ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σε λιγο θα βρεθει κ καποιος να πει ΄δεν μου αρεσει η μερεντα΄ μονο αυτο δεν εχω διαβασει ακομα : P 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σε λιγο θα βρεθει κ καποιος να πει ΄δεν μου αρεσει η μερεντα΄ μονο αυτο δεν εχω διαβασει ακομα : P It is time then Δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα... 6
g2econdo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 εχω να κανω μια δηλωση κι ας με λιθοβολισετε ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ Κατανοώ την διαστροφή σου, την ανάγκη σου να το εκφράσεις, όχι δεν κατανοώ. Αυτές είναι ατάκες τύπου: μου αρέσουν οι βρώμικες μασχάλες. Οκ να σου αρέσουν. Αλλά μην το λες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σε λιγο θα βρεθει κ καποιος να πει ΄δεν μου αρεσει η μερεντα΄ μονο αυτο δεν εχω διαβασει ακομα : P Δεν τρώω τίποτα περα από ταχίνι και φυστικοβουτυρο
*nenya* Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό παίζει να τό'χα γράψει κάποτε...ούτε η μερέντα ούτε η νουτέλα, μου είναι αδιάφορα. EDIT: έλα να μαζευόμαστε! 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ δεν τρως κρέπες βρε nenya, πού να τη φας τη νουτέλα να την ευχαριστηθείς; Κοιτάξτε, άλλο να τρως ταχίνι από επιλογή γιατί διατροφικά είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό τρόφιμο, άλλο να το προτιμάς γευστικά από πραλίνα φουντουκιού. Εκεί απορώ με τους γευστικούς κάλυκες των ανθρώπων και το πώς διαμορφώθηκε η γευστική παλέτα τους.
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σε λιγο θα βρεθει κ καποιος να πει ΄δεν μου αρεσει η μερεντα΄ μονο αυτο δεν εχω διαβασει ακομα : P Μιλάμε γι' αυτή την καφέ αηδία, που από την πρώτη κουταλιά ενσωματώνεται σε δόντια, ουρανίσκο και γλώσσα και θέλει πιεστικό νερού για να ξεκολλήσει; Ούτε υπό απειλή όπλου...
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ δεν τρως κρέπες βρε nenya, πού να τη φας τη νουτέλα να την ευχαριστηθείς; Κοιτάξτε, άλλο να τρως ταχίνι από επιλογή γιατί διατροφικά είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό τρόφιμο, άλλο να το προτιμάς γευστικά από πραλίνα φουντουκιού. Εκεί απορώ με τους γευστικούς κάλυκες των ανθρώπων και το πώς διαμορφώθηκε η γευστική παλέτα τους. Φάε πραλινα φουντουκιου χωρίς τρία κιλά ζάχαρη μέσα και έλα να τα πούμε. Τα έχω φτιάξει και τα τρία μόνος μου χωρίς ζάχαρη Μαϊ γευστικά μου άρεσαν φυστικοβούτυρο ταχίνι πραλινα φουντούκιου
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έχω φτιάξει και αλήθεια μου άρεσε σημαντικά περισσότερο από το ταχίνι. Για το φυστικοβούτυρο δεν σχολίασα γιατί είναι ωραίο πράγματι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πέρσι πήρα Ben n Jerry's Peanut Butter Cup και έκλαιγα για το χαμένο παγωτό... ...μακρυά κι αγαπημένοι. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Φάε πραλινα φουντουκιου χωρίς τρία κιλά ζάχαρη μέσα και έλα να τα πούμε. Τα έχω φτιάξει και τα τρία μόνος μου χωρίς ζάχαρη Μαϊ γευστικά μου άρεσαν φυστικοβούτυρο ταχίνι πραλινα φουντούκιου Ενταξει απο μονη της προφανως δεν ειναι τοσο νοστιμη η πραλινα αλλα κ στην μπριζολα αν δεν βαλουμε αλατι/πιπερι/λεμονι ανοστη θα ειναι.Στο φυστικοβουτυρο respect 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σε λιγο θα βρεθει κ καποιος να πει ΄δεν μου αρεσει η μερεντα΄ μονο αυτο δεν εχω διαβασει ακομα : P Mερέντα και νουτέλα μόνο σε κρουασάν και κρέπα! Oπουδήποτε αλλού τρώει ban (εξαιρούνται τα παγωτά που την έχουν ενσωματωμένη) 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Mερέντα και νουτέλα μόνο σε κρουασάν και κρέπα! Oπουδήποτε αλλού τρώει ban (εξαιρούνται τα παγωτά που την έχουν ενσωματωμένη) Απο εσενα δεν το περιμενα..
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 εχω να κανω μια δηλωση κι ας με λιθοβολισετε ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ It is time then Δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα... Αυτό παίζει να τό'χα γράψει κάποτε...ούτε η μερέντα ούτε η νουτέλα, μου είναι αδιάφορα. EDIT: έλα να μαζευόμαστε! Μιλάμε γι' αυτή την καφέ αηδία, που από την πρώτη κουταλιά ενσωματώνεται σε δόντια, ουρανίσκο και γλώσσα και θέλει πιεστικό νερού για να ξεκολλήσει; Ούτε υπό απειλή όπλου... Mερέντα και νουτέλα μόνο σε κρουασάν και κρέπα! Oπουδήποτε αλλού τρώει ban (εξαιρούνται τα παγωτά που την έχουν ενσωματωμένη) Πλακα κανετε?? Τι ανθρωποι ειστε σεις? 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις