Anorymous Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εχει προσφορα σημερα η dominos 1+1 και χτυπησα μια chicken bbq και μια chedar melt Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2016 από Anorymous 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εχει προσφορα σημερα η dominos 1+1 και χτυπησα μια chicken bbq και μια chedar melt Δεν μπορώ να δω την εικόνα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Dropbox, πρέπει να είσαι logged in για να εμφανίζονται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Dropbox, πρέπει να είσαι logged in για να εμφανίζονται... Χαζομάρα...δεν έχω καν λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Dropbox, πρέπει να είσαι logged in για να εμφανίζονται... αφου τα εχω στο φακελο public Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εμφανίζεται πάντως η photo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Χαζομάρα...δεν έχω καν λογαριασμό. Δεν εμφανίζεται πάντως η photo... fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλές φαίνονται! Μη μου πεις ότι τις έφαγες και τις δύο;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλές φαίνονται! Μη μου πεις ότι τις έφαγες και τις δύο;! Ούτε τα χαρτόνια δεν άφησε λέω εγώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ούτε τα χαρτόνια δεν άφησε λέω εγώ Εγώ συνήθως παίρνω δύο για την ποικιλία αλλά τρώω μισή και μισή! Ο Anorymous θυμάμαι ότι είχε αρχίσει να προσέχει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ευκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλές φαίνονται! Μη μου πεις ότι τις έφαγες και τις δύο;! Με την thin crisp ζύμη βγαίνουν 2 των 8κομματιών της Dominos με λίγο ζόρισμα, παραδοσιακή είναι δύσκολα τα πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ συνήθως παίρνω δύο για την ποικιλία αλλά τρώω μισή και μισή! Ο Anorymous θυμάμαι ότι είχε αρχίσει να προσέχει.... Και ψεύδεται, και τρώει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Και ψεύδεται, και τρώει.. Θα μας πει! Πιστεύω τη μία την κράτησε για πρωινό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αφήνω αυτό εδώ. Black forest τούρτα ( και καλά 15 ατόμων ) 20160206_234538.jpg 20160206_235228.jpg παλίκαρε, η τούρτα ειναι απο ζαχαροπλαστείο ή στην έκανε κάποιος φίλος/συγγενής κλπ; (Γιατί το γεγονός πως επισημαίνεις το 15 ατομων συνεπαγεται λογικα οτι ειναι απο ζαχαροπλαστείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις