Papakitou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 οχι προφανως γιατι δεν ζω στην ελλαδα. ε ενταξει δεν θα μπορουσα να το ξέρω..
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 ε καλα. τελευταια φορα που εφαγα παντως κρεπα στην αθηνα εκλαψα τα λεφτα μου.
Toxo <3 lover Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κρέπα με σοκολάτα και creme de marrons... Δεν μου αρέσει η κρέπα όταν είναι χοντρή πάντως, μου φαίνεται ότι δεν έχει καθόλου φινέτσα στην υφή μια κρέπα που θυμίζει pancake. 1
dimitris21gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αρκετά καλό μιλφέιγ μιας και το έφερε η κουβέντα είχα φάει και στο εστιατόριο του Σκλαβενίτη στην Καλλιθέα. Τεράστια μερίδα και πολύ καλή τιμή.
g2econdo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αφήστε τις θεωρίες και τα λόγια. Οι γουρουνιες θέλουν έργα. Πενιρλι, κρουασάν σοκολάτας και σε λίγο βγαίνει ένας xxl καππουτσινο. 4
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Στραπατσαδα φουρνου , 6 αυγα, κρεμα γαλακτος, ντοματα φρεσκια τριμενη, κρεμυδι, τσενταρ, γραβιερα και πολυ μπεικον 7
warlock9_0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εφαγα στο Μπαρ μπε κιου μετα απο πολλες φορες που ειχα παει και δεν εβρισκα να κατσω Καλο ηταν αλλα νομιζω οχι τοσο οσο το hype του Χρονος για φωτο δεν υπηρξε
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εφαγα στο Μπαρ μπε κιου μετα απο πολλες φορες που ειχα παει και δεν εβρισκα να κατσω Καλο ηταν αλλα νομιζω οχι τοσο οσο το hype του Χρονος για φωτο δεν υπηρξε θελω να φαω δεν εχω φαει αλλα εχω ακουσει τοσα λογια που θελω να φαω για την εμπειρια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Θα ανοίξουν και στη Νέα Σμύρνη από ότι πήρε το μάτι μου... 1
*nenya* Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εφαγα στο Μπαρ μπε κιου μετα απο πολλες φορες που ειχα παει και δεν εβρισκα να κατσω Καλο ηταν αλλα νομιζω οχι τοσο οσο το hype του Χρονος για φωτο δεν υπηρξε Αν δεν βρίσκεις να κάτσεις στο γνωστό, τότε δοκίμασε στο άλλο κατάστημα, το μικρό, που είναι στον λόφο της Καστέλλας [Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου 118]. Το έχουν βασικά για delivery ΑΛΛΑ έχει 1 μεγάλο τραπέζι έξω και 1 μεγάλο τραπέζι μέσα για να κάτσεις με την παρέα σου. Τουλάχιστον γλιτώνεις την μία ώρα όρθιος να περιμένεις τραπέζι στο άλλο. 1
warlock9_0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 δεν το ήξερα αυτό το μικρό, μάλιστα εν τω μεταξύ σε αυτό που πήγα πρέπει να έχει πάρει και το δίπλα, που έχει και όροφο και άλλα τόσα τραπέζια, δε θυμάμαι να υπήρχε παλιά 1
*nenya* Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οπ! Το μεγάλωσαν επιτέλους;; Ανάσταση! Πρέπει σύντομα να πάω για επιδρομή.
veteranos123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οπ! Το μεγάλωσαν επιτέλους;; Ανάσταση! Πρέπει σύντομα να πάω για επιδρομή.Ναι έχουν αγοράσει και τον δίπλα χώρο
g2econdo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οι καιροί είναι δύσκολοι για τη χώρα. Το χρέος αυξάνεται κτλπ. Δεν είναι ώρα για λόγια σύντροφοι αλλά για έργα. Κρουασάν με Μερέντα και μπανάνες. Ψωμάκι με προσούτο και παρμεζάνα. Καλημερα 4
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Στραπατσαδα φουρνου , 6 αυγα, κρεμα γαλακτος, ντοματα φρεσκια τριμενη, κρεμυδι, τσενταρ, γραβιερα και πολυ μπεικον Δυναμίτης φαίνεται! Στις 3 το βράδυ το έφαγες;! Οι καιροί είναι δύσκολοι για τη χώρα. Το χρέος αυξάνεται κτλπ. Δεν είναι ώρα για λόγια σύντροφοι αλλά για έργα. Κρουασάν με Μερέντα και μπανάνες. Ψωμάκι με προσούτο και παρμεζάνα. Καλημερα Για μεσημέρι τι ώρα έχεις σκοπό να φας;; (Έτσι λέω, τα ίδια κάνω κι εγώ! ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις