nickmanak Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα είμαι για λίγες μέρες Σαλονικα... Που θα φάω καλή μπουγάτσα στο κέντρο;; Θειο Βανια καμάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα είμαι για λίγες μέρες Σαλονικα... Που θα φάω καλή μπουγάτσα στο κέντρο;; Για κέντρο στο Γιάννη το ρέγγε... Μητροπόλεως με Ρωμανού... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εμειναν κατι πατατουλες απο τα πιτογυρα το μεσημέρι και ειπα να της φαω τωρα κανοντας φυσικα μερικες τροποποιησεις 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μ'έκανες να πεινάσω τέτοια ώρα! Σλουρρρρρπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κάνει να τρως τόσο αργά ρε συ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 γιατι καλε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μ'έκανες να πεινάσω τέτοια ώρα! Σλουρρρρρπ δεν φταιω εγω να μην εμπαινες και που να σου πω οτι τωρα θα φαω και ενα τιραμισου χαχαχα Δεν κάνει να τρως τόσο αργά ρε συ! οχι και αργα ρε μολις 2 ηταν μεχρι της 5 που θα κοιμηθω ενταξει ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μετα απο μια κουραστικη μερα 2 πιτσες χειροποιητες επρεπε να γινουν Θα αντεξω μεχρι να ψηθουν στο φουρνο ;;; μ ηρθε να τις φαω ετσι επιτοπου Ηθελα να βαλω κ αλλα υλικα αλλα δεν ειχα υπομονη.πειναω λεμεεεε 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μετα απο μια κουραστικη μερα 2 πιτσες χειροποιητες επρεπε να γινουν Θα αντεξω μεχρι να ψηθουν στο φουρνο ;;; μ ηρθε να τις φαω ετσι επιτοπου Ηθελα να βαλω κ αλλα υλικα αλλα δεν ειχα υπομονη.πειναω λεμεεεε Μας γ@μησες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Χαχαχαχαχα απλα δεν αντεξα επρεπε να το ανεβασω να δειτε τι τραβαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Χαχαχαχαχα απλα δεν αντεξα επρεπε να το ανεβασω να δειτε τι τραβαω Πολύ καλές φαίνονται! Και η ζύμη δικιά σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Οχι της pillsbury H αφρατη ζυμη για πιτσα Δεν ειχα χρονο να φτιαξω ζυμη ημουν κουρασμενος. οταν εχω χρονο φτιαχνω εγω για να αποφευγω τις ετοιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 παιδια..ετοιμαστειτε.. η βραδια (μου) θα ειναι τιτανοτεραστια, κανω ψηστηρι με κατι φιλους!!! κρεατακια της ωρας απο τοπικη φαρμα!! και επειδη απο ενα γευμα γαματο λιπαρα δεν μπορει να λειπει χοιρινος γυρος , θα παραγγειλω λιγο, κανα κιλο! ανεβαινουν φωτο , συντομα! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ωωω μπράβο! Άξιος! Ανυπομονούμε να πάρουμε μάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Πσσσσ αυτα ειναι! Κρεατιλα και ψησιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις