zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κρέπες και μιλφέιγ μου αρέσουν πολύ! Για τιραμισού οκ, δεν τρελαίνομαι. Η Mars ανακαλεί από την αγορά μαζικά, προϊόντα της Για ένα κομματάκι πλαστικό;! Σιγά μωρέ τι θα πάθουμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Eνταξει η κρεπα δεν διαφερει κ τοσο,πανω κατω ιδιες ειναι αλλα μιλφειγ κ εκμεκ δεν τρωμε οπου να ναι Και τυραμισου φυσικα μιας κ πολλοι βαζουν αυγα αλλοι οχι αλλοι βαζουν σαβαγιαρ αλλοι παντεσπανι .... Οι σπιτικές είναι κρέπες. Δεν έχω πετύχει κρεπερί που να κάνει κρέπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλά καλά, θα δώσω και 2η ευκαιρία μπας και αλλάξει κάτι. Αλλά κρέπες δεν ξανατρώω, τις σιχαίνομαι, είτε γλυκές είτε αλμυρές [και έχω δοκιμάσει και σπιτικές αλλά και σε διάφορα μαγαζιά, κάτι θα με χαλάει πάντα]. Λοιπον, μιλφειγ πεθαινω, αρκει να ειναι καλο. Συγκεκριμενα απο τη Δεσποινα τα σπαει οπως και του Κωνσταντινιδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αν είναι και milf η Δέσποινα, ακόμα καλύτερα ε? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον, μιλφειγ πεθαινω O mod μίλησε, μένει να πατήσει το πλήκτρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αν είναι και milf η Δέσποινα, ακόμα καλύτερα ε? Ξερεις τωρα πως πανε αυτα O mod μίλησε, μένει να πατήσει το πλήκτρο... Ποιο πληκτρο να πατησω απ'ολα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ξερεις τωρα πως πανε αυτα Ποιο πληκτρο να πατησω απ'ολα? B 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ποιο πληκτρο να πατησω απ'ολα? Έλα τώρα, μην κάνεις πως δεν το μπάνισες στην προηγούμενη σελίδα, σε είδα που γυάλισε το μάτι σου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον, μιλφειγ πεθαινω, αρκει να ειναι καλο. Συγκεκριμενα απο τη Δεσποινα τα σπαει οπως και του Κωνσταντινιδη. η μαγκια ειναι στην σφολιατα πρεπει να ειναι φρεσκοψημενη και να φαγωθει αμεσως. εγω μεχρι μια ηλικια ετρωγα μονο το μιλφειγ γιοτης δεν ειχα δοκιμασει απο ζαχαροπλαστειο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 η μαγκια ειναι στην σφολιατα πρεπει να ειναι φρεσκοψημενη και να φαγωθει αμεσως. εγώ το τρώω το μιλφέιγ και την επομένη, δεν έχω τέτοια προβλήματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 εγώ το τρώω το μιλφέιγ και την επομένη, δεν έχω τέτοια προβλήματα και εγω του πεταω τα ματια εξω χαχαχα αλλα οσο μενει η σφολιατα στην υγρασια νοτιζει και δεν ειναι τοσο τραγανη οποτε αν θες να φας το τελειο μιλφειγ το τσακιζεις την ιδια ωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μιλφέιγ μπανάνας,τα λόγια είναι περιττά... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 παντως η ζυμη της κρεπας οπως την φτιαχνουν τα περισσοτερα μαγαζια στην ελλαδα δεν μου αρεσει. ειναι λεπτη σαν τσιγαροχαρτο και αγλυκη και τα υλικα μεσα ειναι μετριας εως κακης ποιοτητας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 παντως η ζυμη της κρεπας οπως την φτιαχνουν τα περισσοτερα μαγαζια στην ελλαδα δεν μου αρεσει. ειναι λεπτη σαν τσιγαροχαρτο και αγλυκη και τα υλικα μεσα ειναι μετριας εως κακης ποιοτητας. Στα Ιμαλαΐα στον Πειραιά έχεις φάει κρέπα..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 οχι προφανως γιατι δεν ζω στην ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις