Anorymous Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Aρχίσανε τα όργανα.. Με τις σοκολατίνες δεν έχω πρόβλημα Είπες τη μαγική λέξη.. Σου! Τα σου σπέρνουν γι' αυτό είπα σχεδόν αδιάφορο :ρ αλλά αυτή η μους από πάνω ποτέ δε με συγκίνησε αναλογα ρε που θα το φας υπαρχουν ζαχαροπλαστεια που κανουν γαματο προφιτερολ, η ΝΤΑΛΙΑ πχ εχει με σος σοκολατας απο πανω και απο κατω μισο σαντυγι μισο κρεμα κακαο τιγκα στα σουδακια τα οποια ειναι γεμισμενα με κρεμα πατισερι τα εσπαγε λεμε. Βεβαια ειναι λιγο ακριβουτσικο πριν 1.5 χρονο που ειχα φαει τελευταια φορα ειχε 18 ευρω το μεγαλο μπολ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 αναλογα ρε που θα το φας υπαρχουν ζαχαροπλαστεια που κανουν γαματο προφιτερολ, η ΝΤΑΛΙΑ πχ εχει με σος σοκολατας απο πανω και απο κατω μισο σαντυγι μισο κρεμα κακακο τιγκα στα σουδακια τα οποια ειναι εμισμενα με κρεμα πατισερι τα εσπεγα λεμε. Βεβαια ειναι λιγο ακριβουτσικο πριν 1.5 χρονο που ειχα φαει τελευταια φορα ειχε 18 ευρω το μεγαλο μπολ. Και πόσα μπολ πήρες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Και πόσα μπολ πήρες;; χαχα λογο οικονομικων μονο ενα, υποτιθεται οτι ειναι για 4 με 6 ατομα αλλα εγω το κατεβαζω μονος μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτά είναι σπιτικά με κρέμα πατισιέρ και καραμέλα. Τοξολόβερ ζημιά... μας έκανες ζημιά! Δεν έπρεπε να τα ποστάρεις έτσι φόρα παρτίδα αυτά (είδες, εγώ χρησιμοποίησα σπόιλερ) και είναι και σπιτικά!.. #dead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Γύρισε μια συνάδελφος από ταξιδάκι στο Λονδίνο και μας έφερε διάφορα σοκολατάκια αλλά και.....shortbread cookies <3 <3 <3 Τα οποία βουτηγμένα στον καφέ είναι κόλαση. Δεν ξέρω πόσες θερμίδες έχουν αλλά είναι yummyyyyy! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g2econdo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Aκομα να ξεσουρωσεις να δουμε επιτελους το μετα Από 3 το μεσημέρι μέχρι 3 το βράδυ πίναμε. Από αύριο θα με λες στεγνό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ξερω ξερω ειναι φωτογραφιες απο το facebook αλλα ηταν πολυ καλες για να μην τις βαλω εδω Κι αυτες εδω ειναι οι αληθινες βελγικες βαφλες οι οποιες ειναι τελειες σκετες απλα και μονο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Βάφλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες! ΚΟΛΑΣΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Χθεσινοβραδινη αμαρτία. Πανσετουλες σε παχος φετας μπεϊκον και λουκανικακια τζουμαγιάς. Προσοχη: ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ. Θα σας τρεχουν σαλια. IMG_20160129_190142~01.jpg IMG_20160129_190102~01.jpg Παει ενας μηνας, αλλα εχω καιρο να μπω, και θελω να ρωτησω: Λαδοκολλα ειστε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 εχω να κανω μια δηλωση κι ας με λιθοβολισετε ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πρεπει να προσεχω με ποιους βγαινω για μπυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εύα μου, καλή μου κοπέλα, σε συμπαθούσα. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 γιατι ειναι η αληθεια. δεν μπορω αλλο να κριβομαι. δεν ειμαι high tier μελος του thread κι αυτη ειναι η εξηγηση. συγνωμη που σας προδιδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως ν'αλλάξεις βέβαια γνώμη αν πάρεις τις πανσέτες και τις τυλίξεις με μπέικον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παει ενας μηνας, αλλα εχω καιρο να μπω, και θελω να ρωτησω: Λαδοκολλα ειστε? Ναι. Λαδοκολλα Κορδελιο. Το ανακαλυψαμε τελειως στην τυχη. Θαμώνας; Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2016 από mary 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις