Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eνταξει η κρεπα δεν διαφερει κ τοσο,πανω κατω ιδιες ειναι αλλα μιλφειγ κ εκμεκ δεν τρωμε οπου να ναι

Και τυραμισου φυσικα μιας κ πολλοι βαζουν αυγα αλλοι οχι αλλοι βαζουν σαβαγιαρ αλλοι παντεσπανι ....

Οι σπιτικές είναι κρέπες. Δεν έχω πετύχει κρεπερί που να κάνει κρέπες.

  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλά καλά, θα δώσω και 2η ευκαιρία μπας και αλλάξει κάτι.

 

Αλλά κρέπες δεν ξανατρώω, τις σιχαίνομαι, είτε γλυκές είτε αλμυρές [και έχω δοκιμάσει και σπιτικές αλλά και σε διάφορα μαγαζιά, κάτι θα με χαλάει πάντα].

Λοιπον, μιλφειγ πεθαινω, αρκει να ειναι καλο. Συγκεκριμενα απο τη Δεσποινα τα σπαει οπως και του Κωνσταντινιδη. 

  • Moderators
Δημοσ.

Αν είναι και milf η Δέσποινα, ακόμα καλύτερα ε? :P

Ξερεις τωρα πως πανε αυτα :P

 

O mod μίλησε, μένει να πατήσει το πλήκτρο...  :lol:

 Ποιο πληκτρο να πατησω απ'ολα? :lol:

  • Like 1
Δημοσ.

 

 Ποιο πληκτρο να πατησω απ'ολα? :lol:

 

Έλα τώρα, μην κάνεις πως δεν το μπάνισες στην προηγούμενη σελίδα, σε είδα που γυάλισε το μάτι σου..  B)

  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, μιλφειγ πεθαινω, αρκει να ειναι καλο. Συγκεκριμενα απο τη Δεσποινα τα σπαει οπως και του Κωνσταντινιδη. 

 

η μαγκια ειναι στην σφολιατα πρεπει να ειναι φρεσκοψημενη και να φαγωθει αμεσως.

εγω μεχρι μια ηλικια ετρωγα μονο το μιλφειγ γιοτης δεν ειχα δοκιμασει απο ζαχαροπλαστειο.

  • Like 2
Δημοσ.

η μαγκια ειναι στην σφολιατα πρεπει να ειναι φρεσκοψημενη και να φαγωθει αμεσως.

 

εγώ το τρώω το μιλφέιγ και την επομένη, δεν έχω τέτοια προβλήματα  :lol:

  • Like 2
Δημοσ.

εγώ το τρώω το μιλφέιγ και την επομένη, δεν έχω τέτοια προβλήματα  :lol:

 

και εγω του πεταω τα ματια εξω χαχαχα αλλα οσο μενει η σφολιατα στην υγρασια νοτιζει και δεν ειναι τοσο τραγανη οποτε αν θες να φας το τελειο μιλφειγ το τσακιζεις την ιδια ωρα.

  • Like 1
Δημοσ.

παντως η ζυμη της κρεπας οπως την φτιαχνουν τα περισσοτερα μαγαζια στην ελλαδα δεν μου αρεσει. ειναι λεπτη σαν τσιγαροχαρτο και αγλυκη και τα υλικα μεσα ειναι μετριας εως κακης ποιοτητας.

  • Like 4
Δημοσ.

παντως η ζυμη της κρεπας οπως την φτιαχνουν τα περισσοτερα μαγαζια στην ελλαδα δεν μου αρεσει. ειναι λεπτη σαν τσιγαροχαρτο και αγλυκη και τα υλικα μεσα ειναι μετριας εως κακης ποιοτητας.

Στα Ιμαλαΐα στον Πειραιά έχεις φάει κρέπα..;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...