Anorymous Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ε οχι ε ναι χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 https://i.imgur.com/BN5TwMy.gifv http://i.imgur.com/r1eFK8k.gifv 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Διπλο εσπρεσο λατε μαζι με cronut με γεμιση κρεμα πατισερι τελευταία φορά πήρα πριν κανα 2-3 μήνες? ξενέρωσα 1 με μπανάνα 1 με kinder bueno 1 με μερέντα 1 με κρέμα μπισκότο και ένα άλλο που δεν θυμάμαι σύνολο 5 όλα μαζί όση γέμιση έπρεπε να έχει το ένα ..........για να θεωρείτε μισοάδειο. Και φαντάσου οτι απο εκεί που πήρα παλιά ήταν τούμπανα, τα έκοβες κ χυνόταν η γέμιση. Καμια ιδέα για Πάτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 επειδη βλεπω εχετε πεσει ψυχολογικα και εχετε να ποσταρετε απο το μεσημερι παρτε την χειροποιητη πιτσα μου με χειροποιητη ζυμη και αφθονο σαλαμι-τυρι-μπεικον-τριμμενο τυρι και πιπερια (ηθελα να βαλω και ελιες και ντοματα και και και αλλα μ εβαλε φρενο η γυναικα γιατι είναι βραδυ μ ειπε....γυναικες τι να πεις....) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 https://i.imgur.com/BN5TwMy.gifv http://i.imgur.com/r1eFK8k.gifv 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 τελευταία φορά πήρα πριν κανα 2-3 μήνες? ξενέρωσα 1 με μπανάνα 1 με kinder bueno 1 με μερέντα 1 με κρέμα μπισκότο και ένα άλλο που δεν θυμάμαι σύνολο 5 όλα μαζί όση γέμιση έπρεπε να έχει το ένα ..........για να θεωρείτε μισοάδειο. Και φαντάσου οτι απο εκεί που πήρα παλιά ήταν τούμπανα, τα έκοβες κ χυνόταν η γέμιση. Καμια ιδέα για Πάτρα? εγω τα παιρνω απο νανου και ειναι τιγμα στην γεμιση σε ενα δεν εχει εκει κοντα δυστηχως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 όχι η καλύτερη γευστικά ποιότητα νανου αλααα σε σχέση με το κόστος τους τα ξεσκίζω ( νομίζω οτι έχω ποστάρει και αυτα που φτιάχνω .. αν οχι και δεν θυμαται κανεις ας το πει να τα ανεβάσω...) πο πως περναν τα χρόνια ..(μου ηταν η ποιο εύκαιρη για να ανεβάσω αλλιως τα εχω τιμήσει ποιο πρόσφατα) 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 όχι η καλύτερη γευστικά ποιότητα νανου αλααα σε σχέση με το κόστος τους τα ξεσκίζω ( νομίζω οτι έχω ποστάρει και αυτα που φτιάχνω .. αν οχι και δεν θυμαται κανεις ας το πει να τα ανεβάσω...) πο πως περναν τα χρόνια ..(μου ηταν η ποιο εύκαιρη για να ανεβάσω αλλιως τα εχω τιμήσει ποιο πρόσφατα) εγω τα βρισκω πολυ καλα ασχετος τιμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πιτσα με μακαροναδα φουρνου και στο ψυγειο περιμενει και ενα προφιτερολ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πιτσα με μακαροναδα φουρνου και στο ψυγειο περιμενει και ενα προφιτερολ Ακάθεκτος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ακάθεκτος! Εχω παρει φορα ανοιξαν τα μπεκ χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ας ανεβάσω και το σημερινό μου βραδινό 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ας ανεβάσω και το σημερινό μου βραδινό Σπιτικές ή αγοραστές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 σπιτικες , αυτο έλειπε να ειναι απο έξω και να είναι τόσο άδειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Φαίνονται οι σπιτικές. Η ζύμη τους δεν είναι χαρτί.. Με διέλυσες τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις