Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καρβέλι ψωμί = 3500-4000 θερμίδες για πλάκα (όχι μεγάλο ταψί) 

λάδι 900 θερμίδες στα 100γρ = μπόλικο = 500 με 1000+ θερμίδες 

= 4000 με 5000 θερμίδες επιπλέον απο ένα φαγητό που ίσως έχει 800 μόνο του

Αυτά μόνα τους είναι μια σελίδα του anti-fitness για τους περισσότερους εδω μέσα που βάζουν πίτες(500-600 θερμίδες η μια) , γλυκά(400-500 και πολύ λέω) γιατι τρώνε μικρές ποσότητες , με ελάχιστες εξαιρέσεις. 

οπότε ναι , γουρουνιά , γιατι αυτό είναι πιο πιθανό να σε οδηγήσει στην παχυσαρκία παρά να φας 2-3 πίτες και κανα γλυκό

To ψωμί τόσες πολλές θερμίδες έχει;!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

καρβέλι ψωμί = 3500-4000 θερμίδες για πλάκα (όχι μεγάλο ταψί) 

λάδι 900 θερμίδες στα 100γρ = μπόλικο = 500 με 1000+ θερμίδες 

= 4000 με 5000 θερμίδες επιπλέον απο ένα φαγητό που ίσως έχει 800 μόνο του

Αυτά μόνα τους είναι μια σελίδα του anti-fitness για τους περισσότερους εδω μέσα που βάζουν πίτες(500-600 θερμίδες η μια) , γλυκά(400-500 και πολύ λέω) γιατι τρώνε μικρές ποσότητες , με ελάχιστες εξαιρέσεις. 

οπότε ναι , γουρουνιά , γιατι αυτό είναι πιο πιθανό να σε οδηγήσει στην παχυσαρκία παρά να φας 2-3 πίτες και κανα γλυκό

1 χωράφι κουνουπίδι πόσες είναι?

Το καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι το κουνουπίδι και το μπρόκολο κι όχι αυτά έτσι?

Γιατί αν έγραφε νερό/αέρας + αυτά πάλι "γουρουνιά" θα το έλεγες...

• Like 1

Ελα ας σοβαρευτουμε. Η φωτο το αδικει, ηταν τεράστιο και δεν το καταφερα και ολο :lol:

Δωσε κανα στοιχειο ...Η σαλτσουλα δειχνει δειγματα καλης μαγειρισσας !!!

• Like 1

• Moderators

Στο Αρισμαρι & Αβαρσαμο το εφαγα, ηταν κολαση!! Η σαλτσα ειχε κατι μελοειδες αν θυμαμαι καλα, γενικα ηταν αψογο. Σημερα ομως στενοχωρηθηκα που δεν το καταφερα ολο :D

Στο Αρισμαρι & Αβαρσαμο το εφαγα, ηταν κολαση!! Η σαλτσα ειχε κατι μελοειδες αν θυμαμαι καλα, γενικα ηταν αψογο. Σημερα ομως στενοχωρηθηκα που δεν το καταφερα ολο :D

Όνομα είναι αυτό; Θα πει ο άλλος δηλαδή πάμε για φαγητό στο αρισμάρι και αβάρσαμο;!

• Like 2

για τιμωρία θα πηγαίνεις εκεί κάθε κυριακή και θα παραγγέλνεις το ίδιο μέχρι να ποστάρεις φωτό με το κότσι ξεκοκκαλισμένο στο τέρμα :)

• Like 5

για τιμωρία θα πηγαίνεις εκεί κάθε κυριακή και θα παραγγέλνεις το ίδιο μέχρι να ποστάρεις φωτό με το κότσι ξεκοκκαλισμένο στο τέρμα :)

Όρθια φωτογραφία όμως! :D

• Like 2

• Moderators

Όνομα είναι αυτό; Θα πει ο άλλος δηλαδή πάμε για φαγητό στο αρισμάρι και αβάρσαμο;!

Nαι και μαλιστα ειναι αρισμαρί. Ειναι το δεντρολιβανο στα κρητικα μπδγ οπως εμαθα.

Πλακα πλακα ημουν ψιλοντεφορμε και ειμαι στο τσακ να το κανω challenge στο μυαλο μου :lol:

• Like 1

Nαι και μαλιστα ειναι αρισμαρί. Ειναι το δεντρολιβανο στα κρητικα μπδγ οπως εμαθα.

Πλακα πλακα ημουν ψιλοντεφορμε και ειμαι στο τσακ να το κανω challenge στο μυαλο μου :lol:

Με τον τόνο στο ρι φτιάχνει κάπως...:) Αρκεί το άλλο να είναι αβάρσαμο, που δεν έχω ιδέα τι είναι!

• Like 1

Ναι παρεξήγησα τι έγραψες αλλα και εσύ δεν κατάλαβες τι εννοώ, το να φας κάτι και να το γουστάρεις το θεωρώ φυσιολογικό , το να φας κάτι ανούσιο σαν μπρόκολο με ψωμιά και λάδια σε τρελές ποσότητες και να πάρεις θερμίδες που θα έπαιρνες απο μια pizza γίγας παρέα με δυο παγωτά(παραδείγματος χάρη) το θεωρώ γουρουνιά , γιατι τα γουρούνια έτσι συμπεριφέρονται , τρώνε ότι και όσο τους δώσεις χωρίς να νοιάζονται για τη γεύση και γιαυτό έκανα την σύγκριση , πως είναι τόσο ποιο ανθυγιεινό να τρως ανεξέλεγκτα "υγιεινά" παρά να τρως "ανθυγιεινά" αλλα με μέτρο (μέτρο = χόρτασα , μη μέτρο = πήγα στο νοσοκομείο για πλύση). 

Και γιαυτό είπα πως το να φας ένα καρβέλι ψωμί με μια κούπα λάδια είναι ποιο anti fitness απο τις πίτες και τα γλυκά που βάζουμε εδω μέσα

100γρ αλεύρι έχουν κάπου στις 350 νομίζω , βάλε και το λάδι που θα μπει στο ζύμωμα και στο ταψί (900 θερμίδες τα 100μλ). Βέβαια δεν λέμε καρβέλι τον 300-400 γραμμαρίων , μιλάμε για ταψί , όχι το μεγαλύτερο αλλα ούτε σαν αυτό που φτιάχνουν το "πρόσφορο" 

Γιαυτό λέμε συνήθως σε κάποιον που θέλει να αδυνατίσει να κόψει το ψωμί , γιατι έχει πολλές θερμίδες σε μικρή ποσότητα και δεν σε χορταίνει , προσωπικά αν δεν φάω 300-400γρ ψωμί είναι λες και δεν έφαγα. (αλλα τρώω μόνο χωριάτικο) .

• Like 1

Με τον τόνο στο ρι φτιάχνει κάπως... :) Αρκεί το άλλο να είναι αβάρσαμο, που δεν έχω ιδέα τι είναι!

Ο δυόσμος είναι :)

Δεν μπορώ να καταλάβω την ετυμολογία όμως. Για το δενδρολίβανο -αρισμαρί- προφανώς ενετική επιρροή (rosmarino)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...