Anorymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ας ανεβάσω και το σημερινό μου βραδινό ετσι να ανεβαινουν φαγια πολυ κουβεντα επεσε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 θα ανέβαζα κ εγώ αλλα δεν ήταν κάτι special και δεν είχα όρεξη για φωτογραφίες , πίτες ,ψωμί χωριάτικο και πανσέτα στα κάρβουνα , τζατζίκια , πατάτες, σαλάτες χωριάτικες κλπ , έφαγα κανα 5-6 πανσέτες , ενα μπολ τζατζίκι , καμια 5-6 πίτες , 3-4 φέτες ψωμί καψαλισμένο, πατάτε ς κλπ , όσο τρώω πάντα, αλλα το γλυκό έπρεπε να το βγάλω φωτογραφία , ήταν σαν τούρτα oreo ? κάπως έτσι , και είχε κάτι γαρνιτούρες περίεργες. Η σοκολάτα επάνω κ κάτω (ηταν με στρώσεις) είχε μια υφή σαν μπισκότο κ ήταν συμπαγής , δεν έχω ξαναφάει κάτι τέτοιο κ σε έπιανε καλα . με μια λεπτή φέτα και κατάλαβαν γλυκό οι άλλοι γιατι είχε πολλές στρώσεις. Έκοψα ένα κομμάτι σαν 3 πακέτα τσιγάρα στο πλάτος και με κοιτάζανε σαν ufo, κανονικά τρώω περισσότερο αλλα με έπιασε . Βέβαια μετά απο 5 λεπτά έφαγα λίγο ακόμα όλα καλά όλα ωραία αλλα πεινάω .. 2 ώρες με κράτησε ..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 όσο και ταπεινό είναι να ανεβάζεις φωτο , καλή η περιγραφή αλλα με την εικόνα πεινας περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γαμ... τις παραθεσεις Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2016 από φραμπάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 λογικα θα πας τουαλετα και θα ηρεμήσεις , δηλητηρίαση λίγο δύσκολο αλλα ποτε δεν ξέρεις ??? για νοσοκομείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Σχετικό-άσχετο: Μετά από αρκετές ώρες πείνας είπα μετά από καιρό να φάω από σουβλατζίδικο.Είπα μην το παραχέσω και πήρα μια αράβικη πίτα με λαχανικά,μανιτάρια,πατάτες και σως κηπουρού. Το στομάχι μου πρήστηκε σαν νταούλι και κλαίω από τον πόνο. Δε νομίζω ότι είναι τόσο αντιφίτνες και παχυντικό αυτό που πήρα, πέρα από τις πατάτες για να μου προκαλεί τέτοιο φούσκωμα. Να πάω σε κανέναν γιατρό καλύτερα; Σε παθολόγο ή γαστρεντερολόγο; Δυσανεξία στο αντιφίτνες είναι ή είναι ιδέα μου; εαν εχεις καιρό ρε φιλε λογικό να ψιλοτσιμπήσεις ένα σωκ απο τη βρωμολαδίλα και τη βρωμομαγιονέζα της κηπουρού. εγώ σε όσα μαγαζιά έχω βάλει κηπουρού βρωμάει λίγο ψαρίλα, φαντάζομαι γιατί κάθεται αρκετα λόγο μηδενικής προτίμησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 όσο και ταπεινό είναι να ανεβάζεις φωτο , καλή η περιγραφή αλλα με την εικόνα πεινας περισσότερο για εμένα δεν είναι ταπεινό , εμένα μόνο οι πίτες τα κρέατα και τα τζατζίκια μ αρέσουν πραγματικά, συνηθισμένο είναι αν και όταν γράφω για φέτες ψωμί δεν περιγράφω πως είναι μασίφ ζυμωτό/χωριάτικο κ η καθε μια είναι 200+γραμμάρια , ούτε πως οι πανσέτες πιάσανε πιατέλα , οπότε ναι χάνει απο την περιγραφή, ποτέ δεν έκατσα να φάω για να ευχαριστηθώ όπως σήμερα κ να μασαμπούκιασα λιγότερες απο 5-6χιλιάδες θερμίδες η περιγραφή πήγε αρχικά για να πω οτι φούσκωσα κ πέθανα στο κλανίδι , αλλα μέχρι να ξεφουσκώσω γράφοντας το μήνυμα στην τουαλέτα ξαναπείνασα , οπότε δεν είπα για το φούσκωμα , αλλα ρε παιδιά αυτό που έπαθα σήμερα δεν υπήρχε !! λες κ είχα καταπιεί με κάποιο τρόπο ΠΟΛΥ αέρα δεν το έχω ξαναπάθει κ ήταν τόσο extreme π έφυγα απ το τραπέζι να πάω να .... ξεφουσκώσω λίγο μην αρχίσω τις κανονιές μπροστά σε κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) όχι δεν είναι δηλητηρίαση Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2016 από φραμπάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Σχετικό-άσχετο: Μετά από αρκετές ώρες πείνας είπα μετά από καιρό να φάω από σουβλατζίδικο.Είπα μην το παραχέσω και πήρα μια αράβικη πίτα με λαχανικά,μανιτάρια,πατάτες και σως κηπουρού. Το στομάχι μου πρήστηκε σαν νταούλι και κλαίω από τον πόνο. Δε νομίζω ότι είναι τόσο αντιφίτνες και παχυντικό αυτό που πήρα, πέρα από τις πατάτες για να μου προκαλεί τέτοιο φούσκωμα. Να πάω σε κανέναν γιατρό καλύτερα; Σε παθολόγο ή γαστρεντερολόγο; Δυσανεξία στο αντιφίτνες είναι ή είναι ιδέα μου; απο τα λαχανικα το επαθες μωρη αρρωστη, αν ετρωγες κανα κοψιδι θα ησουν κομπλε. τολμας και αναφερεις τετοιο πραμα στο anti-fitness 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Evabb επίσημη mod του αντιφιτνες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 μολις τελείωσα ενα χαμπουγκερ με πατατες και σοσ , πείναγα τοσο πολύ που εντάξει δεν πρόλαβα καν να βγάλω φωτο τωρα ας απολαύσω το δεύτερο μικρό donuts που εχω ( ειναι ντροπή να το ανεβάσω τοσο μικρό που είναι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 μολις τελείωσα ενα χαμπουγκερ με πατατες και σοσ , πείναγα τοσο πολύ που εντάξει δεν πρόλαβα καν να βγάλω φωτο τωρα ας απολαύσω το δεύτερο μικρό donuts που εχω ( ειναι ντροπή να το ανεβάσω τοσο μικρό που είναι ) φάε με αυτούς που έτρωγα κ βγάλε το smartphone να βγάλεις φωτογραφίες να γίνεις το ανέκδοτο του τραπεζιού αχχαχα καλά ρε μπαγάσα πέτα μπηχτές , πήγα κ βρήκα αποδεικτικά στοιχεία μόνο για εσένα ότι έμεινε απ το τζατζίκι π το σκούπισα το τελευταίο κομμάτι γλυκό κάτι πετσιά πίτας και θα έβαζα κ τη σακούλα με τα κόκαλα αλλα πήγαν και μου πετάξανε τα σκουπίδια , καλά να πάθω αχχααχχααχαχαχαχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 το γλυκο φαίνεται πολύ ωραιο , είδες τωρα ξανα άρχισα να λιγουρεύομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 εγώ να σου πω πείνασα λίγο αλλα είχα φάει ενα κιλό γιαούρτι με κακάο και βανίλια πριν λίγο και κάτι δεν πάει καλά στο στομάχι μου , κάτι με πείραξε ... πεινάω λίγο αλλα κάτι μ λέει πως αν φάω θα χεστώ στον ύπνο μ xDκαι μετά σου λέει φάε γιαούρτι για βράδυ είναι ελαφρύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Να είναι 2 λεπτά το σπίτι μου από το μπαρ μπεε κιου και να μην το έχω δοκιμάσει ακόμα απλά δεν λέει. Το παρήγγειλα όμως από το κατάστημα της Καστέλας καθώς αυτό που είναι στην Φρεαττύδα δεν κάνει διανομές. Το berger είναι ο γενναίος στον κατάλογο. Λίγο που δοκίμασα είχε έντονη την γεύση της μουστάρδας και ένα μυρωδικό στις πατάτες. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις