Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Οι πατατες ειναι ωραιες.. και τα μπεργερ και τα ψηνουν όπως τους πεις.. Απο εμφανιση δεν λεει αλλα ειναι καλό σε γευση και σχετικά τιμια η τιμή τους. 1
veteranos123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Η εμφάνιση όντως δεν λέει πολλά αλλά το μπιφτέκι ήταν τέλειο. Απόρησα τι έτρωγα τόσο καιρό στα goodys 2
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 μεσημεριανοπρωινοκαι πριν λιγο 35 chicken wings και από πάνω μπόλικη σιράτσα. (τα απομεινάρια χαχαχαχαχα)το βράδυ θα παιξει και burger στάνταρ. 9
alsakari Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Σχετικό-άσχετο: Μετά από αρκετές ώρες πείνας είπα μετά από καιρό να φάω από σουβλατζίδικο.Είπα μην το παραχέσω και πήρα μια αράβικη πίτα με λαχανικά,μανιτάρια,πατάτες και σως κηπουρού. Το στομάχι μου πρήστηκε σαν νταούλι και κλαίω από τον πόνο. Δε νομίζω ότι είναι τόσο αντιφίτνες και παχυντικό αυτό που πήρα, πέρα από τις πατάτες για να μου προκαλεί τέτοιο φούσκωμα. Να πάω σε κανέναν γιατρό καλύτερα; Σε παθολόγο ή γαστρεντερολόγο; Δυσανεξία στο αντιφίτνες είναι ή είναι ιδέα μου; Εμένα την μάνα μου την φουσκώνουν τα λαχανικά,δεν θυμάμαι συγκεκριμένα ποιά.Μιλάμε σαν έγκυος γίνεται,για τέτοιο πρήξιμο λέω.Οπότε κοίτα μην σε πειράζουν κι εσένα τα συγκεκριμένα λαχανικά που έφαγες.Ψαράκι,γατούλα,ψαράκι του θεού.Τι θέλεις το χορτάρι κι εσύ.Αυτό είναι για τα πρόβατα.Εσύ είσαι πανέξυπνο τετράποδο 1
φραμπάλα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα.Κατά τα άλλα να τρώτε λαχανικά, είναι υγιεινά. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2016 από φραμπάλα
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 τπ χρωστουσα απο χθες χαχαχα.πο τωρα χωρίς ποδηλατο εχω μπαταλέψει τελείως. 7
snow22 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα έφαγα παστίτσιο και στο καπάκι 3 κομμάτια τούρτα(δεν ξέρω πως άντεξα)ενώ κάνω διατροφή...όλη την μέρα νιώθω ενοχές Και έχω να πάω 3 μέρες γυμναστήριο
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα έφαγα παστίτσιο και στο καπάκι 3 κομμάτια τούρτα(δεν ξέρω πως άντεξα)ενώ κάνω διατροφή...όλη την μέρα νιώθω ενοχές Και έχω να πάω 3 μέρες γυμναστήριο Θα μπει ο Anorymous να σε παρηγορήσει! 2
Lilith19 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα έφαγα παστίτσιο και στο καπάκι 3 κομμάτια τούρτα(δεν ξέρω πως άντεξα)ενώ κάνω διατροφή...όλη την μέρα νιώθω ενοχές Και έχω να πάω 3 μέρες γυμναστήριο Να μη νιώθεις. 'Ισα ίσα, μια στο τόσο ένα cheat meal σοκάρει το σώμα ώστε να μην συνηθίζει στις λιγότερες θερμίδες που φαντάζομαι πως τρως εφόσον κάνεις διατροφή. Και μπορείς μάλιστα να πας να δώσεις πόνο στο γυμναστήριο και να αξιοποιήσεις έτσι τις παραπάνω θερμίδες που πήρες. Και στην τελική, έφαγες κάτι γαμάτο που σου άρεσε, άψογα! Μην βασανίζεσαι χωρίς λόγο! 2
nickarmy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 2 με μερέντα ( το 1 και μπισκότο) 2 με μαρμελάδα 1 με βούτυρο 1 μετυρί 3
george200-13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι από εχθές http://prntscr.com/a5uf9t 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις