Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε λιγο θα βρεθει κ καποιος να πει  ΄δεν μου αρεσει η μερεντα΄  μονο αυτο δεν εχω διαβασει ακομα : P

It is time then :P

Δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα...

• Like 6
Δημοσ.

εχω να κανω μια δηλωση κι ας με λιθοβολισετε

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ

Κατανοώ την διαστροφή σου, την ανάγκη σου να το εκφράσεις, όχι δεν κατανοώ. Αυτές είναι ατάκες τύπου: μου αρέσουν οι βρώμικες μασχάλες. Οκ να σου αρέσουν. Αλλά μην το λες.
  • Moderators
Δημοσ.

Σε λιγο θα βρεθει κ καποιος να πει ΄δεν μου αρεσει η μερεντα΄ μονο αυτο δεν εχω διαβασει ακομα : P

Δεν τρώω τίποτα περα από ταχίνι και φυστικοβουτυρο

Δημοσ.

Αυτό παίζει να τό'χα γράψει κάποτε...ούτε η μερέντα ούτε η νουτέλα, μου είναι αδιάφορα.

EDIT: έλα να μαζευόμαστε!

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ δεν τρως κρέπες βρε nenya, πού να τη φας τη νουτέλα να την ευχαριστηθείς;  :P 

Κοιτάξτε, άλλο να τρως ταχίνι από επιλογή γιατί διατροφικά είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό τρόφιμο, άλλο να το προτιμάς γευστικά από πραλίνα φουντουκιού. Εκεί απορώ με τους γευστικούς κάλυκες των ανθρώπων και το πώς διαμορφώθηκε η γευστική παλέτα τους.  ^_^

Δημοσ.

Σε λιγο θα βρεθει κ καποιος να πει  ΄δεν μου αρεσει η μερεντα΄  μονο αυτο δεν εχω διαβασει ακομα : P

Μιλάμε γι' αυτή την καφέ αηδία, που από την πρώτη κουταλιά ενσωματώνεται σε δόντια, ουρανίσκο και γλώσσα και θέλει πιεστικό νερού για να ξεκολλήσει; Ούτε υπό απειλή όπλου...

• Moderators
Δημοσ.

Εδώ δεν τρως κρέπες βρε nenya, πού να τη φας τη νουτέλα να την ευχαριστηθείς; :P

Κοιτάξτε, άλλο να τρως ταχίνι από επιλογή γιατί διατροφικά είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό τρόφιμο, άλλο να το προτιμάς γευστικά από πραλίνα φουντουκιού. Εκεί απορώ με τους γευστικούς κάλυκες των ανθρώπων και το πώς διαμορφώθηκε η γευστική παλέτα τους. ^_^

Φάε πραλινα φουντουκιου χωρίς τρία κιλά ζάχαρη μέσα και έλα να τα πούμε. Τα έχω φτιάξει και τα τρία μόνος μου χωρίς ζάχαρη Μαϊ γευστικά μου άρεσαν φυστικοβούτυρο ταχίνι πραλινα φουντούκιου

Δημοσ.

Έχω φτιάξει και αλήθεια μου άρεσε σημαντικά περισσότερο από το ταχίνι.  :mellow: Για το φυστικοβούτυρο δεν σχολίασα γιατί είναι ωραίο πράγματι. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Πέρσι πήρα Ben n Jerry's Peanut Butter Cup και έκλαιγα για το χαμένο παγωτό...

...μακρυά κι αγαπημένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Φάε πραλινα φουντουκιου χωρίς τρία κιλά ζάχαρη μέσα και έλα να τα πούμε. Τα έχω φτιάξει και τα τρία μόνος μου χωρίς ζάχαρη Μαϊ γευστικά μου άρεσαν φυστικοβούτυρο ταχίνι πραλινα φουντούκιου

Ενταξει απο μονη της προφανως δεν ειναι τοσο νοστιμη η πραλινα αλλα κ στην μπριζολα αν δεν βαλουμε αλατι/πιπερι/λεμονι ανοστη θα ειναι.Στο φυστικοβουτυρο respect 

• Like 1
Δημοσ.

Mερέντα και νουτέλα μόνο σε κρουασάν και κρέπα! Oπουδήποτε αλλού τρώει ban :P (εξαιρούνται τα παγωτά που την έχουν ενσωματωμένη)

• Like 1
Δημοσ.

Mερέντα και νουτέλα μόνο σε κρουασάν και κρέπα! Oπουδήποτε αλλού τρώει ban :P (εξαιρούνται τα παγωτά που την έχουν ενσωματωμένη)

Απο εσενα δεν το περιμενα..

• Moderators
Δημοσ.

εχω να κανω μια δηλωση κι ας με λιθοβολισετε

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ

It is time then :P

Δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα...

Αυτό παίζει να τό'χα γράψει κάποτε...ούτε η μερέντα ούτε η νουτέλα, μου είναι αδιάφορα.

EDIT: έλα να μαζευόμαστε!

Μιλάμε γι' αυτή την καφέ αηδία, που από την πρώτη κουταλιά ενσωματώνεται σε δόντια, ουρανίσκο και γλώσσα και θέλει πιεστικό νερού για να ξεκολλήσει; Ούτε υπό απειλή όπλου...

Πλακα κανετε?? 

Τι ανθρωποι ειστε σεις?

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...