TriLoBiTe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Απο εσενα δεν το περιμενα.. άντε εξαιρούνται και οι πάστες.. άντε και κάτι μικρά μερεντάκια που έτρωγα μικρός (δε νομίζω τώρα να υπάρχουν ) Τι ανθρωποι ειστε σεις? Σκληροί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πλακα κανετε?? Τι ανθρωποι ειστε σεις? ...'νταξει, το «αηδία» είναι υποκειμενικό. Αλλά το υπογραμμισμένο στο post μου: Μιλάμε γι' αυτή την καφέ αηδία, που από την πρώτη κουταλιά ενσωματώνεται σε δόντια, ουρανίσκο και γλώσσα και θέλει πιεστικό νερού για να ξεκολλήσει; Ούτε υπό απειλή όπλου... περιέχει έστω κι ένα ψέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 άντε εξαιρούνται και οι πάστες.. άντε και κάτι μικρά μερεντάκια που έτρωγα μικρός (δε νομίζω τώρα να υπάρχουν ) Καταργηθηκαν αυτα μετα το περας του ww2 χουαχουαχουαχουα Οntopic: Χθες τσακισα 3 κομματια μπακλαβα, γλυκο που γενικα δεν εχω σε πολυ εκτιμηση (φαση θερμιδες χωρις λογο imo), αλλα βρεθηκε στο δρομο μου ενω ημουν πεινασμενος και την πατησε.. περιέχει έστω κι ένα ψέμα; Κανενα ψεμα, αλλα αυτο ειναι το γαματο part 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Επικίνδυνα άτομα αυτά που δεν τρώνε μερεντα νουτελα σοκολάτα κλπ. Προσοχή παιδιά, μακριά από δαυτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 κάτι μικρά μερεντάκια που έτρωγα μικρός (δε νομίζω τώρα να υπάρχουν ) Αυτα που ειχαν ενα ανυπαρκτο μπλε κoυταλακι κ παλευες να φας μεγαλη δοση ;; Φερερο δεν τρως με την πραλιναρα μεσα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καταργηθηκαν αυτα μετα το περας του ww2 χουαχουαχουαχουα Την περίμενα αυτή την προπαγάνδα δούδιε, προ εικοσαετίας το πολύ λέω, δεν πήγα πίσω στα χρόνια τα δικά σου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κανενα ψεμα, αλλα αυτο ειναι το γαματο part Εγώ πάντως, χρειάστηκε να φάω μερέντα για να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσε εδώ ο αρχηγός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτα που ειχαν ενα ανυπαρκτο μπλε κoυταλακι κ παλευες να φας μεγαλη δοση ;; Φερερο δεν τρως με την πραλιναρα μεσα;; Ναι με το μικρό κουταλάκι <3 Δε μ' ενθουσιάζουν :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ναι με το μικρό κουταλάκι <3 Δε μ' ενθουσιάζουν :ρ Νομιζω αυτα ηταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ΟΧΙ!!! Τιν' τούτα μωρέ; Σκέτη μερέντα ήταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Nαι κ εγω σκετη μερεντα θυμομουν αλλα αυτο βρηκα,παντως τετοια συσκευασια/μεγεθος ηταν με το χαρακτηριστικο κουταλακι !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Tη συσκευασία την πέτυχες αλλά μη λες πως δεν τα βρήκες γιατί θα βρεθούν κάποιοι στορμ που θα το εκμεταλλευτούν και θα πουν είναι τόσο παλιά που δεν υπάρχουν καν σαν εικόνα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σε αυτό το thread μιλάμε μόνο για σαβούρωμα φαγητού ή και για καθιστική ζωή/απραξία/τεμπελιά για άσκηση? π.χ. έχω φίλους που προσέχουν σχετικά τη διατροφή τους αλλά δεν μπορούν/θέλουν να τρέξουν ούτε να προλαβούν το τελευταίο αστικό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Off topic, my new kitchen accessory 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πηρα γλυκακια πρωτη φορα απο τον Χατζη στο Συνταγμα ακριβουτσικα αλλα αξιζε . Τριγωνα και γαλακτομπουρεκο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις