Glikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίο το αίσθημα όταν φτιάχνεις καλό φαγητό και σου πετυχαίνει και το απολαμβάνεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 δεν ηξερα τι να φαω οποτε για να βγω απο το διλημμα πηρα λιγο απο ολα Οι πατάτες της πίτας του παππού ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση μου.. Μέχρι να έρθουν είχαν πανιάσει απίστευτα και το τυρί είχε γίνει σα λάστιχο απο πάνω. Ποτέ ξανά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 εχθές ζήλεψα με τις photo και έστειλα τη γυναικά να μου πάρει και εμένα donats ειχα να φαω κανα χρόνο , δε ξέρω αλλα νομίζω έχουν ριξει πολύ τι ποιότητα καμία σχέση με αυτό που θυμόμουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 τελείωσα ενα πακέτο pringles onion , μισό λίτρο pespi twist και μια ιον αμυγδαλου λευκή ... και θέλω κι άλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 οταν δεν βαριεμαι μαγιρευω πριν 4 μερες ειχα ρυζι με μπιφτεκια και χθες εφαγα μαρονια με κιμα σε μια θεια μου. Μετάφραση: «Όταν δε βαριέμαι, μού μαγειρεύει η θεία μου.» 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μετάφραση: «Όταν δε βαριέμαι, μού μαγειρεύει η θεία μου.» καλα θα ηταν αλλα η θεια που εφαγα προχθες μενει σαλαμινα και εγω αθηνα . το να μαγειρευω για να τρωω μονος μου το βρισκω ανουσιο ασε που εχω να πλύνω και τα πιατα, αν τραβηξει κατι η ορεξη μου τοτε μαγειρευω. εχθές ζήλεψα με τις photo και έστειλα τη γυναικά να μου πάρει και εμένα donats ειχα να φαω κανα χρόνο , δε ξέρω αλλα νομίζω έχουν ριξει πολύ τι ποιότητα καμία σχέση με αυτό που θυμόμουν δεν ξερω εγω δεν εχω δει διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 καλα θα ηταν αλλα η θεια που εφαγα προχθες μενει σαλαμινα και εγω αθηνα . το να μαγειρευω για να τρωω μονος μου το βρισκω ανουσιο ασε που εχω να πλύνω και τα πιατα, αν τραβηξει κατι η ορεξη μου τοτε μαγειρευω. δεν ξερω εγω δεν εχω δει διαφορα ενω το να χαλας καθε μερα λεφτα για φαηγτο ειναι λογικο ! Μαγειρεψε μια φορα μεγαλη ποσοτητα ή κατσε μια μερα και μαγειρεψε για αρκετες μερες τα βαζεις καταψηξη και ετοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλή φάση το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ενω το να χαλας καθε μερα λεφτα για φαηγτο ειναι λογικο ! Μαγειρεψε μια φορα μεγαλη ποσοτητα ή κατσε μια μερα και μαγειρεψε για αρκετες μερες τα βαζεις καταψηξη και ετοιμος Είναι ψυχολογικό ρε το φαγητό το έχω σύνδεση με οικογενειακες στιγμές οπότε δεν μου αρέσει να μαγειρεύω και να τρώω μόνος σαν μαγκουφης οπότε προτιμώ να παραγγέλνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Είναι ψυχολογικό ρε το φαγητό το έχω σύνδεση με οικογενειακες στιγμές οπότε δεν μου αρέσει να μαγειρεύω και να τρώω μόνος σαν μαγκουφης οπότε προτιμώ να παραγγέλνω. τι διαφορα εχει το φαγητο απ'εξω με το κανονικο? Εννοω γιατι το ενα σε επηρεαζει ενο το αλλο οχι. απο περιεργεια ρωταω δεν το λεω ειρωνικα. απο προσφατα ταξιδι στην Κωνσταντινουπολη (δεν με ενθουσιασε ) 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ποποπο τα μπακλαβαδωτα φαίνονται κόλαση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 τι διαφορα εχει το φαγητο απ'εξω με το κανονικο? Εννοω γιατι το ενα σε επηρεαζει ενο το αλλο οχι. απο περιεργεια ρωταω δεν το λεω ειρωνικα. απο προσφατα ταξιδι στην Κωνσταντινουπολη (δεν με ενθουσιασε ) το σπιτικο φαγητο εχει αγαπη μαγειρευεις γιατι εχεις ωραια συναισθηματα , θημασε την μητερα σου που σου μαγειρευε, φιλους και συγγενης που καθεστε στο τραπεζι και μιλατε και πολλα αλλα ενω το απεξω το παιρνεις απλα για να τραφεις. να φανταστεις ακομα και σαν φοιτητης οταν πηγαινα στην λεσχη να φαω μονο μου ενιωθα πολυ ασχημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το kumpir (η γεμιστη πατατα) ηταν πολυ ωραια ( εχει και στην αθηνα ενα μαγαζι που φτιαχνει) Και τα φαλαφελ (τελευταια φωτογραφια) ηταν πολυ καλα και μονο 1.5€. Τα αλλα δεν με αγγιξαν πολυ Ανορυμε αυτο να το κοιταξεις γιατι δεν ειναι καλο και το λεω εντελως φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 συγνώμη μη το παρεξηγήσεις δε σου κάνω υποδείξει η οτιδήποτε σε αυτό που θα πω απλα την γνωμη μου απο την δικη μου οπτικη.. πρέπει να αρχίζεις να μαγειρεύεις οχι για να τρως υγειηνα η να κανεις οικονομία άλλα για να τρως σωστά όσο και αν το έχεις συνδυάσει με συνεσθηματικους δεσμούς πρέπει να το ξεπεράσεις. εγω μαγειρεύω αλλα ξέρεις τι φτιάχνω κυρίως? junk street food. burger .. και είναι κλάσεις ανώτερα απο τα έτοιμα γευστικά ,καμιά φορά ισως ανεβάσω φωτο αν εχω όρεξη. ο κιμάς είναι απο κρεοπώλη γειτονιάς θρεπτικά είναι σίγουρα καλύτερος. το bacon είναι έτοιμο φυσικά αλλα καταλαβαινεις οτι τρως BACON το τυρί ειναι ΤΥΡΙ full λιπαρά και αν κοπανίσω και αυγο ματι πάνω απο το μπιφτέκι ειναι βιολογικό. πίστεψε με η γεύση ειναι κλασης ανωτερη απο τα έτοιμα που καταστρεφομαστε. χρηματικά? ειναι το ίδιο αλλα ξερω τι τρώω (περιπου) και επειδη δε φουσκώνω δε χαλάει το στομάχι τρώω διπλάσιες ποσότητες από το να παραγγελνα εχω παρει ψησταριά υγραερίου για τη βεραντα. σωτήρια. πεταω πανω καλαμακια και επειδη τα περνω απο κρεοπολη τα χω μονιμα καταψυξη χοιρινα μοσχαρισια κοτοπουλου. φυσικα συνοδεύονται απο πίτες ξέρεις ποση ωρα παιρνει? 30 λεπτα.. οσο το να στα φερουν στη πόρτα.. δε θα μιλησω για μοσχαρισια που θελει max 10 λεπτα ψησιμο. τα κρεοπολια πλέον εχουν και έτοιμα ζυμωμένα μπιφτέκια. απλα τα πετας στο φούρνο ουτε λαδια ουτε τπτ και ειναι απειρος πιο γευστικά σιγουρα δε σου λεω να κανεις πατάτες τηγανίτες γιατι ειναι μπελάς και μυρωδια στο σπιτι αν και ειμαι σιγουρος οτι αν φτιαξεις δε θα παρεις εύκολα ετοιματζιδικες το σπιτικο φαγητο εχει αγαπη ναι συμφωνώ μαζι σου οταν φτιαχνεις μαμαδιστικα φαγητα. υπαρχουν ομως "βρομιες" που ειναι καθαρα για να προσφερεις οργασμο στην κοιλια σου.. δε ξερω την ηλικία σου αλλα το ετοιματζιδικο θα σου δημιουργησει θεματα μελλοντικα υγειας τουλαχιστον περιορισε το.. ειμαι σιγουρος αν μπεις στο τριπακι του σπιτικου junk food θα δεις το "μαγειρεμα" με αλλο ματι φιλικα παντα ε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις