολυ εκτιμηση (φαση θερμιδες χωρις λογο imo), αλλα βρεθηκε στο δρομο μου ενω ημουν πεινασμενος και την πατησε.. Κανενα ψεμα, αλλα αυτο ειναι το γαματο part Εσύ τι άνθρωπος είσαι;; Λες για τους άλλους! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ΑΠο ενα ταξιδακι στην Βουδαπεστη.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τί είναι αυτό το καφέ στρογγυλό στην προτελευταία φώτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μικρό φαίνεται για επιδόρπιο αυτό το προτελευταίο. (υποθέτω είναι επιδόρπιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τί είναι αυτό το καφέ στρογγυλό στην προτελευταία φώτο; New York Cake το ελεγε, στο ομοτιτλο καφε στο ξενοδοχειο Boscolo.. 9 ευρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 New York Cake το ελεγε, στο ομοτιτλο καφε στο ξενοδοχειο Boscolo.. 9 ευρω.. Ήταν νόστιμα αυτά τα πιάτα; Γιατί εμφανισιακά δεν θα έλεγα ότι μου αρέσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δεν του φαίνεται του σιγανοποταμιού αλλά έκατσε στο στομάχι σαν πέτρα... Έχω βάλει ενδοφλέβια καφέ αλλά το δεύτερο μισό της μέρας δεν προβλέπεται πολύ παραγωγικό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Όταν κάνετε μακαρόνια με κιμά ή παστίτσιο βάζετε δαφνόφυλλο στη σάλτσα του κιμά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δεν του φαίνεται του σιγανοποταμιού αλλά έκατσε στο στομάχι σαν πέτρα... Έχω βάλει ενδοφλέβια καφέ αλλά το δεύτερο μισό της μέρας δεν προβλέπεται πολύ παραγωγικό. Το αριστερό είναι ένα γλυκό που κάνουν με ένα είδος τυριού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τελος εχει απιστευτο προσωπικο... το προσωπικο μου φανηκε οτι νανε αλλα ζητησα και αλλα μου εδωσαν. Κάποια στιγμή πρέπει να πάω από κει για να αποφανθώ προσωπικώς για το προσωπικό.. Εσύ τι άνθρωπος είσαι;; Λες για τους άλλους! Ό,τι και να πεις είναι λίγο, ανεκδιήγητος πραγματικά.. μη κοιτάς που δε λέω πολλά υπό το φόβο του μπαν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το αριστερό είναι ένα γλυκό που κάνουν με ένα είδος τυριού; Θα το περιέγραφα σαν κάτι πολύ κοντά σε μηλόπιτα αλλά με πολλή ζάχαρη. Αν δεν ήταν antifitness εδώ μπορεί να έλεγα και υπερβολικά πολλή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις