Vapir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 γιέα, η σπιτική πίτσα όμως. Δέκα φορές καλύτερη το πρωί! Η πίτσα της πιτσαρίας είναι για πέταμα μόλις κρυώσει γαμώτο. α ναι ξέχασα να το διευκρινίσω γιατι δεν τρώω πιτσαρίας, μου φαίνονται ψεύτικες
leftermann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γούστα είναι αυτά, αλλά κάτι μουσακάδες, κάτι παστίτσια, κάτι γεμιστά, κάτι σαρμαδάκια, και άλλα που δεν μου έρχονται τώρα, τα προτιμώ κρύα. Κάτι σούπερ κρεατοφάγοι δε, εκεί Θεσσαλία μεριά νομίζω (ή Ήπειρο μήπως; ) τρώνε κρύα και την προβατίνα από την σούβλα. Κρύα παγωμένη λέμε, με τα λίπη στερεά... Τζήζους...
Anorymous Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Νομιζω ηρθε η ωρα να φαμε καμια σοκολατιτσα 3
φραμπάλα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Κριθαρακι,φασολια γιγαντες,μακαρονια με σαλτσα,κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο μονο κρυα! Ζεστα προτιμω τα τηγανητα.
Ψιτ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ποντίκι χοιρινό ψητό κομμένο σε φετούλες, γαμάει κρυο Με μουστάρδα 1
Chrisxxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Φαι που δεν ειναι ζεστό δεν ειναι φαί. Τελος.&- 2
Speculoos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Mισό πακέτο από αυτό και δυο μπολ γάλα. 1600 θερμίδες.
leftermann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Να παίρνεις γάλα με 0% λιπαρά. να βάζεις νερό άλλη φορά. 1
Ψιτ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Φαι που δεν ειναι ζεστό δεν ειναι φαί. Τελος.&- Σαλάτα είναι αλλά δεν τους το λέμε... "φετούλες", I love you, man! Πάντα ρομαντικούλης!
discoboyminimal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 τι λετε εδω?? για γλυκα?! να σας εξηγησω..δεν ειναι αυτο που νομιζετε.... το ταπερ εχει ενα γλυκο με μπισκοτα ωραιο , σαντιγι, σοκολατα και μπισκοτα!! και κοματακια μικρα κουβερτουρα. το αλλο ειναι ταρτα λεμονιου.και το αλλο ταρτα βουτηρου με σοκολατα. φυσικα σκασαμε και δεν μπορεσαμε να τα φαμε ολα... 8
mylo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γούστα είναι αυτά, αλλά κάτι μουσακάδες, κάτι παστίτσια, κάτι γεμιστά, κάτι σαρμαδάκια, και άλλα που δεν μου έρχονται τώρα, τα προτιμώ κρύα. Κάτι σούπερ κρεατοφάγοι δε, εκεί Θεσσαλία μεριά νομίζω τρώνε κρύα και την προβατίνα από την σούβλα. Κρύα παγωμένη λέμε, με τα λίπη στερεά... Τζήζους... οι γνώστες την τρώνε κρύα όπως ακριβως το λες 1
*nenya* Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή η τάρτα σοκολάτας έκανε ένα σαλάκι να τρέξει. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή η τάρτα σοκολάτας έκανε ένα σαλάκι να τρέξει.αυριο ειναι παγκοσμια ημερα νουτελας. Της μπιπ θα γινει στο πρωινο μου. Ελπιζω να προλαβω να βγαλω φωτο!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις