zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβώς το αντίθετο εγώ Θα προτιμούσα ένα άδειο τρίγωνο Πανοράματος τίγκα στο σιρόπι παρά μια σοκολατίνα εύκολα Εννοείται! Σκέτα φύλλα ή ζύμη με σιρόπι (πχ κουρκουμπίνια ή τουλουμπάκια) είναι καλύτερα από μια σοκολατίνα! 2
Pa0ki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Άδειο τρίγωνο;;; <br> Μα η κρέμα είναι φ ο β ε ρ η ! Πάρε το σιρόπι και κρατάω εγώ την κρέμα. Σλουρρρρπ Εννοείται ότι είναι φοβερή και δε νοείται τρίγωνο χωρίς κρέμαΑπλά ήθελα να υπερτονίσω τη δύναμη που ασκεί το σιρόπι πάνω μου σε σχέση με τη σοκολάτα Ακόμη και ένα φτωχό σιροπιαστό το προτιμώ από κάτι τίγκα στη σοκολάτα 2
*nenya* Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μια καλή σοκολατίνα βάζει κάτω τα σιροπιαστά σας! Σημ.: μην παρεξηγηθώ, τα τρώω όλα τα γλυκά! Εκτός από μιλφέιγ, τιραμισού και κρέπες. 3
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μια καλή σοκολατίνα βάζει κάτω τα σιροπιαστά σας! Σημ.: μην παρεξηγηθώ, τα τρώω όλα τα γλυκά! Εκτός από μιλφέιγ, τιραμισού και κρέπες. 7
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ω Θεοί, τρία από τα πιο γαμιστερά γλυκά 6
*nenya* Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 γούστα είναι αυτά. Τα τρία που ανέφερα δεν έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν την γλωσσίτσα και τον ουρανίσκο μου.
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 γούστα είναι αυτά. Τα τρία που ανέφερα δεν έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν την γλωσσίτσα και τον ουρανίσκο μου. μαλλον εχεις φαει gtpk version τους δεν εξηγειται αλλιως 6
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 μαλλον εχεις φαει gtpk version τους δεν εξηγειται αλλιως Σιγουρα αυτο φταιει,ειδικα μιλφειγ με μιλφειγ εχει τεραστια διαφορα 2
*nenya* Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλά καλά, θα δώσω και 2η ευκαιρία μπας και αλλάξει κάτι. Αλλά κρέπες δεν ξανατρώω, τις σιχαίνομαι, είτε γλυκές είτε αλμυρές [και έχω δοκιμάσει και σπιτικές αλλά και σε διάφορα μαγαζιά, κάτι θα με χαλάει πάντα].
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Eνταξει η κρεπα δεν διαφερει κ τοσο,πανω κατω ιδιες ειναι αλλα μιλφειγ κ εκμεκ δεν τρωμε οπου να ναι Και τυραμισου φυσικα μιας κ πολλοι βαζουν αυγα αλλοι οχι αλλοι βαζουν σαβαγιαρ αλλοι παντεσπανι ....
Vapir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Η Mars ανακαλεί από την αγορά μαζικά, προϊόντα της 1
Anorymous Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλά καλά, θα δώσω και 2η ευκαιρία μπας και αλλάξει κάτι. Αλλά κρέπες δεν ξανατρώω, τις σιχαίνομαι, είτε γλυκές είτε αλμυρές [και έχω δοκιμάσει και σπιτικές αλλά και σε διάφορα μαγαζιά, κάτι θα με χαλάει πάντα]. τα ακουσαμε και αυτο δεν σου αρεσουν οι κρεπες οκ σηκωνω τα χερια ψηλα. pancakes τουλαχιστον τρως ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις