Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

( εχει και στην αθηνα ενα μαγαζι που φτιαχνει)

Στην Κολοκοτρωνη και ειναι αρκετα καλο, Κafti Patata λεγεται, εχω φαει κανα δυο φορες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Στην Κολοκοτρωνη και ειναι αρκετα καλο, Κafti Patata λεγεται, εχω φαει κανα δυο φορες.

Ναι αυτο, εσκασε διαφημιση οταν περιμενα να ετοιμαστει αυτο στην Τουρκια. Καποιοι Ελληνες παιρνουσαν απο πισω μας και ακουσαν που μιλουσαμε και μας ειπε η τυπισσα οτι ενας φιλος της εχει ανοιξει στην Αθηνα και εννοειται οτι ειναι καλυτερο απο αυτο που θα τρωγαμε εκει

• Like 1

τι διαφορα εχει το φαγητο απ'εξω με το κανονικο? Εννοω γιατι το ενα σε επηρεαζει ενο το αλλο οχι. απο περιεργεια ρωταω δεν το λεω ειρωνικα. 

απο προσφατα ταξιδι στην Κωνσταντινουπολη (δεν με ενθουσιασε )

Τα σιροπιαστά τι λέγανε;;

• Moderators

Τα σιροπιαστά τι λέγανε;;

Τιποτα :P Μια μικρη μπουκια απο ενα μπακλαβαδακι και αλλη μια απο το αλλο που φιανεται στη φωτο τιποτα δεν με ενθουσιασε αλλα ειναι γουστα αυτα και εγω δεν ειμαι του γλυκου

• Like 1

Και γω δε πολυγουσταρω σιροπιαστα. Αν δεν έχει σοκολάτα το γλυκό σπάνια να μου αρέσει.

Btw, έκανα σαρμαδακια για πρώτη φορά! Ξέρω δε πιάνεται για anti fitness αλλά μου βγήκαν πολύ καλά!

• Like 1

Anorymous, αφού τα κατάφερα εγώ μπορείς κι εσύ! Φαντάσου ότι σιχαίνομαι την μαγειρική και είμαι άσχετη. Αναγκαστικά έμαθα να μαγειρεύω κουτσά στραβά 2-3 φαγητά που μ'αρέσουν. Το κλειδί είναι να κάνεις την διαδικασία πιο ευχάριστη. Βάζεις δυνατά την μουσική που γουστάρεις και αμέσως φτιάχνει η διάθεση την ώρα του μαγειρέματος.

Και μετά αν δεν μπορείς να φας μόνος κάνε κανα Skype call με την παρέα σου ή δες σειρές. Πάρε καναν φίλο όμως πρώτα τηλέφωνο μήπως μπορεί να έρθει να φάτε μαζί ή να πας εσύ σπίτι του.

Τέλος το off topic!

Πάω να φάω :Ρ καλό βραδυυυ

Αντι να μαγειρευει, θα μπορουσε ο φιλος μας να παραγγελνει & να τρωει μαγειρευτα φαγητα απο πολλα μικρα μαγειρεια και ρεστωραν, αντι για τα τηγανολαδα των σουβλατζιδικων και μπεργκεραδικων.

Παστιτσιο, μουσακας, κοτοπ. με πατατες φουρνου, γεμιστες πιπεριες κλπ. Οι επιλογες ειναι πολλες.

Με 5-6 ευρω αγοραζεις ανετα μια μεριδα απο αυτα.

• Like 1

Και γω δε πολυγουσταρω σιροπιαστα. Αν δεν έχει σοκολάτα το γλυκό σπάνια να μου αρέσει.

Ακριβώς το αντίθετο εγώ

Θα προτιμούσα ένα άδειο τρίγωνο Πανοράματος τίγκα στο σιρόπι παρά μια σοκολατίνα εύκολα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...