Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διπλο εσπρεσο λατε μαζι με cronut με γεμιση κρεμα πατισερι 

τελευταία φορά πήρα πριν κανα 2-3 μήνες? ξενέρωσα 

1 με μπανάνα

1 με kinder bueno 

1 με μερέντα

1 με κρέμα μπισκότο 

και ένα άλλο που δεν θυμάμαι 

σύνολο 5

όλα μαζί όση γέμιση έπρεπε να έχει το ένα ..........για να θεωρείτε μισοάδειο. Και φαντάσου οτι απο εκεί που πήρα παλιά ήταν τούμπανα, τα έκοβες κ χυνόταν η γέμιση. 

Καμια ιδέα για Πάτρα? 

Δημοσ.

επειδη βλεπω εχετε πεσει ψυχολογικα και εχετε να ποσταρετε απο το μεσημερι παρτε την χειροποιητη πιτσα μου με χειροποιητη ζυμη και αφθονο σαλαμι-τυρι-μπεικον-τριμμενο τυρι και πιπερια :)

(ηθελα να βαλω και ελιες και ντοματα και και και αλλα μ εβαλε φρενο η γυναικα γιατι είναι βραδυ μ ειπε....γυναικες τι να πεις....)

post-210891-0-54910400-1455728994_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

τελευταία φορά πήρα πριν κανα 2-3 μήνες? ξενέρωσα 

1 με μπανάνα

1 με kinder bueno 

1 με μερέντα

1 με κρέμα μπισκότο 

και ένα άλλο που δεν θυμάμαι 

σύνολο 5

όλα μαζί όση γέμιση έπρεπε να έχει το ένα ..........για να θεωρείτε μισοάδειο. Και φαντάσου οτι απο εκεί που πήρα παλιά ήταν τούμπανα, τα έκοβες κ χυνόταν η γέμιση. 

Καμια ιδέα για Πάτρα? 

εγω τα παιρνω απο νανου και ειναι τιγμα στην γεμιση σε ενα δεν εχει εκει κοντα δυστηχως

• Like 2
Δημοσ.

όχι η καλύτερη γευστικά ποιότητα νανου αλααα σε σχέση με το κόστος τους τα ξεσκίζω ( νομίζω οτι έχω ποστάρει και αυτα που φτιάχνω  .. αν οχι και δεν θυμαται κανεις ας το πει να τα ανεβάσω...)

πο πως περναν τα χρόνια ..(μου ηταν η ποιο εύκαιρη για να ανεβάσω αλλιως τα εχω τιμήσει ποιο πρόσφατα)

12747929_1117514778300598_52903647037326

• Like 17
Δημοσ.

όχι η καλύτερη γευστικά ποιότητα νανου αλααα σε σχέση με το κόστος τους τα ξεσκίζω ( νομίζω οτι έχω ποστάρει και αυτα που φτιάχνω  .. αν οχι και δεν θυμαται κανεις ας το πει να τα ανεβάσω...)

πο πως περναν τα χρόνια ..(μου ηταν η ποιο εύκαιρη για να ανεβάσω αλλιως τα εχω τιμήσει ποιο πρόσφατα)

12747929_1117514778300598_52903647037326

εγω τα βρισκω πολυ καλα ασχετος τιμης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...